CE parere aveti despre papusile Barbie ?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
CE parere aveti despre papusile Barbie ?
Ciau ! Eu sunt Cristi si eu ador papusile Barbie si muzica Eminem. Stiu ca e ciudat ca ador papusile desi sunt baiat dar cine are de vanzare sa-mi dea nr de telefon. Platesc in DolarI. In general imi plac alea cu par incalcit pt ca imi place sa le piepten. Sa aiba tatele mari si nu conteaza daca nu are haine pe ea. Nu-i trebuie. Va rog sa raspundeti si va reamintesc ca vorbesc SERIOS. ( PLATESC IN DOLARI )
- Emin3m
- Kayla
Re: CE parere aveti despre papusile Barbie ?
Initial trimis de Emin3m
Ciau ! Eu sunt Cristi si eu iubesc papusile Barbie
au scos Barbie si de baietei mari fara prietene :con: sau au facut pt oameni ca tine 1-2-3 in toata lumea
-
monk - Mesaje: 2747
Am auzit una` si buna
LoooL
Ma emin3m ... da` tu ce vrei sa faci dom`le cu papusile alea cu paru` incalcit si cu tatele mari? Te pasioneaza papusile mai mult decat fetele ? no sh** ! ceva foarte interesant ... yo` am o singura papusa acaSA,are oarul incalcit
adica stai ... e creatza nu sh` cum da` nu m`am uitat la tzate
si de vandut nici sa nu visezi . cine shtie ce faci tu cu biata mea papusica 
Ma emin3m ... da` tu ce vrei sa faci dom`le cu papusile alea cu paru` incalcit si cu tatele mari? Te pasioneaza papusile mai mult decat fetele ? no sh** ! ceva foarte interesant ... yo` am o singura papusa acaSA,are oarul incalcit

-
I`m With You - Junior Member
Re: Am auzit una` si buna
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :oInitial trimis de I`m With You
LoooL
Ma emin3m ... da` tu ce vrei sa faci dom`le cu papusile alea cu paru` incalcit si cu tatele mari? Te pasioneaza papusile mai mult decat fetele ? no sh** ! ceva foarte interesant ... yo` am o singura papusa acaSA,are oarul incalcitadica stai ... e creatza nu sh` cum da` nu m`am uitat la tzate
si de vandut nici sa nu visezi . cine shtie ce faci tu cu biata mea papusica
![]()
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
OH,GOD!!!!!!Da' asta ce mai e?Pana acum pe forumul asta intra Andreea Balan,Nirvana,Mozart,Eminem,Bach,Beethoven,Andra,Elena Carstea..acum..tu.Ce-i cu tine?Cum vine faza asa cu ''parul incalcit shi tzatze mari''?Iar intre Eminem shi papushile Barbie,exista o diferentza f. mare.LOL:D cHIAR CA ESTI Spookie!
Shtii ce?Eu cred ca subiectul asta e facut,doar asa,de umplutura,ca sa mai rada shi nenea asa de NOI...cica:o
Shtii ce?Eu cred ca subiectul asta e facut,doar asa,de umplutura,ca sa mai rada shi nenea asa de NOI...cica:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
dute
Initial trimis de Catelul_Fantoma
OH,GOD!!!!!!Da' asta ce mai e?Pana acum pe forumul asta intra Andreea Balan,Nirvana,Mozart,Eminem,Bach,Beethoven,Andra,Elena Carstea..acum..tu.Ce-i cu tine?Cum vine faza asa cu ''parul incalcit shi tzatze mari''?Iar intre Eminem shi papushile Barbie,exista o diferentza f. mare.LOL:D cHIAR CA ESTI Spookie!
- Emin3m
Emin3m ... da` dsp mesajul meu ce parere ai ?! Tot mai vrei papusi cu tzate mari si cu parul incalcit ? Da` am o intrebare ca`s curiaoasa tare la faza asta : kiar ce faci cu ele?! Eminem (The real slim shady) i le`ar da fietitzei lui..da` tu !? No comment ca ma gandesc la altceva s`apoi...
:p 

-
LOOOOOOL!!!!! :hehe: Asta e chiar buna! Tu glumesti, nu? Adevarul este k era nevoie de ceva funny pe site-ul asta... DAR... dak recitesc msg tau, trebuie sa afirm ce a mai spuns cineva deja: "people like u scare me! ;S
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Am trait s`o aud si pe`asta!
Da.... pepusi Barbie! Interesant...
e foarte interesanta combinatia... Eminem, si papusi Barbie! In fine...
ma gandesc... papusile alea nu sunt cam mici? Daca tot vrei papusi cu tzatze mari...de ce nu-ti cumperi si tu o papusa din-aia mai mare?:D
Oricum...cred ca papusile Barbie au toate tzatzele la fel....sunt facute dupa acelasi model...numai capul difera!
Alta faza interesanta.... "par incalcit".... iti place sa pieptani, asa`i?
Foarte interesant....
Am trait s-o aud si pe asta!
In orice caz....
frazele astea au fost spuse numai ca sa te dai si tu in spectacol, sau sa mai aduci si "un strop de rasete in viata noatra"...
)
Ori....vorbeai serios....din care rezulta ca esti ori tampit, ori sclerozat! Din 2 una!
e foarte interesanta combinatia... Eminem, si papusi Barbie! In fine...
ma gandesc... papusile alea nu sunt cam mici? Daca tot vrei papusi cu tzatze mari...de ce nu-ti cumperi si tu o papusa din-aia mai mare?:D
Oricum...cred ca papusile Barbie au toate tzatzele la fel....sunt facute dupa acelasi model...numai capul difera!
Alta faza interesanta.... "par incalcit".... iti place sa pieptani, asa`i?
Foarte interesant....
Am trait s-o aud si pe asta!
In orice caz....
frazele astea au fost spuse numai ca sa te dai si tu in spectacol, sau sa mai aduci si "un strop de rasete in viata noatra"...

Ori....vorbeai serios....din care rezulta ca esti ori tampit, ori sclerozat! Din 2 una!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member

-
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii