Ce configuratzie imi recomandatzie din lista de jos sau altceva mia bun ... si sa ma coste in jur de 20mil ... mie imi trebuie pt productie Hip-Hop ... si raspunsurile sa fie shi cu argumetele de rigoare adica ... dece unu si nu altu' ..
Monitoare:
- M-Audio Studiophile DX4 & BX5
- Behringer B2030P & B2031P
- Alesis MonitorOneMK2
- Tannoy Reveal Pasiv
Microfoane:
- M-Audio Luna
- Studio Project C1
- Rode NT1000
- AKG 3000B
Preamp:
- Studio Project VTB-1
- M-Audio Audio Buddy / DMP3
===========================
Second-Hand:
- Studio Project C1 + VTB1 = 300E
- Rode NT1000 - 300E
- AKG 3000B - 300E
===========================
Acum am in "studio":
- Placa De Sunet - Delta 1010LT
- Microfon - Behringer B1
- Preamplif - Behringer MIC200
- Compresor - Behringer T1952
- Amplif - Technics SA-EX140
- Boxe De Combina - Goodmans
merci & pace
Ce recomandatzi ???
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parere
Pot sa-ti spun despre Tannoy Reveal Pasiv, pe care le am, ca sunt acceptabile in raport de pret/calitate. Alesis-ul nu mi-a placut (parca nu aveau inalte - nu mai stiu ce model, dar apropiate ca pret) Oricum, pentru hip hop, parca s-ar impune si un subwoofer sa completeze joasele.
In ceea ce priveste mic C1 de la Studio Projects, pe care il am , sunt foarte satisfacut de el. Repet, la banii pe care ii dai.
Eu il folosesc prin mixer cu Phantom Power (Behringer) si e ok dar cred ca un preamp mai bun ar scoate mai mult de la el.
Iti recomand sa ai grija si la amplificator - nu sunt foarte liniare cele de la Technics, ba chiar sunt jalnice unele.
Apoi 1010LT ar fi de schimbat cu 1010 macar - cand mai strangi bani.
Doar o parere, mai vezi si tu !
Bafta !
In ceea ce priveste mic C1 de la Studio Projects, pe care il am , sunt foarte satisfacut de el. Repet, la banii pe care ii dai.
Eu il folosesc prin mixer cu Phantom Power (Behringer) si e ok dar cred ca un preamp mai bun ar scoate mai mult de la el.
Iti recomand sa ai grija si la amplificator - nu sunt foarte liniare cele de la Technics, ba chiar sunt jalnice unele.
Apoi 1010LT ar fi de schimbat cu 1010 macar - cand mai strangi bani.
Doar o parere, mai vezi si tu !
Bafta !
-
Endo_ro - Junior Member
Eu
Eu am una mai slaba ca a ta momentan - Audiophile -ul.
Initial am vrut sa-mi iau ca a ta din ideea ca are convertoare bune. Apoi cineva mi-a spus ca orice placa interna suporta niste interferente din cauza PC-ului si ca nu are rost sa dau banii pe ea. In consecinta am luat una mai ieftina, pana strang bani de cealalta.
Nu stiu cat de adevarat e insa pot sa-ti spun ca se simte diferenta la auditie cateodata, la volum mai mare. Se mai aude harddisk-ul sau chestii d'astea. Nu stiu daca la exportare se intampla ceva.
Vezi si tu 100 de pareri si alege ce ti se pare bine.
Bafta !
Initial am vrut sa-mi iau ca a ta din ideea ca are convertoare bune. Apoi cineva mi-a spus ca orice placa interna suporta niste interferente din cauza PC-ului si ca nu are rost sa dau banii pe ea. In consecinta am luat una mai ieftina, pana strang bani de cealalta.
Nu stiu cat de adevarat e insa pot sa-ti spun ca se simte diferenta la auditie cateodata, la volum mai mare. Se mai aude harddisk-ul sau chestii d'astea. Nu stiu daca la exportare se intampla ceva.
Vezi si tu 100 de pareri si alege ce ti se pare bine.
Bafta !
-
Endo_ro - Junior Member
pana acum din lista de mai sus am cumparat monitoarele m-audio studiophile dx4 .... se aud foarte bine (parerea mea) ... si ii intreb pe cei care mai folosesc ... daca suspensia la ele se incretzeste la volum mai mare si daca este normal .... ???
multzumesc
multzumesc
-
Vendetta - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1