Flp

Totul despre tehnologia sunetului

Flp

Mesajde rap_t_one » Dum Mai 30, 2004 8:46 am

fruity loops 4.5.1 ! L-ati vazut ? Super mic si pare sa aiba cel mai natural sound in familie !! Adica motou' F Loops - " putin spatiu , muzica faina !" ! Mie imi place :ham: ! Si dak n-aveti timp sa-l incercati folderu " Cool Stuff " contine o multime de piese (cum probabil shtiti deja ) , unele cu voce ! Super !

PS : exista cumva o versiune mai noua ca asta ? tell me if so ! :p
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Iun 02, 2004 11:23 am

Pai...eu folosesc Fruity 3.5 nici nu stiam ca a aparut o versiune noua
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Pai ...

Mesajde rap_t_one » Mie Iun 02, 2004 4:27 pm

Pai a aparut ... shi de mult timp ... acu 5 luni a iesit 4.00 parca atunci sa zic ! da nu se compara ... sau 3,5 cu 4,5 ... nu s ecompara ! aceasi interfata grafica ... acelasi mod de lucru ... dar far far more .... vocoder , efecte shi o kestie noua (care ma oftic ca-i demo ) Sytrus ... e o clapa supermishto ... shi naturala !
Acu m-am dat un pic pe reason ... da e grele rau :) Acu iesi din opertie in reason ... ! Iesi ceva ... !
Cauta pe kazaa ... sau pe dc++ ... il gaseshti sigur pe vreun hub ! Peace!
rap_t_one
Junior Member

Mesajde gizzo » Joi Iun 03, 2004 7:50 am

Fruity Loops 4 a aparut de mult timp, eu cel putin il am de asta iarna. Are si niste chestii dragutze, cel mai mare avntaj al sau fiind ca poate fii vazut ca VSTi in Cubase. Ce mai imi place e functia "stretch" din sampler. Este facuta foarte bine si poate fii foarte folositoare in cazul celor care fololosesc loopuri si au probleme cu tempoul sau pitchul. Din pacate, cel putin asa mi se pare mie, are un sound cam nashpa, metalic, iar efectele incluse sunt slabutze. Merita incercat, se pot scoate niste chestii misto cu el, dar bineinteles, nu se compara cu Reason.
gizzo
Junior Member

....

Mesajde rap_t_one » Joi Iun 03, 2004 2:38 pm

Gizzo ... FLP 4 il shtiu shi eu il am tot de atunci ... era vorba de 4.5 :)

AAA ... shi adeva : am inteles ca tu lucri cu FLP ... poti da ceva indicatii depsre cum lucrezi tu ... cum foloseshti efectele ... shi dak scapi ... cum scapi de soundul lui mai "electronic" , nefinisat ...Si oricum gizzie ... tu ai ascultat instrumentalu de la Alyiah : try again facut in Fruity Loops ... Ce sa zic ...e identic ;-) ... oare cum e posibil ? :con:
rap_t_one
Junior Member

Mesajde gizzo » Vin Iun 04, 2004 10:15 am

L'am ascultat si sincer, nu suna deloc la fel. E ca si cum ai asculta MIDIul putin tweaked. Nu prea cred eu ca Timbaland a lucrat in Fruity Loops, oricum varianta din Fuity nu suna rau, ce vroiam eu sa spun, nu e ca progr suna rau, ci ca nu suna foarte bine. Este si probabil va ramane, un progr pt cei care vor sa lucreze acasa, si nu au ganduri sa faca ceva profesionist.
Soundul mai electric se poate scoate, cel mai bine daca ai o placa buna si poti sa lucrezi pe 24 biti, daca nu, poti baga diferite plug-inuri de mastering.Sunt multe, cele de la Waves mie mi s'au parut cele mai bune. Eu totusi iti recomand sa inveti Reasonu', si dupa aia nu o sa poti sa te mai intorci la Fruity.
gizzo
Junior Member

hai bah lasa-ma ...

Mesajde rap_t_one » Vin Iun 04, 2004 2:32 pm

Ce drac de urechi ai tu mah si eu nu am ? :) :) :) :) :confused: ~p :B Invat ma shi reasonu ... da ... par example ... eu sunt obsedat sa fac un hardcore ( heavy guitars ... nebuneli ... ti-am aratat tentativele in fruity ) !
Cum fac trecerile de la o nota la alta sa sune bine ... pentru ca deshi chitara suna superb ... la treceri ma fute in anus !@! ?@? ... tell me ... !
Baga acilea ca shi adeva e interesat ! ( mi se pare )
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Iun 07, 2004 11:12 am

Rap-t-one, eu m-am apucat de reason de o luna si incep sa ma descurc...da-mi adresa de mail sa-ti trimit cateva sampleuri mici sa-mi spui parerea!
PS: Tu ai ascultat ceva din ce-am lucrat eu in Fuity? Si daca Da -> crezi ca am reusit sa le fac mai putin electronice?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Flp

Mesajde Endo_ro » Dum Iun 13, 2004 10:08 pm

FruityLoops-ul este un programel excelent si chiar daca nu am vazut ultimele variante, recunosc ca a progresat foarte mult. :B Ofera din ce in ce mai multe posibilitati, mai ales pentru cei ca mine, care nu au prea multe "scule". Totusi nu pot sa nu remarc faptul ca in privinta sunetului nu exceleaza, ba chiar este departe de ceea ce se numeste calitate buna. Personal am incercat sa mai dreg cate ceva la masterizare.
Dar inainte de a-mi forma o parere finala as vrea sa-l vad pe fratele cel mai mare. De unde as putea face rost de el? Sau macar de DX 10 complet.
Endo_ro
Junior Member

pai...

Mesajde rap_t_one » Dum Iun 13, 2004 11:41 pm

... aproape de pe oriunde de pe dc++ ... ! bineinteles .. dak vrei sa il cumperi shti de unde :D "Order now " :B
rap_t_one
Junior Member

Mesajde gilbert » Sâm Mar 05, 2005 4:23 pm

Salut!Ma bag si eu in seama dup un an,si vreau sa va intreb ceva...despre ce naiba de sunete metalice vorbiti voi acolo?,ca eu lucru cu FL de vreo 4 ani si nu am sesizat nimic.Folosesc si Reasonul si vreau sa zic ca nu-i cu nimic mai avansat ca si calitate a sunetului in schimb ii mult inferior ca si posibilitati de
introdus instrumente.De asta folosesc Reason rewire in Fl,ptr ca FL-ul ii o gazda foarte primitoare,si daca bagi ce tre in el scoti calumea de tot.Acu o aparut vers 5.0.2
?????!
gilbert
Junior Member

Mesajde valikey » Dum Ian 29, 2006 7:25 pm

Am FL Studio adica Fruity loops 5 si e mai cool. Iti trebuie un cpu de cel putin 2,0 GB.
Are o synth nou numit sytrus care merge pe 6 osc. Daca stii sa lucrezi si o ureche muzicala buna nu conteaza softul!!!
valikey
Junior Member

Mesajde Myhaiu » Lun Ian 30, 2006 1:47 am

valikey scrie:Am FL Studio adica Fruity loops 5 si e mai cool. Iti trebuie un cpu de cel putin 2,0 GB.
Are o synth nou numit sytrus care merge pe 6 osc. Daca stii sa lucrezi si o ureche muzicala buna nu conteaza softul!!!

A aparut FL 6 si are versiunea sytrus 2.0 care suna de 10x mai bine decat prima varianta, totusi a ramas acelasi consumator de resurse.
Myhaiu
Junior Member

Salut!

Mesajde valikey » Dum Aug 27, 2006 7:12 pm

Daca ai Fruity Loops 6 full , m-ar interesa si contra cost desigur. Cauta-ma pe mail valikey@yahoo.com sau tel 0749757814
valikey
Junior Member

Mesajde aditzu » Dum Aug 27, 2006 9:32 pm

valikey scrie:Daca ai Fruity Loops 6 full , m-ar interesa si contra cost desigur. Cauta-ma pe mail valikey@yahoo.com sau tel 0749757814

xanadu.no-ip.org:7788
pe dc+..gasesti tot ce vrei..dar fi atent la regulile hub-ului ca sa nu iti ieie un mare ban..bafta
aditzu
Junior Member

Înapoi la Home Recording