as dori sa imi achizitionez o claviatura midi M-Audio Keystation 49e (de la diverta, daca are vreo importanta) si o placa de sunet dar inca nu sunt decis in privinta ei. balansez intre un M-Audio Audiophile 2496 si un M-Audio Audiophile 192. balansez deoarece pana acum eram decis sa imi iau 192-ul dar tocmai si-a achizitionat un amic una la fel si mi-a zis ca nu e chiar multumit de ea; cica ar avea unele probleme, si anume ca nu poate seta sa iasa sunetul de midi prin ea ... acum ca o fi de la placa, ca o fi de la faptul ca inca nu stie el sa o seteze, cine stie. vreau sa imi dati un sfat in privinta asta.
mentionez ca eu inca nu am lucrat cu sculele astea si nici cu altceva de genul asta, deci e primul meu pas spre pro
asa ca as avea nevoie de ceva sfaturi.
in privinta alegerii placii de sunet vreau sa tineti cont si de faptul ca dupa ce le achizitionez pe astea urmeaza sa-mi iau si un set de boxe de la event, probabil ca modelul TR8 si apropo de asta, as avea si aici nevoie de ceva recomandari/alternative de boxe.
multumesc anticipat
E o solutie simpla la problemele tale.
. Ma rog...deci asta e ce recomand eu. Ai sa vezi la linkul dat mai sus ca sunt 1000 de pareri.Fiecare cu opinia lui.