Intrebare de la TNT
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intrebare de la TNT
Cica ar fi scris un ziar saptamana trecuta (unul nu prea citit probabil, ca mie acum mi-a ajuns la urechi) cum ca una dintre fetele de la TNT ar fi plecat din trupa... Cum eu eram cu toate trei fetele cand m-a sunat cineva sa imi spuna asa "bomba" ne-am distrat copios si am zis ca domnul/doamna care a scris asa ceva ar trebui sa se caute la cap sau le bata bine pe cele trei surse distincte care i-au furnizat aceasta informatie (asa cum bine scrie intr-un manual de jurnalism ca ar trebui un ziarist sa verifice o stire atunci cand vrea sa o publice)
Anyway, ma indoiesc ca acel personaj stie ce e ala un manual de jurnalism.
Acum ce intreb eu.. care naiba e ziarul ala, caci cine m-a sunat pe mine n-a stiut sa-mi spuna... Daca a vazut cineva, sa ma lumineze si pe mine.
PS: am postat chestia asta si pe forumul fetelor, dar scriu si aici ca e traficul mai mare si poate aflu si eu mai repede ce ma doare
Acum ce intreb eu.. care naiba e ziarul ala, caci cine m-a sunat pe mine n-a stiut sa-mi spuna... Daca a vazut cineva, sa ma lumineze si pe mine.
PS: am postat chestia asta si pe forumul fetelor, dar scriu si aici ca e traficul mai mare si poate aflu si eu mai repede ce ma doare
-
aspyrin - Junior Member
Re: Intrebare de la TNT
Initial trimis de Mihai-MOF
Cica ar fi scris un ziar saptamana trecuta (unul nu prea citit probabil, ca mie acum mi-a ajuns la urechi) cum ca una dintre fetele de la TNT ar fi plecat din trupa... Cum eu eram cu toate trei fetele cand m-a sunat cineva sa imi spuna asa "bomba" ne-am distrat copios si am zis ca domnul/doamna care a scris asa ceva ar trebui sa se caute la cap sau le bata bine pe cele trei surse distincte care i-au furnizat aceasta informatie (asa cum bine scrie intr-un manual de jurnalism ca ar trebui un ziarist sa verifice o stire atunci cand vrea sa o publice)
Daca stii ca nu e adevarat(loool, normal ca stii) dece te doare asa tare barfa asta..au vrut si ei sa atraga atentia, ca tot nu se mai intampla nimik interesat. Sau vrei sa o suni si sa vb personal cu ea, sa-i ceri ¨ socoteala¨?¿...da ma rog..e treaba ta...
Eu zic sa o lasi in pace...si sa treci de barfe de genul asta ca sunt la tot pasul si au fost dintotdeauna, da nu a facut nimeni atata caz
- ¡¡cutremur!!
Re: Re: Intrebare de la TNT
Initial trimis de ¡¡cutremur!!
Daca stii ca nu e adevarat(loool, normal ca stii) dece te doare asa tare barfa asta
nu ma doare... doar ca se intampla sa stiu ca sunt destui ziaristi care inventeaza stiri. si se intampla sa ma cunosc cu destui sefi ai acestor ziaristi. si nu strica sa le atrag atentia ca platesc oamini care iau bani doar pentru ca au o imaginatie mult prea bogata
- Unregistered
Re: Re: Re: Intrebare de la TNT
.Initial trimis de Unregistered
nu ma doare... doar ca se intampla sa stiu ca sunt destui ziaristi care inventeaza stiri. si se intampla sa ma cunosc cu destui sefi ai acestor ziaristi. si nu strica sa le atrag atentia ca platesc oamini care iau bani doar pentru ca au o imaginatie mult prea bogata
ok. sa zicem ca reusesti sa dai de tipa..vb cu directorul ziarului si o da pe aia afara..sau ce stiu eu...
in concluzie , cel mult , reusesti ca acel ziar sa nu mai inventeze barfe(desi nu cred ca e posibil) dar zi-mi tu mie ce facem cu restul ziaristilor ? Crede-ma ...sunt prea multi..te fortezi degeaba
- ¡¡cutremur!!
p.s.
aa.. imaginatie bogata avea tipa daca zicea in stire ca ¨Lala de la TNT e gravida cu un african si o sa se casatoreasca cu el in America, pentru ca parintii au data afara din casa si o sa o si dezmosteneasca...mai ales ca o sa aiba tripleti¨, dar nu ca TNT se desparte. Asta apare in fiecare zi..e prea banal...
asa ca nu iti bate capul cu o redusa mintala
aa.. imaginatie bogata avea tipa daca zicea in stire ca ¨Lala de la TNT e gravida cu un african si o sa se casatoreasca cu el in America, pentru ca parintii au data afara din casa si o sa o si dezmosteneasca...mai ales ca o sa aiba tripleti¨, dar nu ca TNT se desparte. Asta apare in fiecare zi..e prea banal...
asa ca nu iti bate capul cu o redusa mintala
- ¡¡cutremur!!
mi-a zis cineva ca ri fi fost jurnalul national, dar n-am gasit nimic in arhiva lor de pe net, asa ca s-ar putea sa fi gresit...
oricum nu mai conteaza, pentru ca toata lumea si-a dat seama ca e o tampenie si prin urmare nu a mai aparut pe nicaieri asa zisa stire
oricum nu mai conteaza, pentru ca toata lumea si-a dat seama ca e o tampenie si prin urmare nu a mai aparut pe nicaieri asa zisa stire
-
aspyrin - Junior Member
Initial trimis de piskeshu
nu pot decat sa subliniez ce-am mai spus !!!
tre´sa fie din cauza stirii despre TNT!! i-a shocat asha de tare ca nu mai shtiu nici sa vorrbeasca...ma rog ...sa scrie
apropo...shtirea a fost vazuta de mai multe persoane..sau cineva ti-a jucat o gluma proasta

- ¡¡cutremur!!
Daca-s avea stirea cu TNT, cu poza lor cu tot, ash folosi-o intr-un scop foarte nobil, scop care ar arata pretuirea mea pt. aceasta formatie shi pt. promotorii ei!
TNT rules! Tnt excites me! TNT explode me ! TNT lick me!
TNT rules! Tnt excites me! TNT explode me ! TNT lick me!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Initial trimis de Mihai-MOF
normal ca nu. dar stii cum e, cand auzi cate o aberatie te enervezi si de aia am dat mesajul ala... acum mi-a trecut![]()
Explica-mi si mie de ce merita "trupa" asta atentie din partea cuiva?
ca io pe bune nu inteleg! din ce unghi trebuie sa privesc acest trio ca sa vad valoarea trupei?
Sau ce fel de om trebuie sa fii ca sa devii fan TNT?? probabil ca trebuie sa ai intre 3 si 10 ani, sau sa fii handicapat, sau sa n-ai nici cel mai mic indiciu despre ce inseamna muzica.....
lamureste-ma!
...ti-am scris pe forumul tnt...ca sa fiu sigur ca imi raspunzi..
p.s. scuza-ma ca am fost asa de ..direct! no offense!
:o
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
am fost plecat, de asta iti raspund asa tarziu...
TNT nu ti se adreseaza tie... e o trupa pentru adolescenti/adolescente... iar ideea e de a avea si noi o trupa de fete care nu trebuie sa se dezbrace ca sa le bage cineva in seama... eu zic ca am reusit
TNT nu ti se adreseaza tie... e o trupa pentru adolescenti/adolescente... iar ideea e de a avea si noi o trupa de fete care nu trebuie sa se dezbrace ca sa le bage cineva in seama... eu zic ca am reusit
-
aspyrin - Junior Member
Sunt sigur ca, dupa ce vor iesi din adolescenta, vor canta la fel de bine. Vezi ASIA! E trist sa ajungi, la peste 25 de ani, sa canti cantece de leganat copii!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned

sincer, nu cred ca se va intampla asta... nimeni nu zice ca vor trebui sa iasa la pensie cantand la fel... probabil ca la un moment dat va fi o schimbare de stil.... daca va prinde, bine... daca nu, asta e... sa ajungem cu bine pana acolo
-
aspyrin - Junior Member
Doamne Dumnezeule...
Initial trimis de ¡¡cutremur!!
.
ok. sa zicem ca reusesti sa dai de tipa..vb cu directorul ziarului si o da pe aia afara..sau ce stiu eu...
in concluzie , cel mult , reusesti ca acel ziar sa nu mai inventeze barfe(desi nu cred ca e posibil) dar zi-mi tu mie ce facem cu restul ziaristilor ? Crede-ma ...sunt prea multi..te fortezi degeaba
Vai vai vai... ce te tot agiti arat draga, chiar crezi ca daca zici tu s`o dea pe aia afara de la ziar, o face pt tine?!? :confused: Si tu esti suparat ca s`o zis despre TNT...oare chiar nu pricepi ca, pentru a se vinde un ziar mai bine, omu` tre` sa inventeze? Uite, de ex. acu` am citit in Libertatea ca "Britney Spears s`a maritat" (cica s`ar fi imbatat atat de tare`n week`end de s`o casatorit cu un prieten din copilarie si atunci cand s`o trezit o zis ca o vrut sa faca o gluma, si va cere anularea casatoriei) na...
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
IoanaA, n-ai nici o treaba cu subiectul, pe cuvant. in primul rand, stirea cu Britney ca s-a maritat a aparut pe o agentie de presa din strainatate, fiind preluata de mass-media din Romania. in al doilea rand, a aparut in mai multe ziare (nu numai in Libertatea) si s-a difuzat si la tv. in concluzie, Libertatea nu este in culpa, decat eventual ca a preluat stirea. in schimb, cu TNT este altceva, pentru ca fetele sunt din Romania si din ce am inteles, Libertatea (sau cine o fi dat stirea) a dat-o in exclusivitate. sesizezi diferenta?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii