Procesoare de voce (pt live)

Totul despre tehnologia sunetului

Procesoare de voce (pt live)

Mesajde basstard » Mar Feb 10, 2004 9:27 pm

Fac si eu o intrebare, nu foarte legata de recording, dar altundeva n-am unde sa o pun:

care sunt cele mai folosite procesoare de voce pt showuri live? (nu de alea de le bagi in rack, echivalentu multiefectelor de chit/bass - (ex Boss ME sau GT))

Dadius, dupa ce ma lumineaza careva (sau daca nu se gaseste nime sa ma lumineze) sterge te rog threadul asta.
Merci
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Sâm Feb 21, 2004 3:57 pm

Eu personal n-am intilnit decit de-alea pentru pus in rack, si de fapt habar n-am daca or exista si de-alea "de podea". Stiu insa ca TC-Helicon are un foot-switch, numit Switch3, prin care lucrezi cu produse TC de rack: Voice One (absolut remarcabil!) , Voice Prism si altele. Poate ti-o ajuta, eu atit am stiut, atit ti-am spus!
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Feb 26, 2004 12:38 pm

Merci pentru intentie, eu vorbeam de unelte mult mai accesibile (si ca pret si ca transport/instalare destinate in primul rand show-urilor mai mici cum sunt cantarile in cluburi) cum e "DigiTech Vx400 Vocal Modeling Floor Processor". Sunt curios daca/cat "artificializeaza" vocea, si voiam sa aflu mai multe de la cineva care a folosit asemenea scule.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde schumi » Sâm Apr 23, 2005 1:39 pm

As pune si eu o intrebare. Sunt nou pe forum si m-ar interesa niste pareri despre ce efecte ar trebui sa folosesc pe voce pentru diferitele genuri muzicale. Si inca o intrebare: este cineva care stie cum trebuie captate diferite instrumente - ma refer la pozitionarea microfoanelor, distante fata de sursa sonora, etc?
schumi
Junior Member

Înapoi la Home Recording