salut ... as vrea sa stiu parerea voastra ... si mai ales a celor care au lucrat cu ea ...
uitati cum sta treaba ... vreau sa imi cumpar o clapa korg trinity ca sa fac pe ea in mare parte instrumentalul si apoi in comp poate sa ii mai bag ceva efecte ... sa folosesc instrumentele din ea ... o vreau pentru studio ... si computerul sa ramana in mare parte doar pentru inregistrarea vocilor , mixaj si masterizare ...
isi merita banii ... chiar e diferentza ... sau mai bine raman la midi + vsti ... ???
multzumesc
Korg Trinity
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
sincer..ramai la midi si vsti..mai ales k acum sunt unele care suna super..trinity e o clapa buna daca te "ocupi " de ea..si vrei sa o folosesti pt negative stil 3/zi sau la cantari..dar pt studiou`..se folosea acum vreo 5 ani...sunt vsti-uri mult mult mai bune...cat dai pe clapa mai bine mai iei un pc care sa tina partea de midi..vsti..ma rog orchestratia...
- aditzu
- Junior Member
Mai. O orga e intotdeauna binevenita. Presupun ca instrumentalul vrei sa-l faci tot in Sequencer (Cubase de ex.) si vrei doar sa GENEREZI tonurile din clapa. Daca vrei sa construiesti pe sequencerul clapei e ca si cand te-ai intoarce in timp. Asa Trinity e un model vechi deja de la Korg. Chiar si Tritonul e vechi asa ca Trinity e un "bunic" deja. Eu zic mai jos de Triton sa nu cobori. E o treaba si numai MIDI si Vsti cum zici tu dar o clapa buna nu strica niciodata.
parerea mea.
numai bine.
parerea mea.
numai bine.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
eu am avut un triton rack si l-am vandut cand am inchis studioul. l-a vandut tata cu 1000€. e o piesa foarte buna sa stii. presupun ca o clapa ai deja, un controler ceva , ca sa canti ce e de cantat. uita-te si pe la yamaha seria Motif si arunca un ochi si la roland.
numai bine
numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
5 mesaje
• Pagina 1 din 1