parerea mea e ca nu . un argument ar fi neprezenta trupei Animal X. astia au multi fani si probabil au fost votati in draci, au castigat data trecuta iar acu' nici nu sunt candidati. parerea voastra care e ?
Si cine dracu a votat-o pe Andra? spre exemplu melodia Selenei este de o mie de ori mai buna!!
credeti ca voturile pentru candidatii romaniei la EMA ne-au fost respectate ?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
NU,nu au fost respectate voturile[-( intr-adevar animal x au f multzi fani(shi nu spun asta doar ca ma numar printre ei).nu cred ca nu au fost votatzi.numai eu cu catzi fani am luat legatura....IMPOSIBIL.mai ales ca au cashtigat anul trecut.asta ar fi trebuit sa fi fost un plus pt ei.
sunt mai multe formatzii carora nu le pot justifica "absentza".
sunt mai multe formatzii carora nu le pot justifica "absentza".
- vulpyx
- Junior Member
3678
nu stiu ce sa zic. greu de dat un raspuns la aceasta intrebare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
logic k nu au fost respectate! but who cares ? si-asa avem o industrie muzicala de kkt...si asa incercam noi sa ne afirmam....! nu avem scapare ! suntem vai de capu nostru !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Re: credeti ca voturile pentru candidatii romaniei la EMA ne-au fost respectate ?
Initial trimis de Nicu
parerea mea e ca nu . un argument ar fi neprezenta trupei Animal X. astia au multi fani si probabil au fost votati in draci, au castigat data trecuta iar acu' nici nu sunt candidati. parerea voastra care e ?
Si cine dracu a votat-o pe Andra? spre exemplu melodia Selenei este de o mie de ori mai buna!!
Sunt de acord cu tine dar poate ca la anu;AnimalX va fi iar prezenta.
- Unregistered
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii