ce ascultati in timpul liber?
40 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
ce ascultati in timpul liber?
Ciau eu sunt "eu" si vreau sa imi raspundeti La o intrebare:
-Ce muzica ascultati in timpul liber?
-Ce muzica ascultati in timpul liber?
- eu
Muzica ascult :)
Io...Pai timpu` liber care`l mai am ascult muzica...rapp& R`n`b si hip`hop . Da` yo invatz cu tv`ul si normal ca e pe posturile de muzica,bine ca dimineatza nu da manele k ash` innebuni.Jaja! Numa` atomic da`
-
I`m With You - Junior Member
Initial trimis de Sweet-one
Nu e cam mare antiteza manele-muzica clasica?
filosofic nu, momentul al doilea al triadei teza-antiteza-sinteza ,neaga teza deci un "of viata mea" sau "jumatate io,jumatate tu" (ordinea io,tu pur aleatorie) pot fi incadrate la clasice.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Pai eu nu ascult numai in timpul liber, ci tot timpul: IRIS, Cargo, Taxi, Firma, Antract, Kumm, Luna Amara, AC/DC, Whitesnake, Dream Theater, Led Zeppelin, Black Sabath/Ozzy Osborne, Apocalyptica, Rammstein, Marilyn Manson.
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Eu ascult LINISTEA ..pe bune . nu glumesc . e atat de placut in secolul vitezei ... sa STAI ... sa nu te conformezi ... e si asta o atitudine, nu?
..linistea ...

..linistea ...
-
Bortzianu' - Junior Member
black sabbath & asia.
timpul liber ca timpu' liber da' cu timpu' ocupat cum ramane? io in timpu' ocupat ma fac ca ascult de sefu', pe principiul lu' baicsu: '1-sefu' are dreptate', '2-sefu are dreptate', '3-daca sefu' n-are dreptate se aplica axiomele 1 si 2'.
timpul liber ca timpu' liber da' cu timpu' ocupat cum ramane? io in timpu' ocupat ma fac ca ascult de sefu', pe principiul lu' baicsu: '1-sefu' are dreptate', '2-sefu are dreptate', '3-daca sefu' n-are dreptate se aplica axiomele 1 si 2'.
-
nocturna - Mesaje: 8725
3861
Initial trimis de Nightwish
asia
supt scriu cu cot.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Bortzianu'
Eu ascult LINISTEA
astia...de unde...au mai .... aparut ? au ie....aia...increzutii...care sparge...seminte....toata ziua....
-
nu bre, ie aia de au scos caseta cu compilatia: LINIJTE. n-ai timp sa ajungi in parc sa sculti linistea? np, vine parcu' cu linistea la tine. da' tre' sa fiti atenti ca ie multe falshuri si multe casete piratate.
-
nocturna - Mesaje: 8725
bre acu inteleg cacand te duci in parc primesti si o caseta cu linijtea...si-ti mai si amintesc din loc in loc pe alei "pastrati linistea" si "nu calcati iarba"
-
eo in timpu liber ascult. mai cu seama spre deosebire de timpu ocupat cand ie invers sau ba din contra.
-
neatza - Mesaje: 5820
si io care credeam ca neatza va raspunde cu "ne este cazul, sunt din alta localitate" . pierdeam daca pariam.
-
ba nu pierdeai ca asta se deduce din contecst. da sa shti ca shi oamini din alte localitatz asculta. ie drept ca asculta mai putzin pentru ca nu are atata timp liber care am auzit la meteo ca sa dat 68% pentru bucuresht, 11% pentru gruapa de gunoi de la Glina shi restu cu cea mai ramas.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de eyewitness
bre acu inteleg cacand te duci in parc primesti si o caseta cu linijtea...si-ti mai si amintesc din loc in loc pe alei "pastrati linistea" si "nu calcati iarba"
... am fost f sincer. M-am saturat de sunete.
..pe bune ca ascult Linistea mai!!! psihoza-n masa....
..stau in fan/iarba toata ziua.. ma uit la verdeata si ascult linistea.
.. No pai ce-i rau in asta?!
Bafta!
PS: romanul s-a nascut cioban. o simt in apa ....
se vede. se miroase.
-
De acord! Linistea e Sfanta! Am ajuns sa o caut!... Si plus de asta, poate capata melodicitatea pe kre i-o dictezi tu...
DAR... in anumite parti ale timpului liber, din muzica romaneasca, ascult des o anume formatie? Ghiceste cineva kre? DAu premiu un sweet kiss! Let me guess? Nimeni nu-l vrea! :hehe:
DAR... in anumite parti ale timpului liber, din muzica romaneasca, ascult des o anume formatie? Ghiceste cineva kre? DAu premiu un sweet kiss! Let me guess? Nimeni nu-l vrea! :hehe:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
din muzica romaneasca, ascult des o anume formatie? Ghiceste cineva kre? DAu premiu un sweet kiss!
ansamblu "doina" al armatei cumva?
-
La replica asta trebuia sa rad, sa plang sau sa raman impasibila. Sunt cumva idolii tai din copilarie? Hai, k deja incep sa-mi cobor si eu nivelul si sa raspund prin infantilisme!... Nu, nu ai ghicit! (dar nu-mi dau seama din ce motive: inteligenta artificiala, gluma de prost gust sau obsesie muzicala) :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
De acord! Linistea e Sfanta! Am ajuns sa o caut!... Si plus de asta, poate capata melodicitatea pe kre i-o dictezi tu... DAu premiu un sweet kiss! Let me guess? Nimeni nu-l vrea! :hehe:
..pregateste-mi premiul

TAXI !!!!!!!!!! ..am ghicit?

-
- Sweet-one
Ascult...
Stirile dimineatza. Stiu ca probabil 80% sunt bullshit, dar tot ma intereseaza. Nu am chef de muzica dimineatza, prea devreme. De abia pe la 10-11 e ok.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Ascult...
.."dar mai mult si mai ales ..SINCER? ..vreau un mercedes "
..ascult multa muzica romaneasca . MIE imi plac multe trupe romanesti : Partizan/Timpuri noi , Sarmale Reci, VitaDV, Taxi, Cargo, Celelalte cuv, Colibri pasarea , Trio grigoriu, Iris, Banica , Andries, Ada milea, Cazan .. cate ceva Holograf ...si Antract .. etc
...cand ascult? in special cand am de lucru. in rest .. VH1
..ascult multa muzica romaneasca . MIE imi plac multe trupe romanesti : Partizan/Timpuri noi , Sarmale Reci, VitaDV, Taxi, Cargo, Celelalte cuv, Colibri pasarea , Trio grigoriu, Iris, Banica , Andries, Ada milea, Cazan .. cate ceva Holograf ...si Antract .. etc
...cand ascult? in special cand am de lucru. in rest .. VH1
-
bre pana acu ziceai ca asculti linistea acu zici ca asculti muzica romaneasca. dracu sa te mai inteleaga...
-
40 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii