ba, nush daca s-a mai intrebat, putin imi pasa. da vreau sa stiu si eu ce visati voi in noptile (sau zilele..) calduroase/ploioasa bla bla.
deci? ;D
eu visez ca dorm linistit.
p.s. sa nu va puna necuratu sa va luati de predicatiunile mele ca oricum forumistii care posteaza este sub 50 si este incredibil dec corect.
p.s. 2 ultima optiune are niste cuvinte inversate, ma rog(la bunul Dzeu) ...pricepeti voi.
Ce vise are forumistii?
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce vise are forumistii?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
4028
Sa le luam in ordine:
Ca sunt vedeta d-aia de la haliud si ma plimb pe covor rosu' -> am fost la haliud cand am turnat o bere intr-o halba si nu mi-a placut, deci evit astfel de vise
ca moare vecina de la 5 -> la cinci am numa vecini, eci nu se pune
vise spledide: fac sex cu foca -> nu sunt focofil
vise horror: dupa ce am facut sex cu foca, am constat ca am ajuns placinta -> idem ca mai sus
visez ca virgula cad intr-o prapastie si cand sa ajung jos ma trezesc... -> deci eu ma trezesc numa cand incepe combina sa scoata sunete dupa ce anterior si inainte o programez
ca ma alearga cineva si nu pot sa tzip -> nu am de ce sa tip, ca fug repede
ca o fut pe barladeanca + clauditza shifonier -> deci la prima parte se intampla in fiecare seara/noapte de 3-4 ori, deci nu ie vis. de claudia num place ca are o freza de so iei la cazmale
ca o sa ajung moderator pe fanclub punct ro -> :con:
ca o sa-mi dea .... banii inapoi -> prefer sami dea inainte
nu visez / o sa zic ce visez in mesajul imbecil, probabil, pe care il voi lasa -> cred ca nu stiu
in concluzie, nu stiu ce as putea sa votez.
Ca sunt vedeta d-aia de la haliud si ma plimb pe covor rosu' -> am fost la haliud cand am turnat o bere intr-o halba si nu mi-a placut, deci evit astfel de vise
ca moare vecina de la 5 -> la cinci am numa vecini, eci nu se pune
vise spledide: fac sex cu foca -> nu sunt focofil
vise horror: dupa ce am facut sex cu foca, am constat ca am ajuns placinta -> idem ca mai sus
visez ca virgula cad intr-o prapastie si cand sa ajung jos ma trezesc... -> deci eu ma trezesc numa cand incepe combina sa scoata sunete dupa ce anterior si inainte o programez
ca ma alearga cineva si nu pot sa tzip -> nu am de ce sa tip, ca fug repede
ca o fut pe barladeanca + clauditza shifonier -> deci la prima parte se intampla in fiecare seara/noapte de 3-4 ori, deci nu ie vis. de claudia num place ca are o freza de so iei la cazmale
ca o sa ajung moderator pe fanclub punct ro -> :con:
ca o sa-mi dea .... banii inapoi -> prefer sami dea inainte
nu visez / o sa zic ce visez in mesajul imbecil, probabil, pe care il voi lasa -> cred ca nu stiu
in concluzie, nu stiu ce as putea sa votez.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 4028
Initial trimis de baixinho ©
deci eu ma trezesc numa cand incepe combina sa scoata sunete
io stiam ca lucrezi pe semanatoare bre
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
neatza - Mesaje: 5820
4033
confunzi paele cu fanu. pe semanatoare m-am urcat sa strig:
-.-. .- - -.. . .--. .-. --- ... - .. .--. --- - ..-. .. ..- -. .. ..
e alceva decat ai inteles tu.
-.-. .- - -.. . .--. .-. --- ... - .. .--. --- - ..-. .. ..- -. .. ..
e alceva decat ai inteles tu.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii