filmul cel mai tare
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
filmul cel mai tare
Care-i filmul care va placut cel mai mult?!?!?!?!!? si dece?
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
-
Burning|Flame - Junior Member
Hmmz...
din cate stiu eu... exista un asemenea forum si pe la "cinema"(cred);i, dar in fine...
Eu una am o gramada de filme preferate...
-stiu ca filmul care m-a emotionat cel mai tare a fost "Titanic" ( banal, nu?)
- mi-a mai placut 2fast 2 furios, si fast & furious, pentru ca erau masini misto, si curse...etc!
- mi-a placut prima parte din matrix....a doua mi s-a parut aiurea rau..acum vreau sa vad si eu partea a 3a ! dupa-aia comentez!
nu mai stiu....
daca e nevoie..o sa mai revin..cand imi aduc aminte!
din cate stiu eu... exista un asemenea forum si pe la "cinema"(cred);i, dar in fine...
- mi-a mai placut 2fast 2 furios, si fast & furious, pentru ca erau masini misto, si curse...etc!
- mi-a placut prima parte din matrix....a doua mi s-a parut aiurea rau..acum vreau sa vad si eu partea a 3a ! dupa-aia comentez!
nu mai stiu....
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Re: Re: filmul cel mai tare
Donnie Darko (2001) - grav grav
I pick the god damn terror of the f*cking gods out of my nose! I drank _the Devil_ under seven tables, I'm too _intense_ to die, I am insured for acts of God _and_ Satan! I've packed the brownies of the gods, I leak the Plague from my nether parts, opiates are the _mass_ of my religion! I ran 'em out of Heaven and sold it to Hell for a _profit_! I'm enlightened, I achieved "Nirvana" and took it _home_ with me! When the Rapture comes, I'll make 'em wait! They'll _never_ clean _my_ cage!
- Totenkopf
- Junior Member
Initial trimis de M|haElla`
Hmmz...
nu mai stiu....
SI mie mi-a placut la nebunie Titanic,da` acu imi place Terminator3
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
-
4190
Initial trimis de Burning|Flame
Care-i filmul care va placut cel mai mult?!?!?!?!!?
Titanic
Initial trimis de Burning|Flame
dece?
asa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: filmul cel mai tare
filmu cel mai tare dupa mine era orwo facut in rdg , nu stiu ce substante folosea aia da era solid si sanatos...nici agfa nu mi se pare moale da oricum ie mai tare ca kodaku...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
4193
sincer sa fiu, voiam sa scriu ca Forest Gamp la concurenta cu Gladiatoru, da mi-e sa nu zice altii ca leo ia-u inainte.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bai......Da` filme de groaza nu va plac??????
Mie unu` mi-a placut toate filmele Scream
Drama mi-a placut Midsummer night`s dream(filmu`)si Boys&Girls
SF:........MIB(Men in Black)
Da` voua??????????????
Mie unu` mi-a placut toate filmele Scream
Drama mi-a placut Midsummer night`s dream(filmu`)si Boys&Girls
SF:........MIB(Men in Black)
Da` voua??????????????
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
Ca singur n-am sa fiu
Dar a fost prea tarziu
-
Scaty movies..
Mie imi plac filmele de groaza....muuuult de tot..
Filmu` pe care l`am asteptat mult timp..a fo` Rezident Evil..Si mi`a placut enorm de mult....
Al doilea care mi`a placut...si inca imi mai place :Ghost ship..l`am vazut de 6 ori intr`o zi..asha ca...e tare
Filmu` pe care l`am asteptat mult timp..a fo` Rezident Evil..Si mi`a placut enorm de mult....
Al doilea care mi`a placut...si inca imi mai place :Ghost ship..l`am vazut de 6 ori intr`o zi..asha ca...e tare

- Rimeea
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii