ce vietuituare iubesc forumistii....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce vietuituare iubesc forumistii....

Mesajde eyewitness » Mie Dec 31, 2003 1:30 pm

acest thread nu se vrea sondaj pt ca sondaju presupune o paleta de optiuni limitata iar optiunile forumistilor pot depasi aceasta paleta ,concluziile finale fiind in acest fel denaturate, asa ca las la latitudinea forumistilor sa-si esprime adeziunea spre una sau mai multe vietuituare liber si fara oprelisti.

mie personal imi plac insectele da mai ales mustele....chiar daca multora aceste fiinte le creaza repuslsie sau scarba io unu le iubesc si le pretuiesc. se nasc din viermi , albi si urati dar ie o placere sa ii pui in acu de undita cand dai la sabiuta pe snagov, si io intotdeauna pun cate doi viermi facand astfel ravagii printre pestisorii nevinovati. deci io iubesc viermii, sau larvele de muste dar luate numai cate doo altfel sabiuta, bibanu sau rosiuara nu trag nici sai futi. ajunsi la maturitate viermii se transforma in muste. puate pt unii ar parea scabros da felu lor dea fi, consecventa cu care roiesc dasupra unui cacat proaspat lansat pe pamant, raidurile aeriene de invaluire ale acestuia cu lupinguri desavarsite parca iesite dintrun tunel aerodinamic ,personal imi incanta privirea...sa urmaresti doo muste roind deasupra unui cacat ,aterizand pe el, bagandusi gura sau similar in el ,ieste in ultima analiza un spectacol desavarsit care intrece orice alta aplicatie a vrunei scoli aviatice de miguri sau feuri.

personal io iubesc mustele dar in special io iubesc doo muste

ps postul de mai sus e pura fictiune si orice asemanare cu persoanele reale sau care scriu pe forumuri este pur intamplatuare , sper astfel ca nimeni sa nu se simta cu doo muste pe caciula...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Mie Dec 31, 2003 1:34 pm

ati vazut cat de gratioasa e o gazela?
sau ce popou are un sarpe?
some people deserve to die
vali

Mesajde darken » Vin Ian 02, 2004 11:26 pm

Mie imi plac la nebunie pisicile .Mai ales pisica vecinului, care se f**e toata ziua- pe bune- si pisoi nu face niciodata. A dracului curva, seara cand vin acasa se cotzaie, dimineatza la cinci cand plec la munca se cotzaie...in fiecare nenorocita de zi, miorlau miorlau de la 4 dimineatza la miezul noptzii...
Cowards make great pets and are easy to maintain
darken
Junior Member

mate si alte chestii

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 03, 2004 12:40 am

bai ieu te cred ca asta faci da nai vazut mate care sar prin pom sau sar prin pod:).
Eram la bunicamea si erau mate in calduri si se fugareau prin pod se catarau in pom si sareau jos cemai o adeverata nebunie doar ca sa salveze specia hehe....
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 1:25 am

eu iubesc cainii. am un pechinez...

dornea, ai grija ca maine poimaine faci 1000 de posturi ;s
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

no sa fac maine 1000 de posturi asa ca laso moarta printre altele

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 03, 2004 1:59 am

Pe langa pisici imi plac si mie cainii .
Taicamiu era crescator de caini si alte animale.
Am fost si eu la concursuri de caine, chestii elevate;).
Ce tin minte si acuma e cum era unu cu cainele in fata juriului si era o catea in calduri peacolo scapa in ring si incep cainii sa *** in fata la aia a fost faina faza.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 03, 2004 2:07 am

dornea, la ce varsta ai plecat din Romania ?
"Against modern football."
Aliosha

la 16 ani de ce/

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 03, 2004 2:09 am

are asa de mare importanta asta?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 2:10 am

mie mi-a zis acum cateva luni ca-s 3 ani de cand a plecat de aici, va zic asta ca sa nu va abureasca. :D
deci n-are scuze..
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Sâm Ian 03, 2004 2:11 am

da, pentru ca ejti agramat ;n

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

hai ca nu mai inteleg nimic

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 03, 2004 2:12 am

ce scuze si ce faza e cu de cat timp am plecat eu din Romania.
Datimi si mie o explicatie peaicia nu?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 2:15 am

in romania sau in usa, e clar ca n-ai avut prea mult creier niciodata.
n-ai nici o scuza pt modul infect in care scrii... la 16 ani deja ar fi trebuit sa fie implementate , clar , niste reguli de gramatica...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 03, 2004 2:16 am

Esti un analfabet dornea. La 16 ani ar trebui sa scrii aproape fara greseala. Stiu tigani cu 4 clase care scriu mai bine ca tine.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 2:21 am

..nu si pe aberatii.

ai scapat vreun subiect de pe fanclub unde sa nu lasi un reply lipsit de logica??!? ca le-ai luat la rand... de la muzica dance, la rock, ai stricat subiecte pana si pe scoala veche!
sa-ti fie rusine, meriti sa fi banat! :mad: :o
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Sâm Ian 03, 2004 2:36 am

si-a luat.o

bah, mi-am adus aminte de ceva
are unq_flipmo (moshu il stie) niste pisici pufoase...si cu blana fina ...mmm, o incantare
vali

Re: mate si alte chestii

Mesajde darken » Sâm Ian 03, 2004 12:59 pm

Initial trimis de dornea
bai ieu te cred ca asta faci da nai vazut mate care sar prin pom sau sar prin pod:).
Eram la bunicamea si erau mate in calduri si se fugareau prin pod se catarau in pom si sareau jos cemai o adeverata nebunie doar ca sa salveze specia hehe....

Animalele dracului, ce mai! Pisicile din Anglia sunt mai mari decat alea de acasa si mai afurisite...
darken
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 03, 2004 1:39 pm

deci mie imi place foarte mult animalele care se numeste foci. este ceva de vis sa le vezi cum se joace cu oamenii si cum face ce vrea oamenii. cum le arunca pestisori in gurita, si ele casca guritza sa pape pestii, cum ii mangaie oamenii pe botic. am vazut mai demult la televizor cum o foca impingea cu boticul un copilas pe ghetus. mi-a placut foarte mult.
deci ca o concluzie, mie imi place focile foarte mult.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Ian 06, 2004 9:18 am

Mie imi place cucubaturele si crocostarcii pentru modul lor de imperecheare care ieste mai deasupra tuturor moadelor de imperecheare existente...

intrebare: focili manaca muste sau serpi cu fundu secsi?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Re: Re: mate si alte chestii

Mesajde wwritza » Mar Ian 06, 2004 1:28 pm

Initial trimis de darken

Animalele dracului, ce mai! Pisicile din Anglia sunt mai mari decat alea de acasa si mai afurisite...

Ca si stapanele lor de altfel.....:D
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde paiacec » Mar Ian 06, 2004 3:30 pm

Mie imi plac greierii.Asta vara intrase in florile mele de pe balcon shi canta toata noaptea.Il chema Giulica.Nu shtiu ce s-o fi intamplat cu el,ca de la un timp a amutzit.S-o fi inecat cand am pus apa la flori?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Mar Ian 06, 2004 3:40 pm

Mie imi plac la nebunie lemurienii!!!N-am vazut animal cu ochi mai expresivi. Din pacate am inteles ca sunt destul de scumpi. De asemenea - bull-terrierii- nu m-am hotarit nici amu daca is urati sau frumosi, daca seamana cu porcii sau cu vitzeii!
Nu le pot uita nicicum pe pisici!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Prozac » Mar Ian 06, 2004 4:43 pm

Mie imi plac caprioarele ca sunt violente. Concluzie la care au ajuns americanii dupa indelungi studii.Ma uitam la televizor acum cateva zile si era un documentar despre animalele care ne pot atatca unde ne asteptam mai putin si de care cica dai la tot pasul.Ma rog au tot vorbit ei de pitt-bull , serpi, paianjeni,nu stiu ce insecte periculoase si cand aud ... caprioara. Caprioara care cica ar fi responsabila pentru moartea a cel putin 280 de persoane pe an in SUA :con: Si il aratau pe unu care a plecat la vanatoare cu nevasta-sa, el cu pusca, ea cu cam-ul. Tipa filma si asta prin tufisuri dupa caprioare, cand deodata din pamant din iarba verde a aparut o caprioara (caprioara, nu cerb) de ii sare lu asta si pusca din mana si tot, il darama pe jos si incepe sa ii sara cu copitele cu piept si pe burta... de abia de abia a reusit sa se ridice ala, l-a mai daramat caprioara de cateva ori pe jos pana cand a ajuns sa se urce intr-un copac si sa astepte sa plece caprioara cea infricosatoare. In tot acest timp nevasta-sa a prins totul pe camera si tot ce au aratat astia a fost real. Nu mi-am inchipuit niciodata ca poti fi atacat de o caprioara, dar trebuia sa ma gandesc ca americanii o sa aiba ei si asemenea cazuri. Auzi 280 de americani mor pe a din cauza caprioarelor.... ntz ntz ntz
Documentarul se numea .... Animal Attack III cred....
Prozac
Junior Member

Mesajde monk » Mar Ian 06, 2004 8:39 pm

mie unu imi plac :

focile ; rinocerii ; ursii koala

asta atata timp cat nu e vorba de plante bineinteles :o
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde darken » Mie Ian 07, 2004 8:36 am

Nu mai zic nimica, sa nu-l mai apuce dracii pe oribilul_mosh...
darken
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Ian 10, 2004 4:38 pm

ma da toti iubiti focile???

nouma io inbesc pisicile si 2muste?
vali

Cainii...

Mesajde Aurolacul » Dum Ian 11, 2004 3:17 am

De curand soramea a cumparat un siberian Husky. Dupa mine cainii sunt animalele cele mai destepte, excludand delfinii, care probabil ca sunt mai destepti decat cainii, dar noi probabil suntem prea prosti ca sa-i intelegem.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Ian 11, 2004 9:19 pm

De Craciun am fost plecata la bunicii prietenei mele... si ai mei au ramas singuri acasa. Ce s-au gandit ei? Daca Anca nu e, atunci adoptam pe cineva... "sa ne incalzeasca sufletele" :p De Sf. Stefan au plecat la niste prieteni si cand au iesit, au dat peste un pui de matza, negru, negru de tot. ;) Si l-au luat acasa. Bineinteles ca mie nu imi plac pisicile, sunt perfide si te iubesc numai cand le dai de mancare... Dar a ramas la noi pana azi, eu l-as da afara, dar ai mei nu vor. De abia astept sa ajunga la maturitate si sa ii trebuiasca femela, sa ii vad atunci pe ai mei cum il rezolva. Deja intoarce toata casa, azi, maine ma trezesc fara perdele in geam. Dar ce conteaza?? "E mic si dulce", cum spune mama...:con: I hate him! :mad:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 12, 2004 6:17 pm

nu cred ca ai prins nuanta. era vorba despre ce animale iubeste forumistii, nu ce animale NU iubeste.

in subiect: mie imi plac si papagalii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Lun Ian 12, 2004 8:18 pm

da, papagalii, uitasem de ei
si gainile, gainile is la mare cautare
vali

lool...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 12, 2004 9:27 pm

Adica le cauti tu? Nu?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member