Victoria Rinocurului

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Victoria Rinocurului

Mesajde ORIBILUL MOSH » Lun Noi 24, 2003 2:28 pm

SUNT FOARTE FERICIT!!!!ANUL ACESTA AM AVUT PARTE NUMAI DE SUCCESE!!!!
IN PRIMUL RAND NU MAI SUNT VIRGINEL.NU,NU-I VORBA CA SI-AR FI FACUT POMANA VREO ZUZA OARBA SHI SURDO-MUTA,CI DE FAPTUL CA TIMP DE UN AN AM LUAT MUIE DE NENUMARATE ORI.DACA MAI ADAUG SHI NUMEROASELE OCAZII CAND AM FOST FACUT POSHTA SHI FUTUT IN CUR DE MAI MULTZI USERI,POT SPUNE CA SUNT UN MACHOMAN!!!!!!!!
IN AL DOILEA RAND ,AM DEVENIT UN ADEVARAT ADMINISTRATOR,PUTZIN DESCURAJAT DE LIPSA DE POPULARITATE DE PE FANCLUB,M-AM TARAT CA UN LIMBRIC JMECHER PE MUZICABUNA UNDE MI-AM FACUT O MULTZIME DE CLONE SHI MI-AM ACORDAT 5 STELE LA UN SUBIECT FACUT DE MINE.VAI CE AMUZANT!!!!!!AM RAS PANA AM VOMAT TOATE SHAORMELE PE CARE LE CASTIGASEM CU BANII LUATZI DE PE LINS.
ACUM CA V-AM IMPARTASHIT ACESTE SUCCESE,MA RETRAG LA ADAPOST SA NU MA CALCE CINEVA
AM AUZIT CA FLEGMELE NU SUNT SIMPATIZATE!
ORIBILUL MOSH

4272

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 3:57 pm

bine macar ca ai puterea sa recunosti.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 5:21 pm

Bine spunea Aliosha cand spunea ca Barfele sunt o cloaca! Catzelusha, ti-am luat totdeauna apararea si nu voi inceta sa fac acest lucru, dar daca tu ai facut subiectul asta, tin sa iti spun ca deja exagerezi. Las-o balta!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

4275

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 6:41 pm

Care Catzelusha? nu vezi ce care este nickul userului care a creat threadul?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aliosha » Lun Noi 24, 2003 7:51 pm

IP-ul ne arata ca ea a facut threadul insa in acelasi timp mai trist e ca ea face dintr-o categorie de useri marioneta, daca ii pot numi asa. Anume, nu au o personalitate destul de puternica si ajung sa scrie lucruri dictate de altii.
Lucrul asta s-a mai intamplat prin mai multe parti si in diferite situatii. Nu pot sa spun decat cei ce influenteaza si mai ales, cei ce se lasa influentati, nu au in ochii mei nici o scuza.
"Against modern football."
Aliosha

4287

Mesajde baixinho© » Mar Noi 25, 2003 5:14 pm

sunt curios ce o spune IP-ul celui care a facut threadul cu Antonescu de traia pe tigani ii omora, deschis la 11 minute dupa ce am scris eu prima data pe acest subiect.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aliosha » Mar Noi 25, 2003 7:43 pm

Serios, ma gandesc si eu cine e mai jos ? Cine se da drept baixinho si face un thread, cine se da drept oribilul mosh postand ceva ce nu e scris de propria manuta sau manuta care concepe postul pentru ca nu are curajul de a si-l atribui sub nick ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Gabizzu de pe muzicabuna.ro » Mar Noi 25, 2003 10:15 pm

ma simt prost sa stiu ca postez de pe alt site ca sa nu mi se mai da inca sapt de ban. oricum barfel nu-s ale fanclubului, asa ca stau linistit.

ma, sa inteleg ca (,) catzelusha nu are ban pe IP? pai care ar fi problema sa-si faca un cont de pe siteul muzica buna si sa posteze dar pe barfe? indiferent de banul de pe fanclub... (??)
voi nu o puteti bana pe barfe. mishto, hai inapot catzea! :D
si sa nu-i asculti pa rautaciosii astia care zicE ca n-ai personalitate, si alte alea... ca oricum nush ce da nu-i baga in seama! hai la asciatie.

Gabriela Flores rullz. :D
Gabizzu de pe muzicabuna.ro

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 26, 2003 12:50 am

Sufera lumea asta domne, ceva de speriat....mai ceva ca mine chiar......
Love2Fly
Junior Member

4293

Mesajde baixinho© » Mie Noi 26, 2003 9:32 am

cand a fost vorba sa vezi cine a facut misto de ... ma rog... intelegi la cine ma refer, ai percutat imediat si ai descoperit cine este sub nickul ala. acum, te faci ca ploo. nu am cum sa vad, dar sunt convins in proportie de 90 la suta ca este unul din gloata lu ... ma rog ...
ANTI

baixinho©

Mesajde Catzelusha » Joi Noi 27, 2003 3:13 pm

Multzumesc pentru incurajari Scorpiutza!Stiu ca mi-ai luat apararea si-ti multumesc.Insa,cand un cretin se ia de mine fara ca eu sa-i fi facut ceva,cand ma baneaza JUST FOR FUN si continua sa arunce cu noroi in mine profitand ca sunt banata,atuncicred ca am si eu dreptul sa-l calc pe fata ca pe-o libarca ce este.Sigur,el are un avantaj:mintea odihnita specifica celor din categoria sa.
Aliosha scuteste lumea de vorbe martete si metafore.In primul rand nu am niste prieteni asa de buni pe forum ca sa scot eu castanele din foc in locul lor.In al doilea rand ,daca ai atatea principii spune in care din ele se incadreaza gesturile amicului tau cretin pe care-l aperi.Cum ti se pare ca n-are nici macar atata tupeu sa se ia de mine fatis ,ci numai prin intermediul clonelor?Presupun ca iti place si umorul lui penibilo-libidinos. cu care impute forumul.Si poate te uiti prin regulament si gasesti unde scrie ca poti sa-ti pui avatar si semnatura cand nu ai 50 de posturi.
Desigur,ma refer la Manuel,zis Oribilul Mosh ,zis Gabriela Flores,zis Salvador Dali,plus alte epitete atribuite de multimea de fani
Pa.
Catzelusha

4309

Mesajde baixinho© » Joi Noi 27, 2003 4:22 pm

Initial trimis de Catzelusha
cand ma baneaza JUST FOR FUN

la faza cu banatul las-o mai domol, ca nu a fost just for fun cum scrii matale. e pentru threadul ala creat pe Katerinca si Aberatii. daca l-ai fi facut aici, singura chestie pe care ar fi putut sa ti-o faca era sa-ti ia boii de la bicicleta.

astept, in continuare, un semn de viata referitor la cel/cea care a creat threadul cu Antonescu de traia. atata timp cat s-a putut vedea IP-ul celui care a taiat panblica la threadul dedicat lui ... ma rog ... , cred ca se poate face acelasi lucru si in cazul cel de-al doilea.
ANTI

baixinho©

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii