protv international

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

protv international

Mesajde scobarul » Vin Noi 07, 2003 4:05 am

nu stiu daca a mai fost un subiect din asta p'aci,dar eu as vrea sa va aud parerile(in special ale romanilor din afara)in legatura cu programele difuzate pe protv international.mie ,unul.mi se pare un post destul de slab...
scobarul
Junior Member

Re: protv international

Mesajde piper1996 » Vin Noi 07, 2003 4:43 pm

Initial trimis de scobarul
nu stiu daca a mai fost un subiect din asta p'aci,dar eu as vrea sa va aud parerile(in special ale romanilor din afara)in legatura cu programele difuzate pe protv international.mie ,unul.mi se pare un post destul de slab...

dar, ce, romania international e mai breaz? aici am inteles ca numai productiile romanesti sunt free, pentru vizionarea filmelor straine iti trebuie decodor sau cartela sau ceva de genul asta.
piper1996
piper1996
Junior Member

Re: Re: protv international

Mesajde ¡ Cutr3murr ! » Dum Noi 09, 2003 4:53 pm

Initial trimis de piper1996

dar, ce, romania international e mai breaz? aici am inteles ca numai productiile romanesti sunt free, pentru vizionarea filmelor straine iti trebuie decodor sau cartela sau ceva de genul asta.

Mi se pare o tampenie ca nu putem vedea toate programele si emisiunile in direct...si ca ne dau doar ce vor ei... E NEDREPT.
Cat despre calitatera posturilor.. ma abtin ca doar sunt facute de romani ... si nu ma asteptam la prea multe
¡ Cutr3murr !

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii