Korg Trinity

Totul despre tehnologia sunetului

Korg Trinity

Mesajde Vendetta » Dum Sep 24, 2006 10:33 am

salut ... as vrea sa stiu parerea voastra ... si mai ales a celor care au lucrat cu ea ...

uitati cum sta treaba ... vreau sa imi cumpar o clapa korg trinity ca sa fac pe ea in mare parte instrumentalul si apoi in comp poate sa ii mai bag ceva efecte ... sa folosesc instrumentele din ea ... o vreau pentru studio ... si computerul sa ramana in mare parte doar pentru inregistrarea vocilor , mixaj si masterizare ...

isi merita banii ... chiar e diferentza ... sau mai bine raman la midi + vsti ... ???

multzumesc
Vendetta
Junior Member

Mesajde aditzu » Dum Sep 24, 2006 10:58 pm

sincer..ramai la midi si vsti..mai ales k acum sunt unele care suna super..trinity e o clapa buna daca te "ocupi " de ea..si vrei sa o folosesti pt negative stil 3/zi sau la cantari..dar pt studiou`..se folosea acum vreo 5 ani...sunt vsti-uri mult mult mai bune...cat dai pe clapa mai bine mai iei un pc care sa tina partea de midi..vsti..ma rog orchestratia...
aditzu
Junior Member

Mesajde dadius » Dum Sep 24, 2006 11:11 pm

Mai. O orga e intotdeauna binevenita. Presupun ca instrumentalul vrei sa-l faci tot in Sequencer (Cubase de ex.) si vrei doar sa GENEREZI tonurile din clapa. Daca vrei sa construiesti pe sequencerul clapei e ca si cand te-ai intoarce in timp. Asa Trinity e un model vechi deja de la Korg. Chiar si Tritonul e vechi asa ca Trinity e un "bunic" deja. Eu zic mai jos de Triton sa nu cobori. E o treaba si numai MIDI si Vsti cum zici tu dar o clapa buna nu strica niciodata.

parerea mea.

numai bine.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Vendetta » Lun Sep 25, 2006 7:16 pm

pai vreau sa folosesc clapa ca modul de sunet ... sau mai bine sa mai strang ... si sa imi iau korg triton rack ... ca tind sa cred ca ar trebui sa sune mai bine un aparat decat un program ...
Vendetta
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Sep 25, 2006 7:32 pm

eu am avut un triton rack si l-am vandut cand am inchis studioul. l-a vandut tata cu 1000€. e o piesa foarte buna sa stii. presupun ca o clapa ai deja, un controler ceva , ca sa canti ce e de cantat. uita-te si pe la yamaha seria Motif si arunca un ochi si la roland.

numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la Home Recording