PROTV
8:15am
24dec
2003 Mos Craciun a suferit un atac de cord in timpul unei partide de sex cu Rudolf. In prezent este la sectia Reanimare a spitalului Fundeni.
STIRE de MAXIMA importanta
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
STIRE de MAXIMA importanta
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
CNN
12:00
24 dec
Marile canele de stiri internationale au preluat stirea despre Mos Craciun. La Casa Alba s-a anuntat organizarea unei misiuni de capturare a lui Rudolf care, se pare, a disparut cu toate cadourile ce trebuie distribuite in noaptea de Craciun, cadouri pe care intentioneaza sa imparta cu un individ ciudat cunoscut sub numele de Oribilul Mosh. Va vom tine la curent cu ultimile noutati, pe masura ce acestea vor aparea.
12:00
24 dec
Marile canele de stiri internationale au preluat stirea despre Mos Craciun. La Casa Alba s-a anuntat organizarea unei misiuni de capturare a lui Rudolf care, se pare, a disparut cu toate cadourile ce trebuie distribuite in noaptea de Craciun, cadouri pe care intentioneaza sa imparta cu un individ ciudat cunoscut sub numele de Oribilul Mosh. Va vom tine la curent cu ultimile noutati, pe masura ce acestea vor aparea.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
o continuare cam najpa
putea sa fie si asha
12.30AM.mediafax.
Autoritatile incearca sa il readuca pe Mos Gerila in atentia publicului. Se ia in calcul si varianta Oribilul Mos sau Paunescu, dar deocamdata nimic nu a fost confirmat.
putea sa fie si asha
12.30AM.mediafax.
Autoritatile incearca sa il readuca pe Mos Gerila in atentia publicului. Se ia in calcul si varianta Oribilul Mos sau Paunescu, dar deocamdata nimic nu a fost confirmat.
-
12.40 - PROTV a inceput interviurile pentru ocuparea locului de nou Mosh Craciun. Candidatzii sunt urmatorii:1. Cristian Tabara; 2.Cristian Tabara;3.Andreea Esca.
In rolul razvratitului Rudolf va juca Franfurkt ,care cu sigurantza il va sparge pe Mosh Craciun.Daca nu..."sa moara ma-sa!"
In rolul razvratitului Rudolf va juca Franfurkt ,care cu sigurantza il va sparge pe Mosh Craciun.Daca nu..."sa moara ma-sa!"
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
mos craciune,mos craciune,
pe la noi sa nu mai vii
ca te bag in pizda matii
si ma cac pe jucarii.
acest cantecel a fost auzit in noaptea de 24 spre 25,cand carul 1 tvr tocmai transmitea in direct de la sarbatoarea copiilor prescolari si handicapati psihic de gradul 2,spectacol organizat de primaria catunului Cocsu de Mehedinti,in colaborare cu Nea Ghitza,cel mai bogat oier din zona.
intervievati de reporterul tvr,primarul si oierul au relatat groaznica intamplare ce a lovit linistitul catunul anul trecut,in ajunul craciunului.
exact acum un an,in toiul sarbatorii,mos craciun si-a facut aparitia in zona bradului,zona de maxima importanta.mos craciunul era beat muci,prezenta o stare de incoerenta care i se citea si in ochisorii lui blanzi,si in mana dreapta flutura un penis de plastic de marimi impresionante,pe care se putea citi made in romania - mase plastice roman s.a.
ca un uliu,s-a repezit direct la calul roib Bator,cal ce avea misiunea sa traga saniutza craciunului,atunci cand acesta trebuia sa faca turul de onoare al catunului.cu sange rece,a introdus penisul de plastic in gaura rectului calului Bator,provocandu-i acestuia leziuni interne.lacrimile de sange se scurgeau din ochii Batorului,situatie ce a revoltat intreaga suflare prescolara din catun.
imediat,craciunul a fost incatusat de vajnicul plutonier sef Stanleystill Ghinea si dus in arestul postului.
de atunci,copiii prescolari din Cocsul de Mehedinti nu se mai pot bucura de serbarile craciunului,acest catun fiind primul din lume unde se organizeaza serbarile anti craciun.
pe la noi sa nu mai vii
ca te bag in pizda matii
si ma cac pe jucarii.
acest cantecel a fost auzit in noaptea de 24 spre 25,cand carul 1 tvr tocmai transmitea in direct de la sarbatoarea copiilor prescolari si handicapati psihic de gradul 2,spectacol organizat de primaria catunului Cocsu de Mehedinti,in colaborare cu Nea Ghitza,cel mai bogat oier din zona.
intervievati de reporterul tvr,primarul si oierul au relatat groaznica intamplare ce a lovit linistitul catunul anul trecut,in ajunul craciunului.
exact acum un an,in toiul sarbatorii,mos craciun si-a facut aparitia in zona bradului,zona de maxima importanta.mos craciunul era beat muci,prezenta o stare de incoerenta care i se citea si in ochisorii lui blanzi,si in mana dreapta flutura un penis de plastic de marimi impresionante,pe care se putea citi made in romania - mase plastice roman s.a.
ca un uliu,s-a repezit direct la calul roib Bator,cal ce avea misiunea sa traga saniutza craciunului,atunci cand acesta trebuia sa faca turul de onoare al catunului.cu sange rece,a introdus penisul de plastic in gaura rectului calului Bator,provocandu-i acestuia leziuni interne.lacrimile de sange se scurgeau din ochii Batorului,situatie ce a revoltat intreaga suflare prescolara din catun.
imediat,craciunul a fost incatusat de vajnicul plutonier sef Stanleystill Ghinea si dus in arestul postului.
de atunci,copiii prescolari din Cocsul de Mehedinti nu se mai pot bucura de serbarile craciunului,acest catun fiind primul din lume unde se organizeaza serbarile anti craciun.
-
SOD - Mesaje: 6035
Wild Rose, dialogand cu Mosh Craciun :
- Mosh Craciune, ce-ai in sac ?
- 7 pule cap la cap !
- Daca-ti spun o poezie, mi le dai pe toate mie !
- Tzi le dau, futu-te'n gura...sa le pui la saramura !
- Mosh Craciune, ce-ai in sac ?
- 7 pule cap la cap !
- Daca-ti spun o poezie, mi le dai pe toate mie !
- Tzi le dau, futu-te'n gura...sa le pui la saramura !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Au dat pe MTV acum cateva clipe o stire conform careia Mosh Craciun s-a apucat de Hip-Hop shi va face o melodie cu NeaGroovitz intitulata "In Da Sac".......
-
cutuma© - Mesaje: 3047
si cu o trupa de reni ca backup dancers
in alta ordine de idei, eu mi-am facut lista cu ce vreau de ziua mea (care se apropie)
http://www.zoso.tv/everymandream.jpg

in alta ordine de idei, eu mi-am facut lista cu ce vreau de ziua mea (care se apropie)
http://www.zoso.tv/everymandream.jpg
-
Initial trimis de D€CR€T
Au dat pe MTV acum cateva clipe o stire conform careia Mosh Craciun s-a apucat de Hip-Hop shi va face o melodie cu NeaGroovitz intitulata "In Da Sac".......
NeaGroovitz a trecut fraudulos granitza Canadei cu Alaska,avand in sac o cantitate impresionanta de zapada artificiala sustrasa de pe partiile din Montreal si de otava de pe pasunile din Ottawa ,surogate destinate copiilor dependentzi de hero si consumatori de canabis.de furie ca au descoperit sub brad niste falsuri autentice si deja in stare avansata de sevraj,copilashii l-au injectat pe NG cu o seringa de insulina infectata cu hiv.spre stupoarea lor ,respectivul s-a propulsat in aer cu o viteza supersonica dupa o traiectorie spiralata ,desumflandu-se considerabil .se pare ca Neagroovitz era si el doar un faker gonflabil...
si totusi "In Da Sac" va ramane un hit
change what you're sayin'/ don't change what you said
-
Quai D Orsay - Junior Member
vorbiti de alaska:)
Care dintre voi stiati de asta:
In Alaska la 5 km de mine e un oras care se cheama North Pole(Polu Nord).
In orasul respectiv copii din toata lumea expediaza scrisori la Mos Craciun si in fiecare an sute de voluntari se duc sa raspunda la ele.
In Alaska la 5 km de mine e un oras care se cheama North Pole(Polu Nord).
In orasul respectiv copii din toata lumea expediaza scrisori la Mos Craciun si in fiecare an sute de voluntari se duc sa raspunda la ele.
-
Mr Teo - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii