Cea mai mare realizare a forumistilor
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cea mai mare realizare a forumistilor
Ma folosesc de al 9999-lea post pe acest forum pentru a realiza un nou sondaj. Fiecare dintre noi am realizat ceva in viatza....si ne putem lauda ..folosind acest subiect !
Eu in umila mea viatza...am avut o singura realizare. Am dat muie la...aaaaaa..aaaaaa.....ma scuzati.....vroiam sa zic ca am realizat 10 000 de posturi. Adica sunt pe cale sa realizez 10 mii....ca asta de-l scriu e al 9999-lea.
In sfarsit...fiecare sa voteze !
Eu in umila mea viatza...am avut o singura realizare. Am dat muie la...aaaaaa..aaaaaa.....ma scuzati.....vroiam sa zic ca am realizat 10 000 de posturi. Adica sunt pe cale sa realizez 10 mii....ca asta de-l scriu e al 9999-lea.
In sfarsit...fiecare sa voteze !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io am facut 8 clase ... le-am varuit ... am carat banci noi in ele ... am adus scaune ... tot ce trebuia ... sper sa ma plateasca bine directoarea ca da-o dracu nu orcine face 8 clase ... deci am voatat DA !
-
monk - Mesaje: 2747
Familie n-am, facultate inca n-am terminat, 10 000 de posturi n-am, n-am futut nicio bagaboanta, n-am bani si n-am Tico deci singura realizare din cele mentionate mai sus a fost ca am terminat 8 clase.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Ehhh ... eu copil nu am , dar am o familie ... nu am nevasta :p ci sot si asta e cea mai mare realizare ... ca de terminat 8 clase , am terminat , chiar si liceul l-am terminat .. cu bagaboantele nu am ce face , posturi .. nici 1000 nu am , iar Tico .. habar nu am sa conduc , de ce as avea masina ?
Oricum , sunt happy :yD
Oricum , sunt happy :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Mda, ce am realizat eu...hehe...sa ii bag pe ai mei la balamuc :o
sa termin 8 clase...nu, nu 9 clase, de propia famile inca nu vreau sa aud, mai e pana atunci, ce smecherie, sa devin sclava de la varsta asta, nu mersik si pup u pe botik *lol* de unde am mai scos`o si pe asta :p
sa termin 8 clase...nu, nu 9 clase, de propia famile inca nu vreau sa aud, mai e pana atunci, ce smecherie, sa devin sclava de la varsta asta, nu mersik si pup u pe botik *lol* de unde am mai scos`o si pe asta :p
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
katerinca ie undeva dupa coltz, numa ca sunt asa de multi nervi ca nu se vede....da' ea e acolo mica si pricajita si asteapta un moment in care sa apara...
realizarea mea cea mai mare ie ca am castigat 2 concursuri:
1. cine haleste cel mai repede un hamburger: le-am dat clasa - probabil pentru ca de 1 sapt nu macasem decat lapte si paine, ieram la mare, deci se intelege...
2. cine bea cel mai repede o bere - aici au trisat si premiul l-au mai dat unui tip ca mie cica imi ramasese pe fundu la sticla neste un pic de spuma.
deci io cu ce votez?
realizarea mea cea mai mare ie ca am castigat 2 concursuri:
1. cine haleste cel mai repede un hamburger: le-am dat clasa - probabil pentru ca de 1 sapt nu macasem decat lapte si paine, ieram la mare, deci se intelege...
2. cine bea cel mai repede o bere - aici au trisat si premiul l-au mai dat unui tip ca mie cica imi ramasese pe fundu la sticla neste un pic de spuma.
deci io cu ce votez?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
tocmai ce am terminat de cetit NOUL REGULAMENT si consider ca acest tread reprezinta o instigare. deci, moshule, regulamentul se aplica doar userilor iar adminii au dreptul sa-l calce in picioare dupa bunul plac? (firesc, o intrebare retorica)
subtilitatea e o arta pe care multi n-au ajuns inca sa o cunoasca, dar le place sa se alinte ca ideea ca au auzit vag de ea.
subtilitatea e o arta pe care multi n-au ajuns inca sa o cunoasca, dar le place sa se alinte ca ideea ca au auzit vag de ea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
3878
Nightwish, nu se pune, ca regulamentul a fost reactualizat dupa ce s-a facut acest thread. si oricum:
art 1. sefu are dreptate
art 2. sefu are intotdeauna dreptate
art 3. cand sefu nu are dreptate, se aplica articolele 1 si 2
ps: ce idee geniala mi-a venit
art 1. sefu are dreptate
art 2. sefu are intotdeauna dreptate
art 3. cand sefu nu are dreptate, se aplica articolele 1 si 2
ps: ce idee geniala mi-a venit
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pt. 90
noul regulament a aparut dimineatza, iar acest thread e facut de cu seara. :rolleyes:
si totusi..unde e instigarea ? sau nu ai ce sa zici aici ? :yD
si totusi..unde e instigarea ? sau nu ai ce sa zici aici ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
deci cea mai mare realizare a mea a fost la varsta de 7 ani cand am realizat ca viata nu e roz iara multi oameni e rai si prosti. bah si realizarea asta m-a facut sa intzeleg de ce e unii asa invidiosi pe succesele altora si de ce e unii mai superiori decat altii si se cred cu mult peste multzi (fara sa aiba tico). deci a fost cea mai importanta realizare fiind vitala in a intelege procesul de dereglare neuronala grava si de manipulare incorecta si inadecvata a substantzei cenusii, a unora, respectiv multora.
n-am jignit pe nimeni, vorbeam de realizari
deci am votat DA, am realizat!
n-am jignit pe nimeni, vorbeam de realizari
deci am votat DA, am realizat!
-
nocturna - Mesaje: 8725
- Kayla
Marea mea realizare este ca am intrat la facultate de Stat si am dat peste nas unuia dintre marii forumisti de pe aici care zicea ca nu`s in stare si ma facea "copil de bani gata"..LOL!
Si ca am propria mea casa si alte cele la 19 ani! :p
Si ca am propria mea casa si alte cele la 19 ani! :p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
cea mai mare realizare a mea a fost cand am terminat 5 ani de puscarie luati pentru viol care iera defapt 7 da am fost gratiat pentru purtare exemplara. as mai putea mentiona aici si alte realizari personale ulterioare 12 violuri, 9 talharii si 7 spargeri. realizarea mea a fost ca politia inca n-a realizat.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Regino...nu e cazul sa te lauzi cu averile predecesorilor tai. Cand vei scoate prin propria munca bani sa-ti cumperi o ciocolata Poiana...atunci sa vi sa dai peste nas marilor forumisti.
Iar pe locurile platite ale unei facultati de stat la care nu se da examen...intra si Nightmare...desi are doar 14 ani...si nici liceul nu l-a inceput.
Iar pe locurile platite ale unei facultati de stat la care nu se da examen...intra si Nightmare...desi are doar 14 ani...si nici liceul nu l-a inceput.
-
Oculare, m-am gandit la o chestie: avand in vedere ca eu am terminat un colegiu universitar si ma numesc deja supt-inginer (ma dau si eu mare, ce pixu' meu), poate ca adminu' a avut dreptate ca m-ai dat pe nedrept afara de pe ceme... Ma mai gandesc daca sa fiu suparat sau nu...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
cea mai mare realizare a mea a fost sa-mi dau seama ca (desi nu-mi lace sa o recunosc) mai am inca mult de crescut.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
3949
cea mai realizare mare a mea este ca am fost casier al fanclubului ASIA.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii