Ce fac forumistii in timp ce privesc un meci de fotbal la televizor ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cand ma uit la meci........

am o mare emotie si privesc atent. nu mai pot face altceva
0
Niciun vot
mananc floricele/chipsuri/alune/seminte si beau bere/suc sau alte bauturi
2
67%
stau trist ca nu am 2 televizoare in camera pt. a vedea si Surprize-Surprize
0
Niciun vot
am o erectie colosala si tre' sa bat maimutza. ce daca e meci ?
0
Niciun vot
imi inchipui ca sunt pe stadion si cant
0
Niciun vot
injur si trantesc cu obiectele prin camera
0
Niciun vot
astept pauza pentru a merge sa urinez
0
Niciun vot
vorbesc cu prietenii la telefon si comentam meciul
0
Niciun vot
ma uit din obligatie, pentru a face pe plac celui care se uita. abia astept sa se termine !
1
33%
ma pish pe ele de meciuri ! ar trebui interzise !
0
Niciun vot

Voturi totale : 3

Ce fac forumistii in timp ce privesc un meci de fotbal la televizor ?

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 11:54 pm

Din seria nici o noapte fara sondaj pe minunatul nostru forum ma prezint in fatza lu' domniile voastre cu un nou thread+sondaj.

Pentru cei mai multi dintre noi vizionarea unei meci de fotbal este o adevarata arta. Ne pregatim inca de cu cateva zile inainte pentru acest eveniment notabil. Si fiecare percem diferit aceasta indeletnicire.

Eu de exemplu manac chipsuri CHIO sau floricele CHIO si beau o bere la sticla sau cutie....in marea majoritate a cazurilor cand vad un meci de fotbal la televizor. (nu va spun ce televizor am. asta va fi subioectul unui sondaj din zilele urmatoare).

Fiecare dintre voi sa voteze optinea dorita....adica ce face el cand priveste un meci de fotbal la televizor. (sondajul se refera numai la meciuri de fotbal. pentru alte sporturi tot zilele urmatoare o sa facem sondaje. adica..noptile urmatoare.....ca nu eu sunt responsabil cu campania nici o zi fara sondaj. )

La meciul din seara asta, in spetza Chelsea-Lazio , am mancat o punga de chipsuri Chio cu smantana+ceapa si am baut o bere Timisoreana la cutie. Eram bucuros ca beau bere Timisoreana pentru ca fraternizez cu echipa de pe Bega. Intr-un final am observat ca berea este facuta la Cluj , in celebrul cartier Manastur. Nu e rau,mi-am zis. CFR Cluj e lider in seria III, divizia B.

Dar sa nu mai lungim discutia si sa purcedem la treaba , dragii mei forumisti.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 10:13 pm

nu imi explic faptul de ce nu ati votat si scris la acest sondaj de opinie. nu urmariti meciuri de fotbal sau ce se intampla ? nu aveti televizor acasa ?

pai cum sa trecem la urmatorul sondaj , daca nu il completam pe acesta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Oct 23, 2003 10:49 pm

Io de obicei ma uit la meciuri sambata si duminica cand dau astia Premiership si Seria A. Dar avand in vedere ca aici e dimineata mananc o banana sau o portocala si beau suc de mandarine. Ocazional bat maimutza la pauza sau cand e vreo intrerupere in timpul meciului dar deobicei obijuiesc sa fiu atent la ce se petrece pe stadion.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii