Noua melodie a Andreei Balan, "Sunt o straina"
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Noua melodie a Andreei Balan, "Sunt o straina"
Astazi am ascultat la emisiunea lui Teo noua melodie a andreei balan... care m-a lasat fara cuvinte. Nu ma asteptam de la o zapaiata ca ea la o piesa asa de frumoasa. Versurile de la strofe sunt f reusite si desi nu ma pot declara fana a ei imi place vocea ei (cel putin melodia asta suna foarte bine). plus ca era imbracata anti vulgar, in alb, si era vopsita satena, si a zis ceva de genu ca vrea sa schimbe perceptia oamenilor despre ea, si ca vrea sa-si faca un album mult mai realist si compus de ea. piesa asta care mie imi place cica e creatie proprie... a facut treaba buna. imaginea e clar mai buna ca cea de pana acum "de blonda imbecila si fara voce". Recunosc ca pana la piesa asta nu o inghitzeam, dar totusi...nu o urasc e un pas inaintece parere aveti?
- Unregistered
m!desi inainte n-o inghitzeai ,acum ai o parere bun despre ea.Cine shtie..poate a evoluat din mai multe puncte de vedere.Imi place noul ei look,shi-mi place shi cum vorbeste....are un plus de la mine.
Dar ,daca ma mai supara,ii transorm plusul in minus...
Dar ,daca ma mai supara,ii transorm plusul in minus...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Recunosc ca este o schimbare. Si ca imagine si ca stil. Si nu e deloc rau. Nici eu nu o suportam inainte, dar trebuie sa fiu obiectiva. Imi place piesa.

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
4107
io cred ca fetita asta este straina de tot ce se intampla in jurul ei.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu din pacate nu am auzit melodia...Dar cand o s-o aud sa jtitzi ca va spun si voua ce parere am despre ea...sper sa nu fie la fel ca celalalte!:eek:
-
I`m With You - Junior Member
4115
nuci face probleme ca n-ai pierdut nimic daca nu ai ascultat-o.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii