cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Mesajde sorin vdv » Joi Noi 13, 2003 5:27 pm

hello !

cred ca e o intrebare interesanta... ce formatii / artisti merita mai multa recunoastere, sau, invers ce formatii / artisti merita mai putina recunoastere decat au in acest moment ? argumentat, please.

eu zic :

categ 1 : vank. as vrea sa-i vad mult mai sus decat sunt. muzica inteligenta si totusi comerciala, metafore interesante. nu sunt ermetici, iar reteta lor este, teoretic, functionala : piese + texte pentru toata lumea, dar de f. buna calitate, astfel incat sa nu strambe din nas cei carora le place sa si asculte muzica, nu numai s-o perceapa senzorial. interpretare f. buna, de cele mai multe ori.

categ 2 : sistem. o trupa de muzicieni scoliti, dar fara nici un fel de inovatii ritmice in partitura de butoaie, suprapusa de regula peste piese extrem de banale. aparitii scenice numai in formula de percutionisti, fara voce ! publicul oare nu-si pune nici un fel de intrebari ? as fi apreciat efortul de a insera macar o partitura de percutie interesanta pe cele 16 masuri instrumentale. cu toate acestea, toti membrii sistem sunt f. buni muzicieni. ar fi momentul ca asta sa se vada
sorin vdv
Junior Member

Re: cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Mesajde neatza » Joi Noi 13, 2003 5:30 pm

Initial trimis de sorin vdv
le place sa si asculte muzica, nu numai s-o perceapa senzorial.

cum vine asta?

osiduf: BASULE! PEMEU!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Mortisha_Adam » Joi Noi 13, 2003 5:48 pm

mai sus ar trebui s fie : (by the way io nu ma pricep la percutie & stuff .......i'm not a musician ce draq)
IMPLANT PENTRU REFUZ : texte bune ,sound beton si in plus nu prea exista hardcore in "muzica romaneasca"
LUNA AMARA & BURICU' PAMANTULUI :P n-or aparut hm.........in "locuri importante" deci ar trebui sa apara si du'paia sa ajunga sus
NOMANS BAND o trupa care s-a format numai in 2003 de punk (aceleasi texte, sound si atitudine bestiala)
FARA ZAHAR : ca mie-mi plac nu stiu de ce
si in jos, cat mai jos:
vechea dar sper ca nu eterna problema de gen accent,ozone,animal pix,andre,blonde, brunete si manelistii :D (oricum astia is deja jos pt mine, dar spoer sa nu-i mai vad pe nicaieri nici macar din greseala)
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Re: cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Mesajde Bortzianu' » Joi Noi 13, 2003 11:53 pm

Initial trimis de sorin vdv
hello !
cred ca e o intrebare interesanta... ce formatii / artisti merita mai multa recunoastere, sau, invers ce formatii / artisti merita mai putina recunoastere decat au in acest moment ? argumentat, please.

Pai clar:

sus:

Partizan. argumente? De la Artanu' pleaca scoala romaneasca de versuri comerciale dar bune (a lansat cele mai multe sintagme in cultura rom. ) . Muzicieni indiscutabili dpdv prof. . Adaptabili - maleabili . destul de nonconformisti ca sa reprezinte mai multe generatii ..
Taxi. Arg: versuri . sound. daruire.
VDV : arg: sound nou. de-ai generatiei noastre, ne pot reprezenta. nu canta NUMAI tampenii ... au SI versuri bune...
...lista mai poate continua ...

jos:
toti care fac muzica pentru bani sau pentru ca n-au altceva de facut acasa ..sau poate n-au prieteni, femei .. naiba-i stie..

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde M|haElla` » Vin Noi 14, 2003 12:10 am

In primul rand... jos cu MANELELE! Toate manele, orice manea!!!
Fac alergie cand le aud!

Iar sus ...nu stiu...
probabil Holograf...dar ei sunt deja sus!:D
Ei au ramas singurii de pe piata muzicala romaneasca, care mai fac si ei ceva!
Ca in rest...s-a prostit toata lumea!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 14, 2003 12:16 am

Initial trimis de M|haElla`
Fac alergie cand le aud!

Iar sus ...nu stiu...

GRESIT, MAI E SI IRIS !!!!, si Cargo, Luna Amara, mai sunt...
Unregistered

Mesajde M|haElla` » Vin Noi 14, 2003 12:32 am

Da....Cargo da...n-am ce zice...
Insa Iris, desi recunosc ca(scuza-ti cofonia) sunt o formatie extraordinara, care au realizat ceva in muzica romaneasca...mie nu imi plac! Pentru ca nu imi place acest gen de muzica! Insa ii respect pentru ce au realizat!
Apropo...mai e si Phoenix!Care au si ei melodii misto!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
M|haElla`
Junior Member

Re: Re: cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Mesajde Unregistered » Vin Noi 14, 2003 10:36 am

[QOUTE]
Initial trimis de Bortzianu'

De la Artanu' pleaca scoala romaneasca de versuri comerciale dar bune (a lansat cele mai multe sintagme in cultura rom. ) [/QUOTE]

Nu stiu la care versuri te referi, dar la Timpuri Noi marea majoritate a pieselor au fost compuse de Iliescu. Muzica SI versuri.

PS Si il cheama ARTAN. Nearticulat.
Unregistered

Mesajde b0nechina » Vin Noi 14, 2003 10:39 am

Scuze, mesajul de mai sus imi apartine, am uitat ca pe barfe nu se cere musai logare.
Si inca niste scuze pentru spelling.
b0nechina

Re: Re: Re: cine ar trebui sa fie mai sus ? dar mai jos ?

Mesajde Bortzianu' » Vin Noi 14, 2003 12:12 pm

Initial trimis de Unregistered

Nu stiu la care versuri te referi, dar la Timpuri Noi marea majoritate a pieselor au fost compuse de Iliescu. Muzica SI versuri.
PS Si il cheama ARTAN. Nearticulat.

versuri: ..da? n-as crede. iliescu a plecat , si versurile de la partizan au acelasi stil subtil.. ma rog.

ARTAN: asa ii am trecut numele pe cel. meu si ..asa m-am obisnuit sa-i zic :) : artanu' ..lasa ca-i dau un miel ...

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde b0nechina » Vin Noi 14, 2003 12:33 pm

Bortiene, sunt terminata de invidie, am cazut in admiratie, ma roade gelozia si nu-mi pot stapani lacrimile de emotie ce curg pe obrajii imbujorati...
Bortiene, e adevarat???? Tu ai celular?????

Cat despre versuri si porecla, ma gandesc sa suni la numarul cel articulat si sa intrebi personajul nearticulat cum devine problema.

On topic (mai exact, semi on topic)...
Mai jos...
de fapt, nu mai jos, ci mai intr-o parte... "mega"-trupele mentionate de cineva intr-un post anterior: Iris, Phoenix, Holograf...
De ce? Pentru ca traiesc din amintiri. Pentru ca nu e drept in primul rand fata de ei sa le dam impresia ca mai sunt ce-au fost odata si ca n-ar fi inca momentul sa se retraga.
Pardon, Holograf n-ar trebui sa se retraga, ci sa-si schimbe denumirea. Cred ca ar fi nimerit sa se cheme Dan Spataru.
b0nechina

Mesajde Bortzianu' » Vin Noi 14, 2003 12:52 pm

Initial trimis de b0nechina
Bortiene, sunt terminata de invidie, am cazut in admiratie, ma roade gelozia si nu-mi pot stapani lacrimile de emotie ce curg pe obrajii imbujorati...
Bortiene, e adevarat???? Tu ai celular?????.

mami !!!!!!!!! ce-ai patit? m-au obligat asti din jur ( si ii injur ptr. asta!!! ) sa port celular. de parca nu-mi ajungea o singura chestie atarnanda ... ma rog ..pana nu vezi cu ochii tai si nu atingi cu manutzele tale .. nu te pot convinge... ei bine, AM!

... holograf? mi-e dor de acei "holografi" care cantau Banii vorbesc .. dupe astea nimic n-a mai fost la fel ..

bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Hadrian » Vin Noi 14, 2003 12:55 pm

sus : adrian minune
jos : restu
Hadrian

Mesajde memetshot » Vin Noi 14, 2003 1:09 pm

bai hadriene ce faci mai iti faci reclama proprie si personala (scuza-ti cacofonia)? Pai nu-i ma frumos..lasa pe altii

deci:
sus: Elvis si Adrian
jos: restu care ie neste prosti toti....!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

4199

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 15, 2003 9:58 am

io cred ca si fetele de la Laguna canta frumos, mai ales cand topaie. decat cat mai sus cu ele. sau, ma rog, sus la ele (nu ca jos mi-ar displacea).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Burning|Flame » Lun Noi 17, 2003 10:23 pm

Initial trimis de animaloo
bai hadriene ce faci mai iti faci reclama proprie si personala (scuza-ti cacofonia)? Pai nu-i ma frumos..lasa pe altii

deci:
sus: Elvis si Adrian
jos: restu care ie neste prosti toti....!!!

BRAVO animaloo.....Elvis a fost-este-va fi mereu singuru` cantaret care nu va fi niciodata intrecut de nimeni BRAVO!!!...Revenind la subiect s de parere ca din romania singura trupa care ar merita sa cante afara este Holograf....alta trupa ar fi sudestii :)
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde cat_ » Lun Noi 17, 2003 10:36 pm

Fac alergie cand le aud!

Iar sus ...nu stiu...
Seeriooosssss?Toata lumea s-a prostit?Chiar shi Angel?...mama,mamam..da ce fana devotata esti :rolleyes: :D ...oare ingerasa stie?:rolleyes: :D
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mar Noi 18, 2003 8:55 am

Iar sus ...nu stiu...

Mai bine zis Holograf-ii nu sunt singurii de pe piata romaneasca, care mai copiaza ceva. Chiar si de la alte trupe din Romania.
Cat despre Bittman, acum vreo luna, tare il mai imita pe Robby Williams.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

mi s-a urat de Holografii astia

Mesajde Ciocoiu » Mar Noi 18, 2003 10:57 am

Sunt satul pana in gat de Holograf.Sunt prafuiti ..,invechiti,..siroposi(ar trebuiiii sa scrie muzica ptr .telenovele)si RESPECTABILU' domn Bitman .incearca in zadar sa para de gasca si tinerel ..dar isi taraie ..bas.....
Ciocoiu

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii