baieti va rog mult a ma ajuta si pe mine intr-o problema...Ma intreaba un prieten disperat daca poate conecta o orga midi pe o placa creative live 24 7.1 ........cica nu are port dinala midi/game. E posibil sa se gaseasca o alta placa separat, care sa se lege de creative...(zic si eu) . Daca stiti ceva va rog mult sa ma ajutati.
Sa auzim numai si numai de bine....!!!
Ajutor...
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
nu stiu unde locuiesti insa cu siguranta vei gasi la un magazin de electronica mai exact acolo unde se gasesc piese de schimb precum tranzistori, condensatoare etc... si mai potzi incerca la magazinele de pc-uri din localitatea ta ... bafta
- ProTest
- Junior Member
pt primul care a scis mesajul. Chiar daca is va lau adaptor si cablu midi, nu va reusi sa faca nimci adica cupleze orga pe acea placa. penntruca placa de sunet de la creativ este slabuta si are latenta foarte mare poate sa ajunga si la 30 / 40 ms ceea ce deja este delay mare ! (dai pe orga si se aude sunetul..maine). Cel mai bun sfat este alta placa de sunet cu creativ audigi 2 obtine latenta mica dar are sunet prost prost pentru a face muzica!
-
iosif - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1