Ce faceti in timp ce va "stiti voi"??
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce faceti in timp ce va "stiti voi"??
Inspirat de anarhia care s-a creat pe "katerinca" deschid acest subiect. Deci ce faceti domne cand va f@#$ti? sa nu-mi spuneti ca va masturbati!:)
-
Love2Fly - Junior Member
si daca suntem virgini ce raspundem ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai cum vine asta domle ce facem cand ne f$#@m? Citim reviste, ne uitam la documentare...o multime de lucruri numa sa treaca cele 2-3 ore mai repede....

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131

Love2Fly, dar se obisnuieste ca cel ce initiaza subiectul sa raspunda primul. Asa ca te ascultam........ :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pai cred ca acu el ia notite pt ca se plictiseste tot timpu cand e vorba de f%$%t asa-i?
Concurs NBA 2004-2005
-
nu. eu cred ca da o repriza de ceea ce face el atunci cand se f%$# . ma duc sa dau si eu una.
jaxxx...fa liniste...sa ma pot concentra la ce vreau eu. nu mai posta in urmatorele 10 minute....ca atunci cand iti vad nickul ma gandesc la hockeisti din NHL *p
jaxxx...fa liniste...sa ma pot concentra la ce vreau eu. nu mai posta in urmatorele 10 minute....ca atunci cand iti vad nickul ma gandesc la hockeisti din NHL *p
-
love2fly....iti recomand sa citesti reviste cu reclame la lenjerie feminina....si fotbalu e ok cand te f%^i da e naspa cand rateaza pt ca daca iti exprimi neplacerea fata de juactorul care a ratat, partenera sau partenerul poate sa creada ca te referi la ea(el) deci e riscant dar nu e imposibil.
moshule...du-te si da una la baie sau la vecini ca io mai am 15 min pana plec de la munca asa ca tot o sa postez...
moshule...du-te si da una la baie sau la vecini ca io mai am 15 min pana plec de la munca asa ca tot o sa postez...
Concurs NBA 2004-2005
-
AMR 110
auleo....mi-o imaginam pe Wild Rose dezbracata.....si ai postat tu....iar in fata ochilor mi-a aparut Alexander Mogilny. :mad:
-
Lol...tare dj_jaxx asta:)
Moshule, bag seama ca tu esti cam "absorbit" de aceasta problema spinoasa numita Rose Wild. Pai bine mah depravatule, cum poti mah sa ai fantzeii erotice cu bunatate de fata? nu stii ca toate finutzele imi sunt rezervate? nu sunt eu Maestrul??
Moshule, bag seama ca tu esti cam "absorbit" de aceasta problema spinoasa numita Rose Wild. Pai bine mah depravatule, cum poti mah sa ai fantzeii erotice cu bunatate de fata? nu stii ca toate finutzele imi sunt rezervate? nu sunt eu Maestrul??
-
Love2Fly - Junior Member
Alexander Mogilny nu arata de loc rau :mad:
Te rog frumos sa incerci macar sa dai dovada de putin respect...totusi sa nu exageram.
p.s. bai copii m-ati facut sa ma duc sa caut poze cu WildRose acu...
Te rog frumos sa incerci macar sa dai dovada de putin respect...totusi sa nu exageram.
p.s. bai copii m-ati facut sa ma duc sa caut poze cu WildRose acu...
Concurs NBA 2004-2005
-
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii