Sa "ridice doua degete" cei care cred ca e acest site intra numai....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Delia » Mar Noi 18, 2003 7:36 pm

Bai..eu astazi am auzit de nazdravenia asta de site si ..am devenit curioasa.Am intrat pe mai toate subiectele,,..am citit tot felul de comentarii ,replici etc ..si am ajuns la ferma concluzie ca aici intra si isi dau cu parerea cam aceleasi"personalitati"(adica cei care sunt prezenti non-stop..chipurile"la datorie"si nu au o viata personala,sociala).Concluzie;Toti care va exprimati (mai mult sau mai putin avizati)parerile in acest forum sunteti ...niste cretini snobi , complexati si fara sange in voi...(banuiesc ca la scoala stati chirciti in bancile voastre , cu capetele in pamant ca nu cumva sa vi se vada cosurile) si apoi veniti acasa si prindeti curaj ...si dai cu barfa ...dai cu parerile ..si in sfarsit incepeti sa aveti putina incredere in voi ..ca doar nimeni nu va vede.Nu va obositi sa-mi raspundeti ca nu ma intereseaza ..nu mai intru aici in veci.O zi "frumoasa"..parlitilor.!!
Delia

Chiar cand am creeat subiectul am omis o "mica" litera PPP de la- pe-

Mesajde Tot eu sunt » Mar Noi 18, 2003 7:54 pm

Sunt o bad , bad girl si nu m-am tinut de cuvant ..am intrat de doua ori ..(pe infectia asta de site)doar pentru a-mi corecta o mica greseala..in rest nimic nu s-a schimbat.Adios
Tot eu sunt

Re: Sa "ridice doua degete" cei care cred ca e acest site intra numai....

Mesajde Burning|Flame » Mar Noi 18, 2003 8:14 pm

Initial trimis de Delia
Bai..eu astazi am auzit de nazdravenia asta de site si ..am devenit curioasa.Am intrat pe mai toate subiectele,,..am citit tot felul de comentarii ,replici etc ..si am ajuns la ferma concluzie ca aici intra si isi dau cu parerea cam aceleasi"personalitati"(adica cei care sunt prezenti non-stop..chipurile"la datorie"si nu au o viata personala,sociala).Concluzie;Toti care va exprimati (mai mult sau mai putin avizati)parerile in acest forum sunteti ...niste cretini snobi , complexati si fara sange in voi...(banuiesc ca la scoala stati chirciti in bancile voastre , cu capetele in pamant ca nu cumva sa vi se vada cosurile) si apoi veniti acasa si prindeti curaj ...si dai cu barfa ...dai cu parerile ..si in sfarsit incepeti sa aveti putina incredere in voi ..ca doar nimeni nu va vede.Nu va obositi sa-mi raspundeti ca nu ma intereseaza ..nu mai intru aici in veci.O zi "frumoasa"..parlitilor.!!
Pai sa nu intri ca tu esti o parlita nu noi :D :D :D :D :D proasta naibii :D :D :D :D
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

a voastra catzelusha........

Mesajde cat_ » Mar Noi 18, 2003 9:28 pm

Care-i asemanarea dintre DELIA shi o caramida?
??????????????????????????????
SIMPLU:amandoua fac trotuarul. :p
--asta-i explicatzia pentru care ratata asta nu mai intra pe site...alaturi de noi,parlitzii...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Haggis McMutton » Mie Noi 19, 2003 1:45 am

Catzelusha,hai sa ii propunem lui Delia sa ne linga pe amandoua in vagin. Ce zici ? Eu zic ca asta merita. Esti de acord ? Vrei sa te linga in vagin ?
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde scobarul » Mie Noi 19, 2003 4:04 am

ma rog,fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste,dar pina sa ajungi sa jignesti pe cei care intra pe site-ul asta este cam ...mult,sa ma scuzati...lipsa celor 7 anisori...lipsa de cultura...luati-o voi cum credeti ca eu unul mi-am format parerea mea despre... delia(cam urat vocabular pt.o ...d.soara,dar sata e...)
scobarul

Mesajde memetshot » Mie Noi 19, 2003 8:48 am

doua deste : :M :M (c.d.).
ba io chiar sunt parlit. ca am baut de dimineata o cafea si era un pic cam ferbinte asa cami-am parlit limba...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SCORPY » Mie Noi 19, 2003 9:51 am

Ridic si eu doaua deshte::M :M. Si eu am coada cam parlita ca mi-am bagat-o unde nu mi-a fiert oala. :D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde piper1996 » Mie Noi 19, 2003 12:41 pm

ba, io nu mai sunt la scoala, deci, ma dezic de voi.

si nici cosuri n=am avut in perioada aia, dar am avut un furuncul la un moment dat. Asta ce inseamna?

cu capu''n pamint mai merg, ca-s mai impiedicata ashea, de felu meu, si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ma pazesc.

da, asa e, nu socializez ashea, prea des, ca nu-mi sta in fire, nu-s mondena, deci, nu am viata sociala in opinia ta.

io corespund si nu corespund descrierii, ce ma fac???
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Noi 19, 2003 1:06 pm

Si eu sint de aceeashi parere cu Delia nebuna. Nu va obositi sa ne raspundeti, ca nu ne intereseaza!

Delia, da-mi un pm (adica private nu stiu cum), sa mai discutam discutii, da?

Gabriela, pe tine te-am mai vazut pe aici. Esti o curva si jumatate! Phui, pacoste! Auzi la ea, vagin! Se zice pizda, mai aia fara doo clase!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Noi 19, 2003 1:07 pm

uh, valeleu!! pai daca a citit majoritatea subiectelor, adica cateva mii, cred ca ii luase cateva zile... so - rade ciob de oala sparta. :D

oricum, nu ma simt vizat. e bine sa faci diferenta intre net life si real life. Daca nu o faci atunci e grav, pana atunci totul e ok.

doua dejete si subscriu: :M:M
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

4235

Mesajde baixinho© » Mie Noi 19, 2003 1:20 pm

Delia, suj poola fa
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Necko » Mie Noi 19, 2003 1:25 pm

da' doua degete asa :fuck: se pune? subscriu si eu.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde SCORPY » Mie Noi 19, 2003 1:29 pm

Normal ca se pune!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Noi 19, 2003 4:18 pm

Gabizzu a zis bine :yD : a citit ea toate mesajele si cica noi suntem aia ratati .. get a life !
Eu una consider ca pot face diferenta intre viata reala si net ... am o viata , o familie si stau si pe net , ca sa nu uit romana :con:
Persoanele ratate ca ea ... ar trebui sa lase net-ul la o parte ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Elenalove » Sâm Noi 29, 2003 2:14 am

Auuuu,,,,ce vocabular este pe aici
Elenalove

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii