TNT facute KO de o debutanta
60 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
TNT facute KO de o debutanta
In seara zilei de 27 octombrie 2003, la discoteca Why Not din Capitala a avut loc Balul bobocilor organizat de Liceul Decebal. Nu am sa spun acum cum s-a desfasurat intregul spectacol, ci finalul lui. In cadrul balului au fost invitate sa cante, bineinteles sa incheie spectacolul, fetele de la TNT. Numai ca fetele si-au cam intarziat aparitia in scena pret de cateva minute bune, asa ca in locul lor a intrat sa cante o tanara debutanta, de altfel si foarte frumoasa, pe numele ei de scena Ninia, insotita de doua dansatoare. Dupa prima piesa cantata, nici mai muilt nici mai putin, cineva din cercul celor de la TNT i-a smuls Niniei microfonul din mana, pentru a-l da celor de la TNT, care in sfarsit se gandisera si ele sa apara pe scena. Aceasta in ciuda faptului ca Ninia mai avea de cantat doua piese. Bun! Nici o problema, vor TNT sa cante acum, sa cante! Timp de aproximativ 20 de minute cat a durat recitalul lor, in sala nu s-au auzit decat fluieraturi si huiduieli, adica dovada faptului a cat au fost de agreate. Si cand toata lumea credea ca spectacolul se va incheia cu TNT( conform principiului caruia cel mai bun incheie spectacolul) ....SURPRISE! A fost chemata din nou NINIA spre a-si termina recitalul intrerupt de TNT. Si a fost primita cu foarte multa caldura de public. So...cel mai bun a incheiat spectacolul!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Mai conteaza?
Oricum Marius Moca si TeNeTistele si-au luat banucu, faptul ca s-au facut de kk nu e o noutate, sunt obisnuite cu postura. Daca ar fi avut coloana vertebrala s-ar fi retras de mult (cel putin pt o perioada...sa mai invete). Dar multitudinea de situatii penibile prin care au trecut pe scena pana acum se pare ca nu le darama pe fete, dimpotriva, le caleste...... "cu tupeu si nesimtire inainte" e mottoul TeNeTe.
Intrebare (aproape inutila):
Au cantat pe negativ sau pozitiv la nesimtire cu eventuale interventii pe refrene (intervensii usor observabile dupa falseturile puternice)??
Oricum Marius Moca si TeNeTistele si-au luat banucu, faptul ca s-au facut de kk nu e o noutate, sunt obisnuite cu postura. Daca ar fi avut coloana vertebrala s-ar fi retras de mult (cel putin pt o perioada...sa mai invete). Dar multitudinea de situatii penibile prin care au trecut pe scena pana acum se pare ca nu le darama pe fete, dimpotriva, le caleste...... "cu tupeu si nesimtire inainte" e mottoul TeNeTe.
Intrebare (aproape inutila):
Au cantat pe negativ sau pozitiv la nesimtire cu eventuale interventii pe refrene (intervensii usor observabile dupa falseturile puternice)??
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Mai incape loc de intrebare? Normal ca au cantat pe pozitiv! In final au avut un pozitv pe care se auzea mai slab vocile lor decat orchestratia si au dat peste banda. Dupa cum ma asteptam, a sunat sub orice critica.:bleah:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Re: TNT facute KO de o debutanta
[quote]Initial trimis de Alondra
[B]In seara zilei de 27 octombrie 2003, ....
Hai ca te felicit tare de tot pentru subiectul asta.
Si hai sa traiasca debutanta !
Cius!!

[B]In seara zilei de 27 octombrie 2003, ....
Hai ca te felicit tare de tot pentru subiectul asta.
Si hai sa traiasca debutanta !
Cius!!

- rockgirl
Normal, ca sa-i induca in o/eroare pe nestiutori. Numai ca asta se numeste LIPSA DE RESPECT FATA DE FANI. Daca ar fi sincere si ar recunoaste ca fac playback poate ca ar mai creste putin in ochii publicului. Dar atata vreme cat sustin sus si tare ca ele canta si live, desi nu o fac, si pe deasupra mai si intrerup recitalurile altora, nu dau dovada decat de nesimtire.
-
SCORPY - Junior Member
3880
Initial trimis de Alondra
in locul lor a intrat sa cante o tanara debutanta
+
mai si intrerup recitalurile altora
pai decide-te. fatuca aia de care pomenesti ori a cantat ca sa umple gaura lasata de TNT ori avea un megashow cu lumini si foace de artificii. cand ii spun cuiva [/b]fa in locul meu[/b] de serviciu, acea persoana face pana cand termin eu treaba si preiau ceea ce am de facut. dar asta nu inseamna ca am intrerupt acea persoana, pentru ca eu trebuia sa fac o anumita treaba. vrei sa-ti explic mai clar sau ai nevoie de o schita?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
.... Numai ca asta se numeste [B]LIPSA DE RESPECT FATA DE FANI. [/B]
GRESIT. DAca sunt FANI tnt inseamna ca NU se respecta ei pe ei

c.c.t.d.
-
Bortzianu' - Junior Member
Pentru Baicsu
OK, voi fi mai explicita ca sa priceapa si sufletelul tau. Fatuca cea debutanta era si ea invitata sa cante in spectacol, putin mai tarziu dupa TNT. Cum fetele de la TNT nu si-au facut aparitia la timp, era normal ca show-ul sa continuie asa ca a intrat NINIA ca sa-si sustina recitalul, in timp ce concurentii de la balul bobocilor se schimbau. Ti-e clar pana aici? OK. Mai departe. Dupa ce a cantat NINIA prima piesa, a catadicsit si TNT sa-si faca aparitia pe scena, ne-avand bunul simt sa o lase pe pustoiaca sa-si termine recitalul. Dar asta nu a constituit nici o problema pentru NINIA pentru ca multumita nerabdarii si nesimtirii TeNeTistelor, EA a a fost cea care a incheiat cu succes spectacolul. Te lamurisi?:mad:
OK, voi fi mai explicita ca sa priceapa si sufletelul tau. Fatuca cea debutanta era si ea invitata sa cante in spectacol, putin mai tarziu dupa TNT. Cum fetele de la TNT nu si-au facut aparitia la timp, era normal ca show-ul sa continuie asa ca a intrat NINIA ca sa-si sustina recitalul, in timp ce concurentii de la balul bobocilor se schimbau. Ti-e clar pana aici? OK. Mai departe. Dupa ce a cantat NINIA prima piesa, a catadicsit si TNT sa-si faca aparitia pe scena, ne-avand bunul simt sa o lase pe pustoiaca sa-si termine recitalul. Dar asta nu a constituit nici o problema pentru NINIA pentru ca multumita nerabdarii si nesimtirii TeNeTistelor, EA a a fost cea care a incheiat cu succes spectacolul. Te lamurisi?:mad:
-
SCORPY - Junior Member
ca sa lamuresc lucrurile cu Why Not-ul, ca vad ca s-a agitat lumea...
Domnisoara cu pricina, marea "debutanta", avea un microfon fals si a facut playback-ul cat casa...
TNT au cantat peste negativ, dupa vreo 15 minute de discutii cu dj-ul localului, care nu vroia sa lase microfoanele deschise. De aceea a intar fatuca respectiva inainte, ca nu se gaseau microfoane deschise pe acolo. intr-un final s-a gasit un wirless, care dupa doua piese si-a dat obstescul sfarsit de ajunsese Dea sa se "imprumute" de la fete.
Domnisoara cu pricina, marea "debutanta", avea un microfon fals si a facut playback-ul cat casa...
TNT au cantat peste negativ, dupa vreo 15 minute de discutii cu dj-ul localului, care nu vroia sa lase microfoanele deschise. De aceea a intar fatuca respectiva inainte, ca nu se gaseau microfoane deschise pe acolo. intr-un final s-a gasit un wirless, care dupa doua piese si-a dat obstescul sfarsit de ajunsese Dea sa se "imprumute" de la fete.
- mihai-mof
pai, hotaraste-te odata! canta pe negativ (cum ai afirmat acu doua mesaje) sau pe pozitiv? ca ne induci in eroare ... :-)
si, inca o intrebare: zici ca s-au certat cu Dj-ul, ca nu avea destule microfoane ... pai, in momentul in care aveti o cintare, nu spune si impresarul de ce are nevoie inainte?
si, inca o intrebare: zici ca s-au certat cu Dj-ul, ca nu avea destule microfoane ... pai, in momentul in care aveti o cintare, nu spune si impresarul de ce are nevoie inainte?
Initial trimis de Mihai-MOF
Alondra, unde naiba ai vazut tu ca sustin fetele ca ar canta live. sa lamuresc de pe acum... canta cu microfoanele deschise, peste pozitiv.
- piper1996
asta mi se intimpla si mie ... io nu ma prea pricep insa la forumurile astea, vad ca mata esti senior ... am obs, insa, ca daca ma inscriu pe funclub, si vin dupa aia la muzicabuna, apar si eu ca JR ...
Initial trimis de Mihai-MOF
stiu ca n-are legatura cu subiectul, dar sa ma lamureasca cineva... mesajele de mai sus apar ca "guest" desi am trimis mesaj trecandu-mi numele si parola in formular. e un bug?
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Mihai , dar macar NINIA nu a sustinut ca ar canta live. In ceea ce priveste microfonul, unde ai mai vazut tu microfon fals cu care sa vorbeasca prezentatorul? Pentru ca Ninia cu acel microfon a cantat. Cat priveste problemele invocate de tine, cum ca nu ar fi avut organizatorii microfoane....astea sunt bla, bla, bla-uri si demonstreaza lipsa de profesionalism a celor care se ocupa de TNT. Iar in ceea ce priveste calitatea inregistrarii...TNT s-a auzit foate prost in comparatie cu Ninia. La TNT s-a auzit mai tare zgomotul din sala, cu tot cu huiduieli si fluieraturi, iar in ceea ce o priveste pe Ninia, nimeni nu a comentat nimic. Aici depinde de profesionalismul inginerului de sunet.

-
SCORPY - Junior Member
hehe...
Ce sa-i faci Alondra, "vedetele" se fac "de p**a prin concerte cand le sare discu". Pana nu o sa fie mai mult profesionalism nu o sa se schimbe nimica. Macar daca fac plyback, sa nu se auda, sau ceva. Dignity people!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
eu am fost acolo cu ele si intamplator am observat ca microfonul fetei era de "decor", cel putin la piesa pe care au cantat-o inainte de TNT... iar apropo de cele 3 microfoane, am vorbit cu DJ -ul de acolo de la inceput, dar cand sa icneapa spectacolul mi-a zis ca al 3 microfon e cel de "decor" de la Ninia... de aceea intarzierea, pentru ca nu am vrut sa le las pe fete sa intre pana nu a adus al trelea microfon functional (ca s-a dovedit can ici ala nu a mers prea mult, e o alta poveste)...
- Unregistered
eu eram mai sus...
ma rog... sa nu mai comentez chestia din Why Not. sa nu crezi ca suntem mandri de cum au iesit lucrurile, pentru ca, intradevar a fost o porcarie. dar e prima data cand merg la un concert si imi spune DJ-ul discotecii ca tb ca fetele sa aiba microfoanele inchise ca daca nu i se ard lui boxele. de parca nu s-ar fi inventat protectiile...
si ca sa nu credeti ca aberez, saptamana trecuta, in acelasi loc ar fi trebuit sa cante Unu'. Care nu au mai facut acest lucru pentru ca acelasi DJ nu a acceptat sa isi instaleze sculele lor acolo... cica "sa cante cu CD"-ul...
ma rog... sa nu mai comentez chestia din Why Not. sa nu crezi ca suntem mandri de cum au iesit lucrurile, pentru ca, intradevar a fost o porcarie. dar e prima data cand merg la un concert si imi spune DJ-ul discotecii ca tb ca fetele sa aiba microfoanele inchise ca daca nu i se ard lui boxele. de parca nu s-ar fi inventat protectiile...
si ca sa nu credeti ca aberez, saptamana trecuta, in acelasi loc ar fi trebuit sa cante Unu'. Care nu au mai facut acest lucru pentru ca acelasi DJ nu a acceptat sa isi instaleze sculele lor acolo... cica "sa cante cu CD"-ul...
-
aspyrin - Junior Member
TNT. Iar in ceea ce priveste calitatea inregistrarii...TNT s-a auzit foate prost in comparatie cu Ninia. La TNT s-a auzit mai tare zgomotul din sala, cu tot cu huiduieli si fluieraturi, iar in ceea ce o priveste pe Ninia, nimeni nu a comentat nimic. Aici depinde de profesionalismul inginerului de sunet.
[/B][/QUOTE]
Gagico, vorbesti de Marius Moga, de profesionisti...Tu pui la indoiala caliatea inregistrarii? Cred ca esti el putin naiva daca ai impresia ca te va crede cineva....
Nu sunt prietena cu moga sau nevasta-sa...Dar totusi, hai sa avem un simt al masurii...Cine a fost marele geniu in viata, inginer de sunet al Niniei?
Alondra...imi pare rau, nu te cunosc, insa ma dezamagesti...

Gagico, vorbesti de Marius Moga, de profesionisti...Tu pui la indoiala caliatea inregistrarii? Cred ca esti el putin naiva daca ai impresia ca te va crede cineva....
Nu sunt prietena cu moga sau nevasta-sa...Dar totusi, hai sa avem un simt al masurii...Cine a fost marele geniu in viata, inginer de sunet al Niniei?
Alondra...imi pare rau, nu te cunosc, insa ma dezamagesti...

- The Baby Girl
- Junior Member
ce de rahat... sincer, raman la parerea ca atunci cand iti faci trupa tre sa ai talent. in momentul in care ai talent ai capacitatea fizica de a cantat corect si cu transmitere catre public, live.
si ar mai fi o chestie... conditile tehnice. daca acestea lipsesc cu desavarsire e o problema...
sa-si ia si tnt doua tipe pt backing vocal care sa le acopere in portiunile in care o iau pe aratura, si sa faca repetitii...
cat despre huiduieli&co. scuzata-mi fie intrebarea dar de ce le-au mai chemat? nu puteau sa ramana cu talentoasa Ninia?!
au mai dat si cateva milioane la buzunaru trupei TNT, de a carei prestatii se pare ca au fost nemultumiti.
si ar mai fi o chestie... conditile tehnice. daca acestea lipsesc cu desavarsire e o problema...
sa-si ia si tnt doua tipe pt backing vocal care sa le acopere in portiunile in care o iau pe aratura, si sa faca repetitii...
cat despre huiduieli&co. scuzata-mi fie intrebarea dar de ce le-au mai chemat? nu puteau sa ramana cu talentoasa Ninia?!
au mai dat si cateva milioane la buzunaru trupei TNT, de a carei prestatii se pare ca au fost nemultumiti.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Imi pare rau pentru fetele de la TNT.Faza e ca..din pacate nu-i prima shi poate nici ultima oara cand trec prin astfel de situatzii.Cik au mai fost huiduite la nu shtiu ce concerte..DE!''Asta e''--ca tot vb. de tnt.
Se pare ca fetele au cunoscut shi partea intunecata a vietzii de vedete,mai repede decat altzii..ASTA E!

Se pare ca fetele au cunoscut shi partea intunecata a vietzii de vedete,mai repede decat altzii..ASTA E!
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Initial trimis de The Baby Girl
Alondra...imi pare rau, nu te cunosc, insa ma dezamagesti...![]()
In primul rand nu ma apela gagico! OK? Apelativele din mediul interlop foloseste-le cu altcineva dintre cunoscutii tai. In al doilea rand, inginerul de sunet si totodata producatorul NINIEI are mult mai multa experienta in muzica decat toti pustanii care au invadat in ultima vreme scena muzicii romanesti, precum este Marius Moga. Iar atata vreme cat Moga nu sta bine, dupa cum a spus Mihai, la capitolul back-up, profesionalismul lui lasa de dorit. Cat despre microfonul "de decor" al NINIEI, am mai spus ca nu am sustinut nici o clipa ca NINIA a cantat live. Si cu asta am pus punct subiectului. Nu am vrut decat sa arat ca TNT s-au facut de KKO inaintea unei debutante.
-
SCORPY - Junior Member
Marius Moga, profesionist???? LOOOOL! Cand s-a pus in discutie la proiectul meu capitolul "compozitor", o persoana a facut o gluma si a zis: MOGA! S-a dus draq sedinta pt k o oara am facut misto de cum ar suna o coloana sonora compusa de el!...
Anyway, legat de sb asta... Balul Bobocilor si cel de Valentine's Day le-am avut la Why not. Sunetul lor e de tot kktul! E oribil! Au incercat sa cante Ro-mania, Mikki (ex K-pital), x-it, Parazitzii... NU se poate acolo! Nu le iau apararea fetolor de la TNT, deoarece mi-e clar k f.usor se pot face de kko in fata oricui...
Anyway, legat de sb asta... Balul Bobocilor si cel de Valentine's Day le-am avut la Why not. Sunetul lor e de tot kktul! E oribil! Au incercat sa cante Ro-mania, Mikki (ex K-pital), x-it, Parazitzii... NU se poate acolo! Nu le iau apararea fetolor de la TNT, deoarece mi-e clar k f.usor se pot face de kko in fata oricui...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
mai... uite cum vine treaba.. si fetele au spus ca a fost cel mai prost concert al lor din ultima vreme, asa ca din punctul asta va dau dreptate...
dar la faza cu sunetul nu... am venit cu microfonul nostru - nu au vrut sa il foloseasca. a fost si DJ Star - nu a putut sa intervina. aici eu cred ca e vina discotecii...
alondra> intrebare: tu ce legatura ai cu ninia, ca vad ca o tot tii in brate?
dar la faza cu sunetul nu... am venit cu microfonul nostru - nu au vrut sa il foloseasca. a fost si DJ Star - nu a putut sa intervina. aici eu cred ca e vina discotecii...
alondra> intrebare: tu ce legatura ai cu ninia, ca vad ca o tot tii in brate?
-
aspyrin - Junior Member
bai ce nebunie!! in primul rand discoteca Why Not e de mare rahat!! se imbulzesc toti sa organizeze acolo dar e cea mai mare prostie!! eu am organizat pt Iulia Hasdeu acolo anul trecut si am simtit pe pielea mea! nu au vrut s ane dea microfoane fara fir pe motiv k nu au...(desi le-am vazut...si aveau...) ! nu au vrut sa deschida microfoanele pt k li se ard boxele! DJ-ul era de tot rahatu...se credea un super smecher ! baietii de la Simplu au dat dovada de mult calm la toata chestia asta desi nu puteai sa fii calm in situatia aia ! au facut pana la urma un a capella la "sa zburam spre cer" care a facut oamenii sa aplaude si sa ceara bisuri si sa-si dea seama k tot ce se intampla nu era din vina lor !! stiu ce este acolo asa k nu va agitati k nu se merita! Alondra vorbesti de acea Ninia de parca ar fi copilul tau..eu te inteleg k o iubesti dar totusi...sa nu exageram da? te cam faci de kko !! deschizi 1500 de threaduri de parca cine stie ce s-ar fi intamplat! nu incerc sa iau apararea fetelor de la Tnt pt k nu le cunosc calitatile vocale si nu as vorbi in cunostinta de cauza...si daca nu vorbesc in cunosrtinta de cauza mai bine nu vorbesc! dar am intervenit pt k stiu care e treaba cu Why Not si cu microfoanele de acolo si boxele lor sensibile!! exagerati! Alondra...te cam faci de ras!! maine poimaine ne ceri sa deschidem un forum Ninia pt k le-a facut KO pe TNT ! daca e asa buna...sa o vedem !!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
so...sweet one esti si tu patzita cu Why Not..!! au o sonorizare de rahat!!!
Alondra....eu am impresia k tu incerci sa o promovezi pe mult prea talentata Ninia pe seama fetelor de la Tnt ! si uite asa mai apare o ciupercutza in muzica romaneasca...marea nostra industrie..din care tu si sotul tau faceti parte (din cate am inteles,sper k am inteles bine...) ! si mai am impresia k suferi de sindromul lu Monica Anghel sau Horia Moculescu care nu mai au dom'le loc de astia tineri care fac ai dracu muzica pe calculator si nu stiu muzica deloc..sunt niste afoni dom'le (si totusi iau painea de la gura la toti si sunt super apreciati...:p ) ! pacat mai Alondra! oricum..inca 2-3 threaduri si poate o lansezi pe Ninia !!(by the way...un nume de scena mai prost de atat nu gaseatzi ...
) !!
Alondra....eu am impresia k tu incerci sa o promovezi pe mult prea talentata Ninia pe seama fetelor de la Tnt ! si uite asa mai apare o ciupercutza in muzica romaneasca...marea nostra industrie..din care tu si sotul tau faceti parte (din cate am inteles,sper k am inteles bine...) ! si mai am impresia k suferi de sindromul lu Monica Anghel sau Horia Moculescu care nu mai au dom'le loc de astia tineri care fac ai dracu muzica pe calculator si nu stiu muzica deloc..sunt niste afoni dom'le (si totusi iau painea de la gura la toti si sunt super apreciati...:p ) ! pacat mai Alondra! oricum..inca 2-3 threaduri si poate o lansezi pe Ninia !!(by the way...un nume de scena mai prost de atat nu gaseatzi ...

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
60 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii