Cred ca da. Asa ca oriunde ar fi pus acest forum tot dracu ala ar fii. Asa ca nu va stresati prea tare. Deocamdata e bine ca au facut acest forum iar mai departe vedem noi!!!
numai bine
Suntem o minoritate ???
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Suntem o minoritate ???
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Ai si nu ai dreptate...problema e ca ....trebuie facuta ceva ordine ...dar asta nu e treaba noastra a userilor! Repet nu are ce cauta acest forum aici ca subforum la muzica! Poate totusi ma (ne)aude/vede cineva!
Sint sigur ca nu sintem o minoritate...daca fiecare asa cum se gaseste el ...va trece pe aici si isi va spune pasul...Unii poate s-au lovit de acea problema ...si au solutia deja pregatita...! Sint comvins ca mai fiecare are pe acasa mai mult sau mai putin o "instalatie de zgomot" fie ea Combina/PC/Linie muzicala/radiocass///etc
Daca se vrea se poate !
Sint sigur ca nu sintem o minoritate...daca fiecare asa cum se gaseste el ...va trece pe aici si isi va spune pasul...Unii poate s-au lovit de acea problema ...si au solutia deja pregatita...! Sint comvins ca mai fiecare are pe acasa mai mult sau mai putin o "instalatie de zgomot" fie ea Combina/PC/Linie muzicala/radiocass///etc
Daca se vrea se poate !
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!
AIWA is ON AIR
AIWA is ON AIR
- JMJ
- Junior Member
...cred ca da
buna intrebare. eu personal ma bucur mult ca exista si acest forum.
- usualflow
- Junior Member
Re: ...cred ca da
Initial trimis de Piciulika
buna intrebare. eu personal ma bucur mult ca exista si acest forum.
Eu am inceput sa dau din coada

- Darec
Imi cer scuze ca nu respect topicul
Initial trimis de Darec
Eu am inceput sa dau din coada![]()
uhh...sa inteleg ca asa te manifesti tu la bucurie...sau era cumva o replica acida la adresa mesajului meu anterior?!? Lamureste-ma, sunt grea de cap.
PS: eu bat din palme. :con:
- usualflow
- Junior Member
Re: Imi cer scuze ca nu respect topicul
Ba ma plimbam pe forumuri de specialitate din afara. Sunt mii pe alea care vorbesc de sunet , de cum o faci, de ce a mai aparut etc.... Mi-e atat de greu sa cred ca suntem singurii tampiti pe care ii intereseaza fenomenul...
- Darec
Re: Re: Imi cer scuze ca nu respect topicul
Initial trimis de Darec
Ba ma plimbam pe forumuri de specialitate din afara. Sunt mii pe alea care vorbesc de sunet , de cum o faci, de ce a mai aparut etc.... Mi-e atat de greu sa cred ca suntem singurii tampiti pe care ii intereseaza fenomenul...
pai hai sa facem un calcul in mare.
La mine in judet sunt singurul care face treaba in domeniu.Restul trag populara si cam ata. au si ei o placa creative sau in cel mai bun caz Terra Tec si scot casete la noi in zona ,sa faca un leu si ei.
Hai sa aproximam cati sunteti voi in zona "periculoasa" (bucuresti,constanta e.t.c.)
crezi ca are fiecare judet macar 2 studiouri chiar si mai mici?
suntem oare macar 100-150 de pasionati in toata tara?
ei si din astia toti cati au auzit de internet:) ?
si cati au posibilitatea sa si intre pe net?
si in final: tu ai vazut ce greu e de gasit acest sub-forum.e pus ca dracu.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: Re: Re: Imi cer scuze ca nu respect topicul
Initial trimis de dadius
pai hai sa facem un calcul in mare.
La mine in judet sunt singurul care face treaba in domeniu.Restul trag populara si cam ata. au si ei o placa creative sau in cel mai bun caz Terra Tec si scot casete la noi in zona ,sa faca un leu si ei.
Hai sa aproximam cati sunteti voi in zona "periculoasa" (bucuresti,constanta e.t.c.)
crezi ca are fiecare judet macar 2 studiouri chiar si mai mici?
suntem oare macar 100-150 de pasionati in toata tara?
ei si din astia toti cati au auzit de internet:) ?
si cati au posibilitatea sa si intre pe net?
si in final: tu ai vazut ce greu e de gasit acest sub-forum.e pus ca dracu.
Pai si cum facem sa scoatem forumul asta la lumina...
- Darec
Re
Sincer cred ca untem mai mult de 150 de nebuni care au scule k lumea de muzica. Si cand zic scule k lumea nu ma refer la o statie, doua boxe si un calc.. ma refer la un computador cu doua placi de sunet [eventual], mixere, eq-uri, microfoane, casti [casti k lumea, akg-uri de ex.], poate vreo clapa, un "efect" ceva.. Astea din urma noi nu prea le avem.. sau le avem da mai rar
Sunt foarte putini cei care au aproape orice componenta de care au nevoie, dar sunt multi care au mai mult decat ai nevoie ca sa asculti muzica. Sunt si cei care au cu ce, in numar mic totusi.
Noi ne incadram in grupul celor care au cu ce, dar nu au de toate. Majoritatea avem prieteni care se ocupa de muzica.. si fiecare aduce ce poate, toti pun bani.. si iese intr-un final un "studiou" cat de cat echipat, kiar utilizabil.
Zic studiou in ghilimele pentru ca multi aduna sculele dar in privinta sediului stau mai prost. Multi isi fac treaba in camera in care dorm, sau hai sa zicem in casa in care louciesc.
Mai sunt cei care au un "studiou" la subsolul unui bloc. Se poate lucra in el, dar nu e amenajat ca la carte.
Te asigur ca nu suntem o minoritate. Eu cel putin am mai multi prieteni care au sau isi amenajeaza studiouri. Am si prieteni care lucreaza tot in casa in care locuiesc.
In alta ordine de idei, ce consider io ca tre sa ai ca sa poti face ceva :
- obligat un pc-u cu cel putin o placa de sunet [am 2]
- un monitor care sa nu iti strice okii
- microfoane si casti
- boxe care sa se auda bine si clar, nu neapart plate dpdv al curbei de raspuns
- un mixer [eventual]
- eq / crosover - poate vrei sa-ti treci vocea prin filtre inainte sa "o tragi"
Daca ai o placa de sunet buna poti renunta la mixer si eq, dar asta doar la inceput. Si asta daca esti dispus sa te chinui.
Personal atunci cand trag voci nu stau la cheremul placii de sunet sau dupa soft.
Am un eq cu 32 de benzi prin care imi trec vocea. Si nu e doar o fandoseala. Cu soft-ul nu as putea sa scot vocea atat de clara. Ma rog, cred ca stii ca nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.
Servus !
P.S. Nu suntem o minoritate !

Sunt foarte putini cei care au aproape orice componenta de care au nevoie, dar sunt multi care au mai mult decat ai nevoie ca sa asculti muzica. Sunt si cei care au cu ce, in numar mic totusi.
Noi ne incadram in grupul celor care au cu ce, dar nu au de toate. Majoritatea avem prieteni care se ocupa de muzica.. si fiecare aduce ce poate, toti pun bani.. si iese intr-un final un "studiou" cat de cat echipat, kiar utilizabil.
Zic studiou in ghilimele pentru ca multi aduna sculele dar in privinta sediului stau mai prost. Multi isi fac treaba in camera in care dorm, sau hai sa zicem in casa in care louciesc.
Mai sunt cei care au un "studiou" la subsolul unui bloc. Se poate lucra in el, dar nu e amenajat ca la carte.
Te asigur ca nu suntem o minoritate. Eu cel putin am mai multi prieteni care au sau isi amenajeaza studiouri. Am si prieteni care lucreaza tot in casa in care locuiesc.
- microfoane si casti
- un mixer [eventual]
Daca ai o placa de sunet buna poti renunta la mixer si eq, dar asta doar la inceput. Si asta daca esti dispus sa te chinui.
Personal atunci cand trag voci nu stau la cheremul placii de sunet sau dupa soft.
Am un eq cu 32 de benzi prin care imi trec vocea. Si nu e doar o fandoseala. Cu soft-ul nu as putea sa scot vocea atat de clara. Ma rog, cred ca stii ca nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.
Servus !
Wanna become a God...
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
Symphony Of Destruction...
To kill stupid peolpe
-
A!exutzul© - Junior Member
Re: Re
Initial trimis de A!exutzul©
Sincer cred ca untem mai mult de 150 de nebuni care au scule k lumea de muzica. Si cand zic scule k lumea nu ma refer la o statie, doua boxe si un calc.. ma refer la un computador cu doua placi de sunet [eventual], mixere, eq-uri, microfoane, casti [casti k lumea, akg-uri de ex.], poate vreo clapa, un "efect" ceva.. Astea din urma noi nu prea le avem.. sau le avem da mai rar
- microfoane si casti
- un mixer [eventual]
Servus !
Pai vorbeste si tu cu prietenii tai si hai sa incingem niste discutii pe aici despre stiu eu, plugginul ala de la waves L2-ul la care nu ma prind care-i faza. Ce are nou fata de L1...? Era un exemplu...
Nu e asa?
Pai ia si tu atitudine...
Pa unde ai lucrat ca sunet sau unde lucrezi?
Ba, cand ati facut subiectul asta cu suntem o minoritate, m-am simtit tigan, si nu ca as avea ceva cu tiganii (as fi putut sa zic in loc de tigani- maghiar , tatar etc etc). Oricum cred ca aberez... Vorba mea:Cred ca mai beau o bere
- Darec
10 mesaje
• Pagina 1 din 1