Elvis va putea fi inlocuit?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Elvis va putea fi inlocuit?

Mesajde Burning|Flame » Dum Noi 09, 2003 6:45 pm

probabil ca suna cam demodat....Dar sunteti de parere ca va exista cineva care sa aiba succesul sau?
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 10, 2003 8:34 am

NEVER! Elvis este si va ramane veshnic regele Rock'n'Roll-ului. Oricat de mult ar incerca altii sa il imite nu fac altceva decat sa fie penibili si lipsiti de personalitate.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Neinregistrat » Lun Noi 10, 2003 9:54 am

Pai mai in coltul garii de la mine din sat iera unu Elvis care le zicea de dor si jale ca nu mai puteai sa-ti inghiti lacrimili. Si acu o plecat ca a castigat la Loto d-alea si sa mor io daca gara aia mai ie la fel ca inainte. deci sunt si io de acord (cu toate ca nu prea stiu ce ie pietrele si bubuiturile alea) Elvis ie de neinlocuit, desi parca casetofonul cu Adrian le zice si iel, dar nu ie lafel...
Neinregistrat

Mesajde Burning|Flame » Lun Noi 10, 2003 9:53 pm

Initial trimis de Neinregistrat
Pai mai in coltul garii de la mine din sat iera unu Elvis care le zicea de dor si jale ca nu mai puteai sa-ti inghiti lacrimili. Si acu o plecat ca a castigat la Loto d-alea si sa mor io daca gara aia mai ie la fel ca inainte. deci sunt si io de acord (cu toate ca nu prea stiu ce ie pietrele si bubuiturile alea) Elvis ie de neinlocuit, desi parca casetofonul cu Adrian le zice si iel, dar nu ie lafel...
bai ma bucur ca sunteti de aceeasi parere!!Voi credeti in povestea ca el n-ar fi murit?!?!?!?!Si ca se va intoarce?!?!?!
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde rockgirl » Mar Noi 11, 2003 8:33 am

Rugaciune : Doamne , da sa castig vie , macar jumatate din cat castiga Elvis mort ...

Hai sa traiasca berea ...
rockgirl

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 8:47 am

Initial trimis de Neinregistrat
Si acu o plecat ca a castigat la Loto d-alea si sa mor io daca gara aia mai ie la fel ca inainte.

mi se umple inima si pancreasu de fericire sa aud ca in gara la chitila eram apreciat si ca multi din fanii mei de-acolo imi duc doru...cu regret te informez draga fanule neinregistrat ca banii de la loto se dusera pe apa sambetei ca-i papa elvisoaica , bagaboanta aia din cornetu de-si ducea traiu pe centura la domnesti si acu ma apucai iar de cantat intr-un local select cu specific albanez din gara ciulnita si unde sunt foarte apreciat de localnici . chiar zilele trecute, nea grigore impiegatu ii zicea lu don ajutant eftimie, sefu de post, --- bre eftimie ,elvis asta al nostru ie de neinlocuit...
Elvis

Mesajde Unregistered » Mar Noi 11, 2003 8:55 am

haoleo, helvisule, traitzar chithara aia cu care ne incantai prin gara cand asteptam trenu sa venim la ciordit in Bucuresti. Tot cu elvisoaica aia iesti?
Cand vi pe la noi sa ti un megaconciert?
Unregistered

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 9:23 am

draga fanule ce sati zic...elvisoaica dupa ce dadu iama in caraiman fugi cu un shmenar din patarlagele la spanioli si o vandu ala pe 300 de euroi la un tzigan din malaga si acu ie borfet de ocazie pe autovia del sud intre toremolinos si marberia. o nenorocita asta e...
io as mai veni in chitila sa tin un megamareconcert pe viu da am o agenda foarte incarcata ,botez la fetesti, nunta la daia, parastaz la lehliu gara ,ziua lu anisoara fiica lu don ajutant, si multe altele...
Elvis

Mesajde Fanu lu Elvis » Mar Noi 11, 2003 10:38 am

asa-i trebe la bagaboanta...mama iei.
Apai ma elvise daca nu-ti facusi si tu un taraf dalea profesionale ca sa canti si tu si sati scoti album, mancatias, ca deveneai mai tare ca Adrian. Cum iera melodia aia a ta, pe care ne imbatam noi cand ne intorceam de la munci?
Fanu lu Elvis

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 1:44 pm

bre fanule cum zice si vorba aia din batrani "orice bagaboanta pe pizda iei piere"
bre io cant numa laiv nu le stiu io pastea cu pleibec , pleiforuard ,negative, pozitive si diapozitive. io ciupesc strunele la trompa lu eustatiu clientului bre, sa-l sensibilizez la nicovala si ciocanele sasi mai comande un rand sa faca consumatie...
hehehe ce piesa tare era aia "animale hai la vie/sa culegem papadie/tu cu sapa io cu coshu/sal futem in cur pe...kogalniceanu"
mare hit fu asta, blocbaster in melodimeicars si bilbord
Elvis

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 3:51 pm

auliu helvisule, cum le zici tu din glas...si ce bard ai ajuns...apropo vezi ca barda aia a ramas la tine.
piesa aia fu primu loc la bilbordu chitilean dal tinea nicu al vetei la bodega...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 4:09 pm

fanuleloo sa nu ne abatem de la subiect ca poate uamenii aishteia care ne asculta in direct si indirect ie si ei curiosi daca poate sa ma inlocuiasca sau nu...o iera cat paci sa fiu inlocuit ca veni concurenta din satu buduhala colea la ciulnita la albanezu in gara unu desi zice maical jecsan da nu ia placut lu patronu care ie om umblat pe la oras si cu gusturi alese ca omu ala din buduhala ,cantautor de mare angajament cunoscut in 3 comune, veni cu ciorapi albi la preselectie si se tinea rau de pula cand canta si ii fu frica lu nea valerica patronu ca are dracu fro boala venerica sil trimise napoi la buduhala sa evolueze in continuare la crashma lu nea temistocle, fostu grajdar de la ceapeu acu primar.
Elvis

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 4:14 pm

hapai io nam auzit de maical ala, da si la noi canta unu desi zice Tim Bar Leicu cica casha il chiama pun secsos dastea de prin nemtia sau nustiu. Si asta le zice iel cum le zice, da cum zicea nea Medelin Voicu, triaiar neamu ca ie tzigan bun, "Manelele e ca mamelele cu silicon, arata bine dar sunt false".
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 4:28 pm

bre uomule io creca confundezi cu tim bar toe ie chestia aia de o tine nea valerica in local cu o maneta si baga neshte uameni fise si trag de-o maneta de se invarte neshte chestii ciudate in loc sa ia nene cuasa si sa traga pe camp ca acusi vine dracu iarna si nare sheptelu hrana iei isi iroseste energiile pozitive si banii pe trasu manetei aleia...hehehe nea madalin ,....ce vremi nene... fusei cu iel la las vegas odata, bodega aia de langa pod deo tine apreotesei nepotu lu sotia preotului din delenii mari si facuram un chef de ne apucara zorile cantand oldies bat goldies , un lav mi tender in rommanesu cel mai pur ce na auzit nici chitila cand fusei io in voga pacolo...
Elvis

Mesajde memetshot » Mar Noi 11, 2003 5:28 pm

apai vezi ma helvisule...ca de cand plecasi matale sor mai schimbat oamenii si sa stii ca si io am crezut ca leicu ala si-i fii zis ase ca o castigat la maneta... da numa tu castigasi, pacat ca ti-ai pierdut banii cu bagaboanta aia de elvisa.... cica chiar ie un lautar dasta prin nemtia care il chiama iexact ca pe leicu si cica are succes la bagaboante si la bilboarde dalea dale lor. Da io nu cred ca are mai mult succes ca tine.
ce mai face nea medelin?
memetshot

Mesajde Elvis » Mar Noi 11, 2003 5:43 pm

bre nea medelin iera prin chelifornia ultima oara cand ma intalni cu iel ,ca candida si iel la postu de guvernator din partea partidei rommilor dai lua nea terminator carnacioru din fasole chiar cand iera la potou si avea voturili si postu in buzunar ca jaba trimise iel porma si ulterior tiganii lui sai ciordeasca lu arnold voturile ca inchisera aia urnele cu lacate si lua un fel de blaujab cum spun nemtii adica ramase ca ultima gogonea din borcan dintrun aprilie timpuriu si se intoarse intre ai lui tiganii carpatini carel primira cu mic cu mare si dupa cel facura la buzunare si incheieturile de la maini se dedica trup si suflet efectului acordurilor de manele in cresterea eficienta a viermilor de bumbac...
Elvis

Mesajde Burning|Flame » Mar Noi 11, 2003 7:36 pm

Maestre Elvis daca ti-ai pus nick-ul asta ia zi-mi caare este cel mai tare hit al tau!!!!!!!!!!!!
Daca gresesti sa nu mai indraznesti sa
folosesti acest nick!!!
Hit-ul,ca indiciu se numeste B.S.S
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde Elvis » Mie Noi 12, 2003 8:21 am

bre arzatorule arzatear focu ,vii matale cu estemporale la mine ,regele manelelor din tenesi? ce matale crezi ca te afli la shlagare la cerere sau o melodie pe adresa dvs? bre revinoti in fire ca stai de vorba cu maestru elvis nu cu nea medelin? si inca ceva nene, aia cu pantofiorii albastri din piele de caprioara ie fumata bre acu ie alte ritmuri bre asa gen "jumatate tu, jumatate io" , mai vino si matale in pas cu noile curente...crezi ca cu roc-enrolu mi-as scoate painea si cinzaca zilnica in crashma din gara de la chitila?
Elvis

Mesajde memetshot » Mie Noi 12, 2003 10:31 am

bai nea flame...ce te iei mai de maestru Elvis...ce nu ti-a placut ultimu lui concert sau ce...si de ce ii zici nicu? Ca nicu era ala care-l acompania la tzambal. Ce naibi ma. nu stii sa faci deosebiri?

H-al dracu harnold ala...cu isi apara el voturili de nea medelin...creca ie un fel de bazat de a avut tupeu sa se puna cu tziganii...
memetshot

Mesajde Elvis » Mie Noi 12, 2003 10:42 am

da faneloo ie minoritari bre tiganii in chelifornia mai multi ie in nevada la las vegas unde au mese speciale de alba neagra in fata la cazinouri si pitza haturi...
bre cal amintisi pe nicu , baiat bun bre, pacat ca se prapadi de tanar la cutremur cal calca tranvaiu 5 la sfantu gheorghe in statie cand fu in bucuresti sasi vanda tzambalu sai dea lu varsu din ciofliceni bani de inmoramntare cai muri nevasta la straulesti la sortat de cartofi ca dadu unu cu wola peste ea . suflet mare fu nicu asta...
Elvis

Mesajde memetshot » Joi Noi 13, 2003 2:10 pm

auzisem si io ceva de nicu da nu credeam ca are cum sa fie adevarat....da io auzisem ca a suferit un accident aviatic ca se uita dupa un avion si a cazut intr-un canal...
memetshot

Mesajde Elvis » Joi Noi 13, 2003 2:46 pm

nu bre. il confundezi ala era gelu acordeonistu. mare meserias si ala , cand umfla nene burdufu ala ziceai cai zepelin si ce sunete scoatea ? ai? pai fara gelu la acordeon lav me tender era ca o manea fara hadrian da sa scos nevasta lu gelu, lentza ca a dat compania aviatica in judecata ca facura culoar de zbor prin chitila si o puse de vro o suta de mii de para si se muta la bucuresti sisi facu carciuma in piata la obor "la boingu vesel" sii merje bine auzi io ca il lua pe unu un clopar din maramures de vindea cash prin hala...
Elvis

Mesajde memetshot » Joi Noi 13, 2003 2:56 pm

ba fratilor sa traiti ca morcovu'n pamant 1320 de ani si sa va mearga si jucaria...
Pai cum sa-l hanlocuiesti mai pe elvis, acest halmanah al tuturor lautarilor care este, au fost si inca nu. Apai vedeti cum le stie el pe toate si sa stiti ca nare nici capu mare...
memetshot

Mesajde Burning|Flame » Joi Noi 13, 2003 9:24 pm

Initial trimis de Elvis
bre arzatorule arzatear focu ,vii matale cu estemporale la mine ,regele manelelor din tenesi? ce matale crezi ca te afli la shlagare la cerere sau o melodie pe adresa dvs? bre revinoti in fire ca stai de vorba cu maestru elvis nu cu nea medelin? si inca ceva nene, aia cu pantofiorii albastri din piele de caprioara ie fumata bre acu ie alte ritmuri bre asa gen "jumatate tu, jumatate io" , mai vino si matale in pas cu noile curente...crezi ca cu roc-enrolu mi-as scoate painea si cinzaca zilnica in crashma din gara de la chitila?
Maestr yo decat vreau sa vad daca stii
Burning|Flame

...

Mesajde Hades » Joi Noi 13, 2003 9:34 pm

cine a zis ca are nevoie de un inlocuitor???

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Elvis » Vin Noi 14, 2003 9:04 am

Initial trimis de Burning|Flame
Maestr yo decat vreau sa vad daca stii

pai si stiu au ba?
Elvis

Mesajde memetshot » Vin Noi 14, 2003 10:36 am

elvisule, decand plecasi de la noi din sat devenisi tare subtil sau cum s-o zice ca tare destept te facusi...
memetshot

Mesajde Elvis » Vin Noi 14, 2003 1:04 pm

nui bre suptilitate aia ie doar un mic test de evaluare a prostiei unora care se baga in vorba precum cornel dinu in filosofie
Elvis

Mesajde memetshot » Vin Noi 14, 2003 1:07 pm

apai astiea ie mai prosti ca sefu de post din gara de la chitila...
memetshot

Mesajde Elvis » Vin Noi 14, 2003 1:19 pm

care bre nea ambrozie? ala de dadu drumu la marfar de iera sa intren in personalu de titu? ala era scolit nene iti zice nea elvis pai ala avea 2 clase la personalu de targoviste, 2 la cel de titu, 2 la acceleratu de rosiori si multe altele bre...il jignesti bre pe nea ambrozie dacal compari cu astia
Elvis

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii