Mihaili si Gavrili, sa va adunati! sa traiti, dar sa nu imbatraniti!
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mihaili si Gavrieli, sa va adunati! sa traiti, dar sa nu imbatraniti!
La multi ani dragilor, si imi urez si mie un calduros sa cresc mare si sa fac multe aniversari de nume...
si ca sa vedeti ce face gabitzu de ziua sa, am atasat pozele.
"ca sa moara toti dusmanii mei de ciuda". hac! am zis.
si ca sa vedeti ce face gabitzu de ziua sa, am atasat pozele.
"ca sa moara toti dusmanii mei de ciuda". hac! am zis.
- Fişiere ataşate
-
- my_life.jpg (13.03 KiB) Vizualizat de 2949 ori
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi : eu, Decret , Gabizzu , Portnoy & n3a Gabitz si cine mai e. Sa nu-l uitam nici pe Rolf a carui amintire pe forum va fi vesnica.
La ora 0 fix am primit SMS de la Superba Oana. Iar cu vreo 4 ore inainte sms de la marian jan.
Stiu ca o sa fitzi dezamagitzi...dar cred ca va asteptati la asta : nu va fac nici o cinste in cursul zilei de azi ....pentru ca voi fi plecat cu verishoara'mea (Mihaela) la un gratar. Tot ce va pot spune e ca voi manca un mic si pentru voi.
Totusi pe marian jan il cinstesc cu 2 beri ...duminica sau saptamana viitoare...ca de asta vara se tine de mine. :yD
ps : exact acum am primis SMS si de la Denisa GL. deja 3 forumisti m-au felicitat pe sms. ma simt apreciat.
La ora 0 fix am primit SMS de la Superba Oana. Iar cu vreo 4 ore inainte sms de la marian jan.
Stiu ca o sa fitzi dezamagitzi...dar cred ca va asteptati la asta : nu va fac nici o cinste in cursul zilei de azi ....pentru ca voi fi plecat cu verishoara'mea (Mihaela) la un gratar. Tot ce va pot spune e ca voi manca un mic si pentru voi.
Totusi pe marian jan il cinstesc cu 2 beri ...duminica sau saptamana viitoare...ca de asta vara se tine de mine. :yD
ps : exact acum am primis SMS si de la Denisa GL. deja 3 forumisti m-au felicitat pe sms. ma simt apreciat.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mersi de urari Gabriel Oribil Mosh si Jadore Mafia.
Aceleasi si anume urari, pe rand: Oribilului Mosh, lui decret, lui Gabizzu, lui n3aGabitz (de ce nu?), si care mai sunteti(em), ca sunteti(em) o gramada... Multa fericire, bucurii si sanatate tururor!
Aceleasi si anume urari, pe rand: Oribilului Mosh, lui decret, lui Gabizzu, lui n3aGabitz (de ce nu?), si care mai sunteti(em), ca sunteti(em) o gramada... Multa fericire, bucurii si sanatate tururor!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
la multi ani tuturor celor ce poarta numele de mihail sau gavril sau derivate din acestea doua
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
la multi ani, bre mihaili si gavrili!(adicatelea portnoy,gabubu,moshu,decret si neagabitz)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
4101
la multzi ani Portnoy, la multzi ani lu tata meu, la multzi ani lu care mai e ziua azi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
moshule sa ne traiesti ..
gabubule si tu la fel
neaGabitz la multi ani si tie ...
Baixo sa futi tu toate femeile ...
la multi ani tobosare
Decret ... tie ce sa iti zic ... sa traiesti si tu ...
PS: Gabubu lasa ca stim noi ca in sticla aia de teachers e apa de la ploaie *p
gabubule si tu la fel
neaGabitz la multi ani si tie ...
Baixo sa futi tu toate femeile ...
la multi ani tobosare
Decret ... tie ce sa iti zic ... sa traiesti si tu ...
PS: Gabubu lasa ca stim noi ca in sticla aia de teachers e apa de la ploaie *p
-
monk - Mesaje: 2747
Multe multumiri tuturor celor ce mi-au urat de bine. Cu totii sa aveti parte de ce mi-ati urat. :yD
Crina, Mihail si Gavril nu sunt sfinti. Sfinti sunt Sf. Dumitru, Sf. Ion , Sf. Maria. Sfintii sunt niste oameni care prin viatza lor au atins prin credintza acest grad.
Mihail & Gavril sunt ingeri si chiar unii cu rang important, in spetza arhangheli. Nu au fost nicidoata oameni.
Ingerul Gavril apare atat in Biblie cat si in Coran. Se spune despre el ca a aparut de Buna Vestire (25 martie) pentru a-i prevesti Feciaorei Maria ca il va avea pe Isus. Iar Coranul de informeaza ca i s-a aratat lui Mahomed Prooroc si l-a sfatuit sa fuga din Mecca. Celebra fuga de la Mecca la Medina.
Cel putin asa spun legendele . Eu nu am verificat sa vad daca asa e.
Despre Mihail nu stiu ce facea...pentru ca pe mine nu ma cheama Mihai. Sunt sigur ca Decret ne va spune si istoria lui. Decret...ca un bun credincios ce esti...informeaza-ne.
Eu si cu Gabizzu ne batem ...care a primit mai multe sms-uri din partea forumistilor. Sa vedem pana la sfarsitul zilei..cine va castiga. Gabizz...bagam doar forumisti. Nu are rost...sa ne laudam cu sms-urile din partea varului de gradu 3 sau a nasii matusii unchiului.
je a primit asa (ordine cronologica) :
1.marian jan
2.Superba Oana (la 0:00)
3.Denisa GL
4.Wild Rose
5.catharsis
6.Regina Matrashita
7.riverflow
8.Cristina
9.monk
multe multumiri ! *p
Gabubu....deci pana acum am 9 sms-uri forumiste. tu cu cate te lauzi ?
La multi ani si userului Salvador Dali...care in urma cu 1 luna ma acuza ca sunt dictator. Sa traiesti , bai Mihai Matei !
Crina, Mihail si Gavril nu sunt sfinti. Sfinti sunt Sf. Dumitru, Sf. Ion , Sf. Maria. Sfintii sunt niste oameni care prin viatza lor au atins prin credintza acest grad.
Mihail & Gavril sunt ingeri si chiar unii cu rang important, in spetza arhangheli. Nu au fost nicidoata oameni.
Ingerul Gavril apare atat in Biblie cat si in Coran. Se spune despre el ca a aparut de Buna Vestire (25 martie) pentru a-i prevesti Feciaorei Maria ca il va avea pe Isus. Iar Coranul de informeaza ca i s-a aratat lui Mahomed Prooroc si l-a sfatuit sa fuga din Mecca. Celebra fuga de la Mecca la Medina.
Cel putin asa spun legendele . Eu nu am verificat sa vad daca asa e.

Despre Mihail nu stiu ce facea...pentru ca pe mine nu ma cheama Mihai. Sunt sigur ca Decret ne va spune si istoria lui. Decret...ca un bun credincios ce esti...informeaza-ne.
Eu si cu Gabizzu ne batem ...care a primit mai multe sms-uri din partea forumistilor. Sa vedem pana la sfarsitul zilei..cine va castiga. Gabizz...bagam doar forumisti. Nu are rost...sa ne laudam cu sms-urile din partea varului de gradu 3 sau a nasii matusii unchiului.

je a primit asa (ordine cronologica) :
1.marian jan
2.Superba Oana (la 0:00)
3.Denisa GL
4.Wild Rose
5.catharsis
6.Regina Matrashita
7.riverflow
8.Cristina
9.monk
multe multumiri ! *p
Gabubu....deci pana acum am 9 sms-uri forumiste. tu cu cate te lauzi ?
La multi ani si userului Salvador Dali...care in urma cu 1 luna ma acuza ca sunt dictator. Sa traiesti , bai Mihai Matei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sa traiesti si matale oribile. Iti dorim numa' bine, sa-ti creasca burta pana nu mai incapi pe usa, si sa ai parte de cat mai multe fetitze de liceu ... perversule.
-
Salvador Dali - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
jegurile cu alta ocazie...
Sa traieshti shi tu.....
La multzi ani tuturor celor care ishi sarbatoresc astazi ziua numelui. Multa sanatate....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
eeeeh... lasa ai castigat.
am primit cateva amarate de la forumisti, restu de la prieteni si de la prieteni de pe net...
am primit 4 de pe fanclub, ca nu-s admin sa primesc 9 .
si oricum eu am mai fost si sunat, si PM-eiat + pe yahoo felicitat.
unii nici n-aveau motive sa-mi dea si sms daca mi-au zis pe yahoo... sau? :con:
oricum ai castigat. eu nu dau nume ca ma umilesti definitiv.
--------
in alta ordine de idei multzam fain tuturor celor care mi-au zis la multi ani, sau care m-au vizat in mesajul lor si pe mine, sau care s-au gandit asa putin la mine.
ii multumesc chiar si lu korn bitch cu care am vb. pe YM si care nu a dat vreun semn ca si-ar fi dat seama ca e ziua de nume a vecinutzului ei. e scuzata, avand in vedere ca azi noapte a petrecut la ziua giuliei de la candy, impreuna cu wild rose. *p

am primit cateva amarate de la forumisti, restu de la prieteni si de la prieteni de pe net...
am primit 4 de pe fanclub, ca nu-s admin sa primesc 9 .

si oricum eu am mai fost si sunat, si PM-eiat + pe yahoo felicitat.
unii nici n-aveau motive sa-mi dea si sms daca mi-au zis pe yahoo... sau? :con:
oricum ai castigat. eu nu dau nume ca ma umilesti definitiv.

--------
in alta ordine de idei multzam fain tuturor celor care mi-au zis la multi ani, sau care m-au vizat in mesajul lor si pe mine, sau care s-au gandit asa putin la mine.

ii multumesc chiar si lu korn bitch cu care am vb. pe YM si care nu a dat vreun semn ca si-ar fi dat seama ca e ziua de nume a vecinutzului ei. e scuzata, avand in vedere ca azi noapte a petrecut la ziua giuliei de la candy, impreuna cu wild rose. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Imi cer scuze daca nu va stiu pe toti dupa nume,eu am felicitat numai pe cei pe care ii stiam k ii cheama asha..
Tot ce va doriti si fie ca azi toti prietenii si dusmanii sa va aprecieze la justa valoare,sa nu va poarte pica si sa petreceti alaturi de cine vreti voi!
Imi cer scuze daca nu va stiu pe toti dupa nume,eu am felicitat numai pe cei pe care ii stiam k ii cheama asha..
Tot ce va doriti si fie ca azi toti prietenii si dusmanii sa va aprecieze la justa valoare,sa nu va poarte pica si sa petreceti alaturi de cine vreti voi!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
La multi ani ! sa aveti parte de tot ce va doriti & de multa dragoste !
may your life be filled with roses (wild ones)... ;D
may your life be filled with roses (wild ones)... ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
La multi ani celor ce au bafta sa fie protejati de asa arhangheli de treaba cum sint Mihail si Gavril, dar in primul rind mie, care nu mai prididesc de azi dimineata sa maninc ditamai tortul de ciocolata!
Arhanghelul Mihail, ca a solicitat Oribilul informatii despre el, este foarte viteaz, are o sabie, si se lupta cu balaurii si cu alte personaje rele care incurca linistea prin rai si pe pamint, dupa cum primeste ordine, deci este mai mult decit un soldat, e mai degraba un bodyguard personal al lui Dumnezeu. Pe el l-a trimis Dumnezeu pe pamint dupa ce i-a facut pe Adam si Eva, sa stea cu ei, sa le explice care e treaba, pentru ce sint ei acolo si ce se asteapta de la ei, chestii, stii, pentru care altcineva ar fi trimis poate un diplomat, cineva care sa la aiba cu vorbele, nu?!... Dar credeti-ma ca Mihail stie sa vorbeasca cu omu aflat la necaz si sa-i dea un sfat, ehe, din cite rahaturi nu m-a scos el, saracu’, cind l-am rugat! Sa revenim la Adam si Eva, a fost trimis Mihail in primul rind ca sa-i apere de necuratul, care vazuse noua creatie a Domnului si ardea de nerabdare sa-si bage coada si sa strice! Statea asadar Mihail cu ochii in patru si cu sabia scoasa, ca doar il stia pe Satan, nu, doar fusesera colegi (Satan a fost si el arhanghel, pina sa fie izgonit), asa ca l-a si pus pe fuga de citeva ori, cind il prindea deghizat printre tufisuri! Lupte grele, din zori pina-n seara, o data, de doua ori, hai tu Mihaile!, da’ uite ca s-a-ntimplat nenorocirea ca pin-la urma, cind n-a fost atent Mihail, spurcatul s-a strecurat si a apucat s-o ademeneasca pe Eva. Degeaba a mai alergat Mihail la Adam, prevenindu-l de ce o sa se intimple si sfatuindu-l ce sa faca, Adam tot ce-a stiut el a facut. Restul il stiti...
N-a fost vina lui Mihail, ci a oamenilor, care sint prea slabi.
Dar, oricum, la multi ani!
Arhanghelul Mihail, ca a solicitat Oribilul informatii despre el, este foarte viteaz, are o sabie, si se lupta cu balaurii si cu alte personaje rele care incurca linistea prin rai si pe pamint, dupa cum primeste ordine, deci este mai mult decit un soldat, e mai degraba un bodyguard personal al lui Dumnezeu. Pe el l-a trimis Dumnezeu pe pamint dupa ce i-a facut pe Adam si Eva, sa stea cu ei, sa le explice care e treaba, pentru ce sint ei acolo si ce se asteapta de la ei, chestii, stii, pentru care altcineva ar fi trimis poate un diplomat, cineva care sa la aiba cu vorbele, nu?!... Dar credeti-ma ca Mihail stie sa vorbeasca cu omu aflat la necaz si sa-i dea un sfat, ehe, din cite rahaturi nu m-a scos el, saracu’, cind l-am rugat! Sa revenim la Adam si Eva, a fost trimis Mihail in primul rind ca sa-i apere de necuratul, care vazuse noua creatie a Domnului si ardea de nerabdare sa-si bage coada si sa strice! Statea asadar Mihail cu ochii in patru si cu sabia scoasa, ca doar il stia pe Satan, nu, doar fusesera colegi (Satan a fost si el arhanghel, pina sa fie izgonit), asa ca l-a si pus pe fuga de citeva ori, cind il prindea deghizat printre tufisuri! Lupte grele, din zori pina-n seara, o data, de doua ori, hai tu Mihaile!, da’ uite ca s-a-ntimplat nenorocirea ca pin-la urma, cind n-a fost atent Mihail, spurcatul s-a strecurat si a apucat s-o ademeneasca pe Eva. Degeaba a mai alergat Mihail la Adam, prevenindu-l de ce o sa se intimple si sfatuindu-l ce sa faca, Adam tot ce-a stiut el a facut. Restul il stiti...
N-a fost vina lui Mihail, ci a oamenilor, care sint prea slabi.
Dar, oricum, la multi ani!
-
bad bad Annie - Junior Member
Marfa.
Cel mai frumos cadou de ziua mea a fost ca Poli AEK Timisoara a invis echipa ciorilor. 1-0 in fata a vreo 30 000 de spectatori . Timisoara champhions ! :yD
In rest am mancat si baut la greu...9 mici , 2 cefe , pastrama , beri......etc.
Bai Dia & monk...ce draq ati vorbit cu var'mea la telefon ? Acum vrea sa vina si ea la intalnirile forumiste. Si se baga si pe forum..zilele astea.
N-ati avut de lucru.
Pe langa SMS-uri am mai primti si o grama' de telefoane....ca intr-o zi s-au dus doua linii din acumulator.
Eu le multumesc tuturor celor ce mi-au urat de bine....si la multi ani fericiti la toata lumea.

Cel mai frumos cadou de ziua mea a fost ca Poli AEK Timisoara a invis echipa ciorilor. 1-0 in fata a vreo 30 000 de spectatori . Timisoara champhions ! :yD
In rest am mancat si baut la greu...9 mici , 2 cefe , pastrama , beri......etc.
Bai Dia & monk...ce draq ati vorbit cu var'mea la telefon ? Acum vrea sa vina si ea la intalnirile forumiste. Si se baga si pe forum..zilele astea.

Pe langa SMS-uri am mai primti si o grama' de telefoane....ca intr-o zi s-au dus doua linii din acumulator.

Eu le multumesc tuturor celor ce mi-au urat de bine....si la multi ani fericiti la toata lumea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Bai monk...ce draq ati vorbit cu var'mea la telefon ? Acum vrea sa vina si ea la intalnirile forumiste. Si se baga si pe forum..zilele astea.N-ati avut de lucru.
ehe ... ti-am zis io ca am lipici la fete *p
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de Aliosha
aiule ai sarit prea tare calu in postu de mai sus. E mult prea pe fata si mult prea nesubtila pentru tine incat ma faci sa cred ca pleci pe undeva vreo saptamana.
asa e.ai dreptate.ar trebui ucis cu pietre.animalu dracului,cum si-a permis?
-
SOD - Mesaje: 6035
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii