Ce fac forumistii inainte de culcare ?
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce fac forumistii inainte de culcare ?
Nu numai ca nu tre' sa treaca zi fara sondaj....dar nici noapte nu tre' sa treaca.
Si pentru ca la aceste orele sunt doar eu de serviciu (nu stiu ce e cu Hyde...ca el era colegul meu de tura) ....sa purcedem la treaba !
Ce faceti voi inaite sa adormiti ? Eu citesc o poveste. Seara trecuta am citit Buratino. Azi o sa citesc Danila Prepeleac.
*p
Si pentru ca la aceste orele sunt doar eu de serviciu (nu stiu ce e cu Hyde...ca el era colegul meu de tura) ....sa purcedem la treaba !
Ce faceti voi inaite sa adormiti ? Eu citesc o poveste. Seara trecuta am citit Buratino. Azi o sa citesc Danila Prepeleac.
*p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Asta da sondaj,imi place...
Eu de obicei fumez...dar de adormit adorm greu tare...poate de la ztigari ,de la net sau de la cofeina din Cola nu stiu...
Tot ma gandesc ca mai bine ash citi o carte pe care mi-am cumparat`o sapt trecuta si tot nu am apucat sa pun mana pe ea...
Moshule,tu parca erai cu maimutza...dar cred k si ei ii plac povestile,nu?:)
In seara asta ce poveste citesti?
Eu de obicei fumez...dar de adormit adorm greu tare...poate de la ztigari ,de la net sau de la cofeina din Cola nu stiu...
Tot ma gandesc ca mai bine ash citi o carte pe care mi-am cumparat`o sapt trecuta si tot nu am apucat sa pun mana pe ea...
Moshule,tu parca erai cu maimutza...dar cred k si ei ii plac povestile,nu?:)
In seara asta ce poveste citesti?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Nu imi bat maimutza inainte de culcare...ca mi-e lene sa ma mai duc pana la baie sa ma spal. Nu suport sa stau nespalat dupa ce bat maimutza. Sunt un om foarte curat de felul meu. Poate Nicholas sa faca asa ceva..sa adorma imediat dupa ce si-a batut maimutza.
Eu prefer sa ma bag in pat sa aprind veioza si sa iau cu mine o carte.
Azi citesc Danila Prepeleac. Pentru maine am pregatit Punguta cu doi bani si Winnie Pooh. Iar de saptamana viitoare ma apuc sa citesc "Baba Iarna intra in sat". Asta e in versuri. O sa imi ia mai mult.
Eu prefer sa ma bag in pat sa aprind veioza si sa iau cu mine o carte.
Azi citesc Danila Prepeleac. Pentru maine am pregatit Punguta cu doi bani si Winnie Pooh. Iar de saptamana viitoare ma apuc sa citesc "Baba Iarna intra in sat". Asta e in versuri. O sa imi ia mai mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Se pare ca la ora asta tarzie din noapte forumistii dorm si nu ne pot impartasi din experienta lor..
Eu iar nu pot adormi..
Eu adorm f ushor cand sunt langa persoana pe care o iubesc..singura mi-e chiar urat!Noroc ca il am pe Paul(ursuletul meu de plush)
E frumos ca citesti Moshule!
Noapte buna si lectura placuta!
Eu iar nu pot adormi..
Eu adorm f ushor cand sunt langa persoana pe care o iubesc..singura mi-e chiar urat!Noroc ca il am pe Paul(ursuletul meu de plush)
E frumos ca citesti Moshule!
Noapte buna si lectura placuta!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
ma uit la limita imposibilului (luni, marti, miercuri)
joi, vineri, sambata ca-i uichend ultima actiune pe care mi-o amintesc dimineatza ii ca duc sticla la gura si mi se taie firul cand ii cam pe la un centi de buze, cam 2 dejte...
duminica inainte de culcare plang ca a doua zi ii luni, iar
in seara asta sper sa dea la limita imposibilului ca de nu ii f#$% in ^@$ si in @**#$ pa astia de la PRO TV!!!
joi, vineri, sambata ca-i uichend ultima actiune pe care mi-o amintesc dimineatza ii ca duc sticla la gura si mi se taie firul cand ii cam pe la un centi de buze, cam 2 dejte...
duminica inainte de culcare plang ca a doua zi ii luni, iar

in seara asta sper sa dea la limita imposibilului ca de nu ii f#$% in ^@$ si in @**#$ pa astia de la PRO TV!!!
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
-
Alds|hc_ - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
adica acelash lucru pe carel face shi altzi (nu dam nume cai cunoashte lumea) decat can loc de mana ie chiar o femeie?
-
neatza - Mesaje: 5820
io trebe sa fiu multumit? tu trebe sa fii multumita nu io...si cu cine sa te spanzuri de gat cu neatza sau cu sidiu?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Eu fac mai multe lucruri inainte de culcare, dar am votat faza cu rugaciunea ptr. ca mi se pare cea mai importanta. Intotdeauna spun "Inger, ingrashul meu" inainte de culcare. In rest asa, mai citesc, ma gandesc la chestii scary cum ar fi Eye, scriu sau alte lucruri de-astea marunte.
-
Shaki - Mesaje: 7089
le incurcashi enoriaso...inger, ingerasu meu imi spuneai mie iar faza cu scary ierea cand te priveai ca duda in oglinda...btw ,vezi ca ai sondaj si cu cum se privesc forumistii in oglinda.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de fiecare data fac altceva.. depinde de cum ma simt , daca sunt obosita,daca am de invatat...etc... nu prea mananc seara(se depune :p ) .. de multe ori fac o baie fierbinte cu sare de mare si spuma (mmmm) , citesc cateodata (cioran sau coelho) , nu bat maimutza ca mi-o bate altcineva :hehe: .. poate ma uit la un film bun.. intotdeauna ma demachiez si ma spal 10 minute pe dinti .. spun "Tatal nostru" ,ma inchin , pun cd-ul cu evanescence pe repeat si ma asez in patut..somn usor!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii