sisu,arestat pentru droguri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

sisu,arestat pentru droguri

Mesajde swimfan » Dum Oct 19, 2003 6:55 pm

Ce parere aveti?
swimfan

3686

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 8:26 am

dar cine este sisu?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Oct 20, 2003 8:30 am

semnatura fara culori si nestridenta
gaga

3689

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 8:44 am

ala cu cioc din poza de jos?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Lun Oct 20, 2003 9:19 pm

Cui ii pasa??? :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 20, 2003 10:14 pm

asa...
whats the point? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: sisu,arestat pentru droguri

Mesajde ora 13 fara 15 » Mar Oct 21, 2003 2:21 am

Initial trimis de swimfan
Ce parere aveti?

Who the heck is that guy? Or maby gay...
no, just kidding...
ora 13 fara 15

Mie`mi pasa !

Mesajde I`m With You » Mar Oct 21, 2003 5:42 pm

Eu sunt fana Rapp Iar la Familia imi plack enorm de mult...si mie`mi place de sisu`...si`mi pare rau pt el...pacat ca l`a arestat da` scapa el ... ca e baiat intelijent :P
I`m With You
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Oct 21, 2003 10:31 pm

eu inteleg k il acuza de consum de heroina...dar d c si de trafic ? pt k le dadea prietenilor ? asta nu e trafic..! eu daca dau Orbit prietenelor mele inseamna k fac trafic cu guma de mestecat ? oricum..mie imi plac in general La familia si ce i se intampla lui nu are nici o influenta asupra muzicii...!! oricum ei ca persoane imi erau putin antipatici din anumite motive mai mult sau mai putin subiective !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

3733

Mesajde baixinho© » Mie Oct 22, 2003 9:10 am

Initial trimis de Dia The Koala Bear
inseamna k fac trafic cu guma de mestecat ?

nu, cu ciungí£
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Oct 22, 2003 9:55 am

baixule e ciunga de mestecat. si da se numeste trafic ....pentru ca tu le dai ciunga si ele o lipeste de hainele de blana si de paru' la oameni ca sa se distreze. din cauza voastra, taficantii de ciunga, Romania este unde este. rusine!!!!

daca l-au arestat ar trebui sa fie foarte atent cu sapunu la dusuri, sa nu cumva sa-l scape pe gios...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Weirda » Mie Oct 22, 2003 1:26 pm

Initial trimis de animaloo
tu le dai ciunga si ele o lipeste de hainele de blana si de paru' la oameni ca sa se distreze.

tu asa faci?! :hehe:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: sisu,arestat pentru droguri

Mesajde Alds|hc_ » Mie Oct 22, 2003 1:40 pm

Initial trimis de swimfan
Ce parere aveti?

fuck sisu! i hope he rots in jail.. dar in rest am o parere buna!
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Alds|hc_
Junior Member

Re: Re: sisu,arestat pentru droguri

Mesajde beavis » Mie Oct 22, 2003 7:52 pm

pai faza e cam asa :
baetzi de KAriter = nijte amaratzi care fac"combinatzii" ....
e clar ca mai devreme sau mai tarziu tot la parmae o sa ajunga...
ma ajteptam la asta ..

si cred ca daia au shi multzi fani...
totzi..jmanarii ascula la familia...so fuck you all..

itzi poti da seama dupa versuri:

"odata pe lumn sa avem o viata buna"
pai daca ei viseaza macar o data pe luna sa aibe o viata buna,,,
asta e inseamna ca atata pot ei sa gandeaska .....
beavis

Mesajde Dia » Mie Oct 22, 2003 10:04 pm

Animaloole...deci din cauza mea merge totu` in tzara asa nashpa?! de-aia e gropi pe strazi si cozi la economate ? de-aia iashte aglomeratie in tramvaie si coruptia in floare?! sa-mi fie rusine..nesimtita ce sunt!!!!!!! baixule...ciunga mah...cum zici tu! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Unregistered » Joi Oct 23, 2003 1:47 am

Ba futuva mortii mamile voastre de idioti. Cum puteti ma tampitilor sa ziceci ca e bine ca e la bulau. Omul poate sa faca ce vrea in casa lui, mortii astia de gabori de kkt din romania fac ca noi baieti care stau in cartier, unde viata adevarata este, sa nu poata sa traiasca. Si baixinho © mortule daca te-as prinde eu pe tine pe strada o data mort o sa fii cacatule, poponarule. Sa iti iau familia in pula de fraer ce esti. Si toti de pe forumul asta care nu stiu despre ce vorbesc, mai bine taceti, aflati intai ce sa inamplat cu adevarat si dupaia vorbiti. Si inca o chestie adevarul nu se gaseste in ziare fraerilor.

Inca o data pt. salajan, inca o data pt. baietii cu bani....

muje la cacati

....daca o tin tot asa o sa am mainile pe piept, dar in loc de lumanare in mare joint, cu marijuana ca o iubesc ca pe mama.
Unregistered

beavis iti sparg fata

Mesajde Unregistered » Joi Oct 23, 2003 1:57 am

Fututi mortii matii tie de kkt cu gura ce esti tu. Te-ai trezit cu netu in fata si crezi ca acuma te dai jmeker. Cum pula mea sa zici ca suntem niste amaratii mah pula. Ca asa e singurul mod de a face bani in tara asta de kkt, tu zici asa numai ca tu nu poti sa faci combinatii ca esti prea murat fraere, tie frica de cartier. Duten pula mea, si nu mai vb ma amaratule de fraer ce esti, sa nu te prind prin salajan fraerule ca iesi sub pamant de acolo. Din cauza ca kkati ca tine sunt lucrurile asa cum sunt. MUJEEE.

Inca o data pt. salajan, inca o data pt. baietii cu bani....
Unregistered

3758

Mesajde baixinho© » Joi Oct 23, 2003 9:29 am

si pan la urma cine ie sisu asta domne? ca tot n-am inteles!

ps: adevaru n-are cum sa fie in ziare ca ie la Piata presei libere! cladirea din stanga (in fata este Bursa Romana de Marfuri, iar intrarea din dreapta este pentru Ministerul Culturii si Cultelor sau care o fi titulatura exacta) cum te uiti de la soclul unde era statuia lu Lenin!
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 23, 2003 9:56 am

baixule. ce zici ma e real baietasul asta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

3762

Mesajde baixinho© » Joi Oct 23, 2003 10:35 am

poate real madrid nu real baietasul si 2) asta ie un post.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 23, 2003 10:49 am

:con:
baixule nu m-am prins de litera 2 din postul tau....amanunte?

Dia The Koala Bear : tot ie bine ca incepi sa-ti dai seama...da sa nu se mai intample..
memetshot

3770

Mesajde baixinho© » Joi Oct 23, 2003 11:03 am

ia-o de toarta (carlig/bucla) da prinde-te bine ca s-ar putea sa cazi.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 23, 2003 11:35 am

pai zi ma asa.....
deci e rosu?
memetshot

3773

Mesajde baixinho© » Joi Oct 23, 2003 12:58 pm

cred ca nu stiu, da de ce intrebi?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 23, 2003 1:26 pm

pai tu nu auzisi cal arestara pe sisu?
memetshot

3779

Mesajde baixinho© » Joi Oct 23, 2003 5:52 pm

cine-i sisu?
ANTI

baixinho©

Mesajde Sweet-one » Joi Oct 23, 2003 10:10 pm

Cum nu stii cine-i Sisu, dom'ne??? Asta-i buna! Sisu este unul din membrii formatiei La Familia (am zis bine? :p ), baiat de baiat, kre este o victima a sociatatii noastre infame... :hehe: Acum te-ai prins???

PS. Nu-mi cere amanunte despre "La Familia', k abia acum am aflat k este o formatie incadrata la capitolul "muzica"... Ce sa fac? Imi pica fisa mai greu! *p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Oct 24, 2003 12:28 am

Ma baixinho © esti prost sau te faci, ce pula mea ma, ai stat cu capul in pamant pana acuma de nu stii cine e sisu. Mai iao la muje mancatorule.

inca o data pt. salajan, inca o data pt. baietii cu bani

ps. FREE SISU
Unregistered

ps. muje

Mesajde Unregistered » Vin Oct 24, 2003 2:13 am

si ps. animaloo sunt real tatae. Nu ma sparg in figuri dar m-am saturat sa vorbeasca lumea fara sa stie.
Unregistered

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 8:24 am

uau...si io care credeam ca iesti un program de neinteligenta artificiala...
Ma, daca legea zice ca nu ai voie sa iei droage, inseamna ca atunci cand te droghezi risti doua chestii: supradoza, care este inevitabila si politia...
deci asta e, si-a asumat un risc, l-au prins, tzapa lui. Daca ajunge la inchisoare poate va avea noroc sau probabil nu....fundu lui e in pericol...
memetshot

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii