cine pe cine?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
cine pe cine?
ce formatie vreti sa se inspire de la care formatie, avand in vedere faptul ca prea putine trupe straine rar ajung pe aici, daca ajung? eu vreau ca Scooter sa fie inspiratie pentru vreo trupa ,nu stiu care.
Vad ca 'Fara Zahar' s-a inspirat din Eminem si nu a iesit mare lucru !
- Nicu
3552
cum adica cine pe cine? ce intrebare este asta? eu pe Monica, Monica pe mine, depinde de situatii si de moment.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
LoooooL !
Jtii faza dura : ar fi ca eminem sa se <inspire> de la fara zahar,iar maddona sa se inspire de la marijuana ... jtiti ashtia strainii sa ia de la romani, cu versuri in romana ...
Jtii faza dura : ar fi ca eminem sa se <inspire> de la fara zahar,iar maddona sa se inspire de la marijuana ... jtiti ashtia strainii sa ia de la romani, cu versuri in romana ...
-
I`m With You - Junior Member
Re: 3552
Initial trimis de baixinho ©
cum adica cine pe cine? ce intrebare este asta? eu pe Monica, Monica pe mine, depinde de situatii si de moment.
Mda... dar sa stii k nu e frumos sa minti la datele personale... dak ne-am lua dupa ele, ar putea s-o acuze pe biata Monica de pedofilie... sau cel putin de corupere de minori. Desi... exprimarea ta si mentalitatea ma fac sa deduc k e mult mai probabil sa le fi trecut aiurea, decat sa fi jucat un teatru atat de bun!

Dar nu pot sa cred k atat de mare e nevoia ta de intinerire! Ce draq! 1987???

PS. A nu se interpreta mai mult decat o gluma!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
io ma gandeam ca ar fi un castig pentru muzica universala ca adrian minune sa-l ispire pe elton john si costi ionita pe bob dylan
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si p'orma mister bob sa-si schimbe numele in
bob dynlan....za rial brozar de blad a lu marelui cantaret de cocteil muzic care ie Costi io nita
si Eltan Jonu MInue
bob dynlan....za rial brozar de blad a lu marelui cantaret de cocteil muzic care ie Costi io nita
si Eltan Jonu MInue
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Re: cine pe cine?
Initial trimis de Nicu
cum ar veni intrun caz unde nu dam nicu la iuzar la care ovulu lu o dumana (nu dam nume ca ie femeien tuata firea shi are un copil) sa inspirat din spermatozoidu la un domn shi nu a ieshit mare lucru.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de vulpyx
baixinho,tare faza asta =D
eu ash vrea sa vad(adik sa aud)tot o parodie dar pe versurile lui brtiney spears(brintey's pears:p )
Metallica - "So fuckin` crazy"
sau , e prea "clasica" ?
cine ai vrea sa-i faca parodie ? Fetele de la blondy ?sau , cele de la Bamby ? Sau , Tamara Buciuceanu?
hai sa nu ne mai aberam ...
Numa` bine !
- rockgirl
Initial trimis de I`m With You
LoooooL !
Pei deja sunt. Din cate am auzit eu, sunt cateva formatzii underground hip-hop din America care s-au inspirat din BUG Mafia.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
mozart dupa beethoven si adrian minune dupa a 8 -a minune a lumii ..
... sau andreea balan dupa pozitiv ..
bafta!
... sau andreea balan dupa pozitiv ..
bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii