cu clona Gabizzu mi-am facut alte clone...ale clonei..ca sa nu ma recunoasca nimeni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
as scrie eu ce dovada e si nu e....dar ne certam iar. nu ca nu mi-ar placea :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Initial trimis de Oribilul Mosh as scrie eu ce dovada e si nu e....
pai dai drumu. macar de amuzament. shtii ca cu mine nu te potz certa pentru ca eo nu ma cert. shi dac nici tu nu te certz... inconvenientu a fost ocolit din shtart.
Mi s-a adus la cunostinta ca exista anumite clone ale mele, se stie ele care este sa le fie rusine si se face apel sa se prezinte de urgenta la comandament pentru desfiintare deoarece se manifesta fara aprobare si in inconformitate cu regulamentu