salut,
ce mi-ar trebui ca sa inregistrez digital muzica? nu ma refer la calculator.. as vrea ceva cu care sa inregistrez muzica pe care o interpretez, si apoi sa descarc din memoria aparatului in calculator. Momentan inregistrez pe casete audio, si apoi ma rog de diverse persoane sa mi le transfere ... si e cam mare bataie de cap (si calitatea sunetului mi se pare ca sufera).
apreciez orice sugestie
Inregistrare muzica
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Inclusiv cu un telefon mobil destept ai putea sa faci treaba asta.Nu la o calitate grozava dar merge. O alta solutie ar fi sa cumperi un player mp4 ca cel de AICI de ex. Amandoua solutii presupun inregistrarea prin microfonul aparatului. Daca vrei ce mai profi poti sa-ti cumperi un Mini Disk Recorder. Se gasesc si in format de rack dar si portabile de dimensiuni foarte mici. Ai AICI un link gasit pe fuga in Google. Sigur mai sunt si alte posibilitati Poate te mai ajuta cineva cu idei.
numai bine
numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Sunt nou si nu pot sa zic nimic de cel dinainte. Iti trebuie un microfon si un program de inregistrare. Daca vrei sa faci inregistrari de calitate iti trebuie o placa de sunet buna si o camera care sa fie cat de cat izolata fonic. Te asezi in mijlocul camerei si incepi si inregistrezi. Ai grija la distanta care tii microfonul. Daca il tii mai departe ia conturul camerei adik rezonanta camerei.
- h4X0r.y0uL34
- Junior Member
@h4X0r.y0uL34
Ai citit ce a scris omul
? Citat:
"...nu ma refer la calculator.. as vrea ceva cu care sa inregistrez muzica pe care o interpretez, si apoi sa descarc din memoria aparatului in calculator..."
Acum reciteste ce ai raspuns tu! Si sa nu spui nimic de cel dinainte!

Ai citit ce a scris omul

"...nu ma refer la calculator.. as vrea ceva cu care sa inregistrez muzica pe care o interpretez, si apoi sa descarc din memoria aparatului in calculator..."
Acum reciteste ce ai raspuns tu! Si sa nu spui nimic de cel dinainte!

Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
http://www.rolandus.com/products/productdetails.aspx?ObjectId=757&ParentId=114
sau
http://www.m-audio.com/products/en_us/MicroTrack2496-main.html
ar face cam ce vrei tu, insa nu sint la pretul unui casetofon. Au atit microfoane interne cit si intrari pentru un microfon extern daca vrei.
Amandoua se pot aduce in Romania de catre oricine vinde produse M-Audio si Edirol.
sau
http://www.m-audio.com/products/en_us/MicroTrack2496-main.html
ar face cam ce vrei tu, insa nu sint la pretul unui casetofon. Au atit microfoane interne cit si intrari pentru un microfon extern daca vrei.
Amandoua se pot aduce in Romania de catre oricine vinde produse M-Audio si Edirol.
-
Catalin Truta - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1