A ajuns Eminem la valoarea lui Elvis(ca succes)
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
A ajuns Eminem la valoarea lui Elvis(ca succes)
Are Eminem atat de mult succes incat sa se compare cu Elvis?
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
e gandita cu capul .. da acu depinde ce parte a corpului intelegeti voi prin cap -- niste hartie igienica sa te stergi la gura ai nevoie ? :o
-
monk - Mesaje: 2747
incultule .. lichea a societatii in care traim ... esti tu si bosorogii aia de 99 de ani ... ascultati numa muzica d'aia mai veche ... mai pune si tu mana pe un CD mai nou ... rusine sa-ti fie ...
LICHEA CE ESTI !
LICHEA CE ESTI !
-
monk - Mesaje: 2747
4490
nu
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eminem nu a ajuns sar putea sa ajunga
numai ca ar trebui sa moara cat mai repede"eroic" si dupa aia toata lumea sa ii faca peregrinaje ca la elvis si sa jde baietasi vopsiti blond care sa dea din cap si sa se dea slim shady.
-
Mr Teo - Junior Member
2pac e altceva
2pac, eminem si elvis intradevar sint niste nume importante din ultimii 40 ani ai muzicii, marea deosebire fiind ca eminem e singurul care nui mort.
Daca 2 pac ajunge cat elvis sau eminem cat elvis nu se stie inca pt ca nu au ajuns acolo.
Fiecare generatie de oameni coteaza diferit artistii ei dupa anumite standarde si mentalitati care le au la momentul ala.
Sar putea ca sa zica lumea ca Eminem e mai faimos ca Elvis dar trebuie sa va ganditi si din ce punct de vedere zic asta.
Daca 2 pac ajunge cat elvis sau eminem cat elvis nu se stie inca pt ca nu au ajuns acolo.
Fiecare generatie de oameni coteaza diferit artistii ei dupa anumite standarde si mentalitati care le au la momentul ala.
Sar putea ca sa zica lumea ca Eminem e mai faimos ca Elvis dar trebuie sa va ganditi si din ce punct de vedere zic asta.
-
Mr Teo - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii