ce fac forumistii toata ziua?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
3792
ia, eu fac ce fac de mult, vara doina mi-o ascult
deci ce votez?
deci ce votez?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
neatza - Mesaje: 5820
SOD adica daca io vreau sa merg sa beau o bere tre sa-ti cer tie voie?
Nenea SOD pot ca sa beau si io o anumita cantitate de bere?
Nenea SOD pot ca sa beau si io o anumita cantitate de bere?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ba da,ie iecsceptii,ca nu pot casa distribui iubirea asta asa,la toti.la unii dau iubirea asa din suflet,la altii ii iubesc in gura,la altii in rect.dupa cum ie si ziua impartita.
bine,ai voie la bere,da nu mai mult de 25,ca se intuneca si ma ingrijorez dupa aia.
bine,ai voie la bere,da nu mai mult de 25,ca se intuneca si ma ingrijorez dupa aia.
-
SOD - Mesaje: 6035
3795
merí§i in franceza se zice danke schon.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ce sondaje de kkt. n-au decat optiuni aiurea..desi subiectul in sine e marfa.
poate unii dintre noi mananca, bea , munceste , bate maimutza , fute , canta , scrie , citeste ......
parerea mea este ca vreti sa ma ajungeti la posturi si scrieti pe subiecte aiurea....
si ca sa fiu on-topic : bine :o
poate unii dintre noi mananca, bea , munceste , bate maimutza , fute , canta , scrie , citeste ......
parerea mea este ca vreti sa ma ajungeti la posturi si scrieti pe subiecte aiurea....
si ca sa fiu on-topic : bine :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ar fi fost mai coerect asha:
da' ar vrea sa shi
Initial trimis de Oribilul Mosh
unii dintre noi bate maimutza
da' ar vrea sa shi
.Initial trimis de Oribilul Mosh
fute
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Oribilul Mosh
ce sondaje de kkt. n-au decat optiuni aiurea..desi subiectul in sine e marfa.
si ca sa fiu on-topic : bine
in schimb ie unu tare si foarte elocvent cu ce fac forumistii cand se uita la meci la tv. e coada la postat pe-acolo. se bat forumistii sa posteze,se calca in picioare,isi dau coate isi smulg paru din cap...jaxxu posta creca mai mult fortat
cu o reclama adecvata in ziare,teve ,radio si banere la concertele animal pix creca o sa vina si wild rose sa posteze acolo.
pacat ca "imaginatie" e un cuvant strain unora...
...si ca proba la cele de mai sus "bine" e plagiat...asta e ,unde nu ie nici Dzeu nu cere.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da..chiar iti trebuie imaginatie sa deschizi un subiect ca cel de fatza.
tre' sa fii un geniu al creativitatii !
tre' sa fii un geniu al creativitatii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
in speta era vorba de raspunsurile forumistilor vis a vis de optiunile reduse ale sondajului si irelevantza acestora . oricum nu ma asteptam sa prinzi acest sens , efortul putandu-ti fi fatal...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
domne...pentru subiect ca asta iti trebuie 2 facultati sa-l intelegi. eu nici macar una nu am terminat.
asa....ca nu tre' sa te superi..ca nu sunt invatat precum altii. iarta-ma !
asa....ca nu tre' sa te superi..ca nu sunt invatat precum altii. iarta-ma !
-
ba tu ! ba tu ! :yD
rpd sa faci 4000....ca vine Sf.Dumitru si e de rau daca ai prefix 3
rpd sa faci 4000....ca vine Sf.Dumitru si e de rau daca ai prefix 3
-
Era o vreme in care stateam toata ziua pe Forum sa postez poate poate il ajungeam pe Moshu la posturi dar am vazut k n-are nici un rost...
Asha k toata ziua fac asha: dorm,ma duk la cursuri,vin acasa ,mananc,citesc ceva,ma mai culc un pic,stau pe net sa vb cu prietenii,seara ma uit la cate un film sau ies prin orash,mai merg pe la shopping,imi chem prietenii pe`acasa,mai plec pe la Brasov(astea sunt activitati generale,nu toate intr`o zi..ce naiba! :p)
Asha k toata ziua fac asha: dorm,ma duk la cursuri,vin acasa ,mananc,citesc ceva,ma mai culc un pic,stau pe net sa vb cu prietenii,seara ma uit la cate un film sau ies prin orash,mai merg pe la shopping,imi chem prietenii pe`acasa,mai plec pe la Brasov(astea sunt activitati generale,nu toate intr`o zi..ce naiba! :p)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
ai uitat sa zici ca te duci la WC sa te pishi/caci , ca te speli , ca te fardezi , ca bei , ca vorbesti la fix , ca vorbesti la mobil ...activitati zilnice , nu ?
-
Astea se inteleg...de la sine..merci ca mi-ai adus aminte.Da` tu ce faci toata ziua?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
spal,calc,dau cu aspiratoru,gatesc,scot cainele in parc,ma joc FIFA la computer,iau lectii particulare de portugheza,postez pe forum,beau bere,bat maimutza gandindu-ma la Wild Rose,ma uit la Lord Of The Rings II , vorbesc cu Love2ly la telefon....si multe altele.
-
de obicei ete fleosc.
dar cateodata mai si ajtept sa vina tati de la serviciu sa-mi dea voe sa ma joc cu papusa.
dar cateodata mai si ajtept sa vina tati de la serviciu sa-mi dea voe sa ma joc cu papusa.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Ma trezesc la 6.30, fac dus si apoi merg la scoala. Pe la 2 scap de la scoala. Imi fac temele (cateodata), dupa care ies afara. Ma intorc seara, mai postez putin pe forum si pe la 12.00 ma culc.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Eu fac prea multe intr-o zi si mi-e lene sa scriu tot.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
ce face je toata ziulica...
1.stau
2.stau (in pat, sa dorm)
3.stau (la scoala, in banca, facand acelasi lucru ca la punctul 1.)
4.stau (cu ochii holbati in teveu)
5.stau (pe net)
6.stau (cu o carte in mana... de obicei citind cartea respectiva)
7.stau
2.stau (in pat, sa dorm)
3.stau (la scoala, in banca, facand acelasi lucru ca la punctul 1.)
4.stau (cu ochii holbati in teveu)
5.stau (pe net)
6.stau (cu o carte in mana... de obicei citind cartea respectiva)
7.stau
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
- NEmessIS
- Junior Member
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii