Ce Mijloc De Transport Folosim
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce Mijloc De Transport Folosim
avand in vedere ca sod nu este astazi in mijlocul nostru ii voi tine locu pentru a va propune un nou sondaj conform cu zicala nici o zi fara peste congelat sau sondaj.
sondajul de astazi se refera la mijloacele de transport pe care le uziteaza forumistii in deplasarile lor fie ca este vorba de gradinita, scoala ,serviciu, meci, carciumi, parcuri ,amante/amanti ,cules recolta ,strainataturi, etc. chiar daca folositi mai multe tipuri de mijloace de transport bifati dintre acestea cel care va place sau va atrage cel mai mult sau pe care il folositi cel mai des
sondajul de astazi se refera la mijloacele de transport pe care le uziteaza forumistii in deplasarile lor fie ca este vorba de gradinita, scoala ,serviciu, meci, carciumi, parcuri ,amante/amanti ,cules recolta ,strainataturi, etc. chiar daca folositi mai multe tipuri de mijloace de transport bifati dintre acestea cel care va place sau va atrage cel mai mult sau pe care il folositi cel mai des
-
eyewitness - Mesaje: 19220
din motive lesne de intzeles pentru uni shi totalmente absconse pentru altzi, am votat alte. deocamdata ie sutalasuta deci am dreptate.
-
neatza - Mesaje: 5820
Cel mai des merg cu tramvaiul, in spetza cu 16-le..d'aia am votat tramvai.
Pe locul 2 este Dacia, cu care merg mai mult la sfarsit de saptamana.
Pe locul 2 este Dacia, cu care merg mai mult la sfarsit de saptamana.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bre, si tico unde intra? la categoria: basculanta/camion/tir/autoutilitara, buldozer/fadroma/automacara sau altele?
am votat: tramvai+autobus+mersu pe jos fortifica. trei dintr-un foc!
am votat: tramvai+autobus+mersu pe jos fortifica. trei dintr-un foc!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
bre, si tico unde intra?
la ornamente de corp ,respectiv por boneor, breloc,brosa, cercel...
-
Io merg pe jos. Deci folosesc picioarele ca mijloc de transport, ca vreau sa-mi mai aerisesc plaminii si vad lume multa si voioasa!
-
Nicholas_Alex - Junior Member
troleu+tramvai+autobuze+ automobilul personal (adica MergeDesu sau PeJos).
intr-adevar cand merg pe trotuar respir aer curat, imbogatit cu un pic de monoxid de carbon si alte vitamine de la tevile de esapament ale masinilor din Bukale...
intr-adevar cand merg pe trotuar respir aer curat, imbogatit cu un pic de monoxid de carbon si alte vitamine de la tevile de esapament ale masinilor din Bukale...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Io merg cu masina 311 si deja am inceput sa il cnosc pe Gogu soferu' ... asta se numeste k am sofer personal ? :con:
-
monk - Mesaje: 2747
monkule sofer personal ie atunci cand fie ii platesti tu salariu or ii iesti amanta. tu unde te incadrezi?
-
Initial trimis de eyewitness
monkule sofer personal ie atunci cand fie ii platesti tu salariu
Pai banii pe care ii dau io pe bilet unde se duc daca nu la ala in buzunar ?
:con:
Animaloo ce vrei sa insinuezi :yD
-
Drumurile zilnice cu taxiul (facute pe motiv ca ma costa doar putin mai scump decat sa schimb 3 autobuze pentru numai 6 statii) m-au ajutat sa devin o buna cunoscatoare a unei categorii socio-profesionale care insa nu inceteaza sa ma uimeasca: taximetristii. Printre cele mai ciudate comportamente enumar: am fost amenintata ca voi fi data jos din masina, pentru ca i-am atras atentia ca ocoleste prea mult; mi-a fost cerut mobilul s-o sune pe matusha care lucreaza la politie; am dat peste un sofer beat, asa c-am coborat la primul stop; am fost injurata pentru ca nu am lasat bacshish unuia care fuma fara sa-mi ceara voie si ma tutuia; am fost luata la intrebari despre serviciu, tata, mama, fratzi, scolile absolvite, salariu, pretzul apartamentului in care locuiesc. Acum stau doar pe bancheta din spate, ma uit ingandurata pe geam si am intotdeauna bani potriviti.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
deci eu mi-am propus ca zi de zi sa folosesc un alt mijloc de trasport. si daca se poate si ecologice. azi Peojosul, maine autopingica, si rand pe rand sa incerc 11-le, autopasul si, intr-un exces delux, chiar si Mergedesul. dar cel mai mult mi-ar place sa merg cu picioroangele.
din pacate insa nu prea se poate, asa ca in fiecare zi sunt obligata sub amenintarea cu tortura vesnica sa merg cu autobuzul SI tramvaiul. deci eu cu cine votez?
din pacate insa nu prea se poate, asa ca in fiecare zi sunt obligata sub amenintarea cu tortura vesnica sa merg cu autobuzul SI tramvaiul. deci eu cu cine votez?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
-
se stie ca io-s un impatimit al rotilelor, si ca nu merg fara ele nici in rarela oportunitati de ma duce la paine, dar in celalalte ocazii circul cu troleu sau cu taxiu' ca atunci cand i-am cerut lu tata sofer personal a zis ca nu's handicapat (unii ar zice ca se inseala
).

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Acu' io am votat chestia cu "mersul pe jos ca fortifica" asta asa, pentru ca am luat in considerare initial intelesul strict al cuvantului "transport".
Ei bine, mi-am dat seama ca uneori insa, unii imi mai spun ca-s "dusa cu pluta" , asa ca rectific si cer indurari pentru a fi comis o eroare in sondaj! tin sa mentionez ca as folosi si teleportul, sau cum s-a numi mijlocul asta de transport da' mai am inca de asteptat inventatorul...
Ei bine, mi-am dat seama ca uneori insa, unii imi mai spun ca-s "dusa cu pluta" , asa ca rectific si cer indurari pentru a fi comis o eroare in sondaj! tin sa mentionez ca as folosi si teleportul, sau cum s-a numi mijlocul asta de transport da' mai am inca de asteptat inventatorul...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Eu folosesc o Toyota Corolla din 1999 ca mijloc de transport oriunde ma duc. Sunt alergic la metrou, autobuze si tramvaie.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii