Fratilor !!!! Suntem cativa din Bucuresti care posteaza pe forum. Haideti fratilor sa ne vedem intr-o carciuma.....mai vorbim ne mai cunoashtem....ne mai imprietenim.
Ashtept raspunsurile pe forum.
Ce dreaq....nu suntem in stare sa bem un vin ?
Phai ce mama masii.....
Hai la shpritz !!!!!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hai la shpritz !!!!!
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
-
puiu - Junior Member
imi place muzica si viata!!!!!
Fratilor !!!! Suntem cativa din Bucuresti care posteaza pe forum. Haideti fratilor sa ne vedem intr-o carciuma.....mai vorbim ne mai cunoashtem....ne mai imprietenim.
-frate cred ca pana la urma ai sa bei un pahar de vin cu provincialii, si eu tot din iasi sunt, si nu cred ca suntem la capatul pamantului unul fata de celalalt ,asa ca sunt si eu de acord sa vin la bucuresti ,ca tare mi-e draga viata asta!!!!!!!!id-ul meu pe msssg e yamfd3 ,vb ok?
-frate cred ca pana la urma ai sa bei un pahar de vin cu provincialii, si eu tot din iasi sunt, si nu cred ca suntem la capatul pamantului unul fata de celalalt ,asa ca sunt si eu de acord sa vin la bucuresti ,ca tare mi-e draga viata asta!!!!!!!!id-ul meu pe msssg e yamfd3 ,vb ok?
- zeniamin
- Junior Member
deci domle, diabia astept sa ne cunostem si sa bem neste vin si sa stam asa de vorba, de una, de alta. politica o sa facem? vorbim si de curve? sau mergem derect la curve? ne schimbam si adresele de mail? sa vorbim asa, pe net? hai ma, nu fiti rai, vreti?
-
SOD - Mesaje: 6035
9 mesaje
• Pagina 1 din 1