Cum privesc forumistii in oglinda ?
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum privesc forumistii in oglinda ?
Eu ma uit in oglinda doar cand ma barbieresc...deci ma uit cu mare atentie sa nu ma tai draq ! ;P
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am votat mirat: deci eo ma mir de multe trebi cum ar fi de ce din doo lucruri la fel, unu ie mai bun decat altu? deci cum ar fi dintre doo somdaje lafel de cretine, unu ie mai mishto decat altu. deci cum ar veni sondajele lu sod ie mai mishto.
-
neatza - Mesaje: 5820
dom'le,ce sondaj e asta?asta e o tampenie,un atac subtil la ordinea si disciplina forumului.dom'le,totul o sa o ia razna pe forumul asta dom'le.asa ceva este inadmisibil.huoooo,jos dictatoru,huoooo,jos cu golanii din functiile de conducere.huooooo,huooooo.huoooo!
-
SOD - Mesaje: 6035
sa inteleg ca esti vampir..si nu te reflecti in oglinda ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
io creca ca cel care a initiat sondaju se uita cu placere si satisfactie realizand uitandu-se in oglinda ca nu e chiar unicu si singuru pe lumea asta in situatia lui ci mai ie unu , motiv de bucurie si placere.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da..ca ie 2 oameni destepti si frumosi :o
90, nu e de ban..dar o sa deschid si eu sondaj ..."cate roti are TICO-ul lu' Nightwish ?"
inca mai mori de ciuda ? nu ti-ai revenit ?
90, nu e de ban..dar o sa deschid si eu sondaj ..."cate roti are TICO-ul lu' Nightwish ?"

inca mai mori de ciuda ? nu ti-ai revenit ?
-
cu frica. ;D
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
3709
cu tactica si dibacie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3715
eu stiu: pentru ca acolo ii vezi pe idolii tai, cei de la O-Zone.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu ma uit tot cu frica, pen'ca atunci cand eram mai mic parintii ma pedepseau frecvent pen'ca de fiecare data cand ma apropriam de o oglinda aceasta se spargea... am ramas cu sechele. acu toate oglinzile mele sunt din plastic. :hehe:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Cum privesc forumistii in oglinda ?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu ma uit in oglinda doar cand ma barbieresc...deci ma uit cu mare atentie sa nu ma tai draq ! ;P
:con: Ti-ar trebui o femeie ca sa te uiti si tu, ca si mine, cu interes in oglinda!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Un mai mare grad de valabilitate ar avea reciproca, zic eu. :rolleyes:
-
Non p implica non q, reciproca NU e valabila
p q p^q
0 1 1
0 0 0
1 0 1
Clar?
Adevaru' e ca si eu ma uit in oglinda doar cand imi storc cosurile ca de barbierit ma barbieresc pe NV. De 10 ani cat au trecut de la primul barbierit am experientza.:p
p q p^q
0 1 1
0 0 0
1 0 1
Clar?
Adevaru' e ca si eu ma uit in oglinda doar cand imi storc cosurile ca de barbierit ma barbieresc pe NV. De 10 ani cat au trecut de la primul barbierit am experientza.:p
-
Love2Fly - Junior Member
Ma uit in oglinda cu mare atentie sa vad un cit de mic amanunt in avantajul presupusului meu simt de investitie, care m-a facut sa dau o gramada de bani pe un concentrat anti-rid.
Dupa o saptamina, investitia n-a inceput inca sa dea roade
Dupa o saptamina, investitia n-a inceput inca sa dea roade
-
bad bad Annie - Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii