Numaratoare inversa in cinstea lui OM
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Numaratoare inversa in cinstea lui OM
Va propun sa numaram impreuna cate posturi mai raman pana ce OM va atinge platoul celor 10k.
Momentan mai are nevoie de 113. Daca isi mentine media de 13 posturi si o treime pe zi va ajunge la 10,000 cam in 8 zile si un pic.
Hai mosule...stiu ca poti!!!
edit: 111 mai are (numar cu noroc)
p.s. daca va uitati la ceas la 11:11 o sa aveti o zi buna.
Momentan mai are nevoie de 113. Daca isi mentine media de 13 posturi si o treime pe zi va ajunge la 10,000 cam in 8 zile si un pic.
Hai mosule...stiu ca poti!!!
edit: 111 mai are (numar cu noroc)
p.s. daca va uitati la ceas la 11:11 o sa aveti o zi buna.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
AMR 111
Oau ! Ma simt flatat ! multumesc mult , jaxxx ....pt. acest subiect omagial .
la ultimele 10 posturi sa faceti ca la revelion...10,9,8,7,6,5....4....3....2.....1 ........10 000 !
la ultimele 10 posturi sa faceti ca la revelion...10,9,8,7,6,5....4....3....2.....1 ........10 000 !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
idiotilor!
bre ia nu mai alinta lumea pe aici ca vei fi acuzat de pupincurism si-o sa fiti 2 pe forum dupa aia.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eu cunosc un user care la 3000 de posturi si-a deschis singur subiect. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
lipsa de bun simt si balegaru varsat pe gura e o constanta a caracteului tau cunoscuta de altfel de foarte multi forumisti si nu o sa intru in amanunte. totusi ca sa-ti reimprospatez memoria (am dubii in ceea ce priveste existenta ei in cazul tau) threadu deschis se referea in exclusivitate la un an de forum si nicidecum la 3000 de posturi. a fost o coincidenta fericita sau nefericita ca in ziua respectiva sa "implinesc" si 3000 de posturi.
deci inca o data : esti jenibil (c.n.)
deci inca o data : esti jenibil (c.n.)
-
moshule, uite 2 linkuri pt tine
http://www.wunix.org/diverse/felatia.reduce.cancerul.html
http://www.minou.com/aboutsex/fellatio.htm - asta iti trebuie ca am auzit ca sunt plangeri
http://www.wunix.org/diverse/felatia.reduce.cancerul.html
http://www.minou.com/aboutsex/fellatio.htm - asta iti trebuie ca am auzit ca sunt plangeri
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
eyewitness, nu m-am referit la tine. era vorba de un alt forum. nici tu la mine , nu ?
vali..mi se blocheaza netcape...daca dau pe prostiile tale !
vali..mi se blocheaza netcape...daca dau pe prostiile tale !

-
Initial trimis de Oribilul Mosh
eyewitness, nu m-am referit la tine
astea-s fumate. vino cu ceva nou sau lipsa de originalitate o mostenisi de curand de la uet uet ?
-
cu placere ca ti-am rezolvat problema de pe reclamatii !
-
vali ur sick man.
cel putin primul link m-a facut sa rad cu lacrimi de crocobaur...
fetelor, daca nu ati citit: suptul...adica felatia reduce riscul de cancer la san...
cine are nevoie de ingrijiri medicale ? :yD
cel putin primul link m-a facut sa rad cu lacrimi de crocobaur...
fetelor, daca nu ati citit: suptul...adica felatia reduce riscul de cancer la san...
cine are nevoie de ingrijiri medicale ? :yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
1/ era problema lui neatza
2/ e de datoria adminilor sa rezolve bulibashelile tehnice
3/ buna cuviinta impune ca adminii sa-i ceara scuze userului neatza pentru ca acesta nu a putut posta timp de 2 ore.
4/ cu placerile , ti le poti baga in cur
2/ e de datoria adminilor sa rezolve bulibashelile tehnice
3/ buna cuviinta impune ca adminii sa-i ceara scuze userului neatza pentru ca acesta nu a putut posta timp de 2 ore.
4/ cu placerile , ti le poti baga in cur
-
e datoria lu' xkran...nu a mea. am fost eu dragutz ca am rezolvat. nu e problema lu' neatza...ca el n-a cerut nimic. tu ai cerut.
probabil tre' sa zic merci...ca nu ai mai injurat...ce sa astept multumiri din partea ta ?
probabil tre' sa zic merci...ca nu ai mai injurat...ce sa astept multumiri din partea ta ?
-
87
mah...nu va indepartati de subiect...:mad:
Concurs NBA 2004-2005
-
raspuns gresit
1/ atata timp cat neatza nu avea cum sa posteze normal ca nu putea sa ti-o ceara el. e o chestie logica daca cumva cunosti termenul. deci a apelat prin email la mine .
2/ datul mustelor pe x-kran mi se pare tipic caracterului tau cu toate ca el tine intotdeauna partea adminilor. ciudat mod ai de a aborda termenul de echipa da nu la tine nu ma mira.
3/ am realizat ca nici macar de injuraturile mele nu esti demn asa ca realizezi cam in ce categorie te afli
1/ atata timp cat neatza nu avea cum sa posteze normal ca nu putea sa ti-o ceara el. e o chestie logica daca cumva cunosti termenul. deci a apelat prin email la mine .
2/ datul mustelor pe x-kran mi se pare tipic caracterului tau cu toate ca el tine intotdeauna partea adminilor. ciudat mod ai de a aborda termenul de echipa da nu la tine nu ma mira.
3/ am realizat ca nici macar de injuraturile mele nu esti demn asa ca realizezi cam in ce categorie te afli
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
nu e problema lu' neatza...ca el n-a cerut nimic. tu ai cerut.
pai shi eo cum dracu puteam sa cer daca nu puteam sa postez pe nicairea? adica trebuia sa ajtept eo pana se bunghea careva ca contu meu are o problema? iam dat lu aiu un meil shi lam rugat sa puna in locu meu. deci era problema mea.
-
neatza - Mesaje: 5820
categoria grea...Felix Savon :p
xkran se ocupa de partea tehnica a lucrurilor....asa ca degeaba spui. eu habar nu am care-i chestia cu limbajele astea de programare. totusi m-am gandit sa incerc sa-l ajut pe neatza...depistandu-i problema.
nu vezi ca esti absurd ? (sunt sigur ca nu ! ) ....ce echipa sa mai lucram acum ?
hai..ca mai ai putin si faci 4000 ! d'asta tot iti raspund...ca sa ai tu ce scrie !
xkran se ocupa de partea tehnica a lucrurilor....asa ca degeaba spui. eu habar nu am care-i chestia cu limbajele astea de programare. totusi m-am gandit sa incerc sa-l ajut pe neatza...depistandu-i problema.
nu vezi ca esti absurd ? (sunt sigur ca nu ! ) ....ce echipa sa mai lucram acum ?
hai..ca mai ai putin si faci 4000 ! d'asta tot iti raspund...ca sa ai tu ce scrie !
-
bai nene mai incet ca sculati vecinii...nu uitati ca e numa un forum...daca va simtiti nevoiti sa va implicati asa in discutii...vindeti-va calculatoru pa ebay si gasiti-va altceva de facut
Concurs NBA 2004-2005
-
jaxxx, fa-i mah subiect de 4000 ....sa fie si el impacat !
vrei pe urma sa zica ca ma pupi in cur ....si ca numai mie imi faci ?
vrei pe urma sa zica ca ma pupi in cur ....si ca numai mie imi faci ?
-
probabil 10.000 de posturi va fi singura ta realizare in viata in rest asa cum am mai spus-o te vei tara prin ea nebagat in seama ramanand vesnic in mediocritatea aidoma caracterului. e greu sa te fac sa realizezi ca pentru f multi altii numarul de posturi pe forum nu reprezinta telul in viata
-
eyewitness cauta te rog in dictionar ce inseamna in engleza cand spui de o persoana ca e "shallow"
in alta ordine de idei...nu inteleg de ce lumea e atat de nervoasa...io am facut subiectu asta pe Kterinka da vad ca e luat prea in serios...heh...:rolleyes:
in alta ordine de idei...nu inteleg de ce lumea e atat de nervoasa...io am facut subiectu asta pe Kterinka da vad ca e luat prea in serios...heh...:rolleyes:
Concurs NBA 2004-2005
-
eye-ule..nu te mai enerva...ca-ti creste tensiunea arteriala , bai baiatule ! vrei sa faci 22 ? stai linistit ...ca mori draq dintr-o prostie ! :rolleyes:
jaxxx...e normal sa mori de ciuda si sa fii nervos...atunci cand nu-ti ies pasentzele...fie si pe un amarat de forum....de care unii au devenit mai mult sau mai putin dependenti.
jaxxx...e normal sa mori de ciuda si sa fii nervos...atunci cand nu-ti ies pasentzele...fie si pe un amarat de forum....de care unii au devenit mai mult sau mai putin dependenti.

-
dj jaxxx - shallow nu am gasit in schimb cauta tu si vezi ce inseamna swallow...deci dupa ce faci treaba aia si faci si curat la locu de munca pui in practica actiunea exprimata de cuvantu ala ca altadata sa nu te mai erijezi in avocat ca-i iei painea alondrei
pt tine moshule raman valabile parerile exprimate pe reclamatii in urma carora am luat ban. si gata ,ai inceput sa ma plicti si nu mai am timp de tine.
pt tine moshule raman valabile parerile exprimate pe reclamatii in urma carora am luat ban. si gata ,ai inceput sa ma plicti si nu mai am timp de tine.
-
Pai daca nu ai gasit "shallow" (cand e vorba de o persoana) iata ca iti dau eu o mana de ajutor:
shallow
adj 1: lacking physical depth; having little spatial extension; downward ("shallow water"; "a shallow dish"); or inward from an outer surface ("a shallow cut"); or backward ("a shallow closet"; "established a shallow beachhead"); or outward from a center ((sports) "hit the ball to shallow left field") [ant: deep] 2: not deep or strong; not affecting one deeply; "shallow breathing"; "a night of shallow fretful sleep"; "in a shallow trance" [ant: deep] 3: lacking depth of intellect or knowledge; concerned only with what is obvious; "shallow people"; "his arguments seemed shallow and tedious" n : a stretch of shallow water [syn: shoal] v 1: make shallow; "The silt shallowed the canal" [syn: shoal] 2: become shallow; "the lake shallowed over time" [syn: shoal]
Source: WordNet ® 1.6, © 1997 Princeton University
p.s. Daca vrei sa traduc ceva sa-mi spui ca nu e nici o problema.
shallow
adj 1: lacking physical depth; having little spatial extension; downward ("shallow water"; "a shallow dish"); or inward from an outer surface ("a shallow cut"); or backward ("a shallow closet"; "established a shallow beachhead"); or outward from a center ((sports) "hit the ball to shallow left field") [ant: deep] 2: not deep or strong; not affecting one deeply; "shallow breathing"; "a night of shallow fretful sleep"; "in a shallow trance" [ant: deep] 3: lacking depth of intellect or knowledge; concerned only with what is obvious; "shallow people"; "his arguments seemed shallow and tedious" n : a stretch of shallow water [syn: shoal] v 1: make shallow; "The silt shallowed the canal" [syn: shoal] 2: become shallow; "the lake shallowed over time" [syn: shoal]
Source: WordNet ® 1.6, © 1997 Princeton University
p.s. Daca vrei sa traduc ceva sa-mi spui ca nu e nici o problema.
Concurs NBA 2004-2005
-
aha, mersi frumos. esti destept bah. noroc cu limba asta engleza ca ie atotcuprinzatoare ca limba noastra romaneasca ie limitata si nu are termeni adecvati pentru a te putea esprima matale.
acu poti sa-mi traduci ,asa cu cuvintele tale, sensurile la cuvantu ala? unde nu inteleg te mai intreb ,da? unde n-ai echivalent in romana baga in engleza ca m-oi descurca io...
acu poti sa-mi traduci ,asa cu cuvintele tale, sensurile la cuvantu ala? unde nu inteleg te mai intreb ,da? unde n-ai echivalent in romana baga in engleza ca m-oi descurca io...
-
Adevarul e ca sunt unele cuvinte care nu stiu cum sa le zic in romana...avand in vedere ca am plecat din tara acum 10 ani (adica la 11 ani). Oricum eu zic ca ma prezint destul de bine cand vorbesc sau scriu in romaneste.
Concurs NBA 2004-2005
-
47 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii