Ce parere aveti de Izotope Ozone 3 ?
Are de toate pe el...incepand cu compresor( pe 4 benzi de frecvente ) , enhancer (stereo si pe armonice), loudness maximizer ...etc...
mai tot de la Izotope ,Izotpte Spectron - un plugin dragut rau care iti permite sa aplici delayuri,panormari etc., doar pe anumite frecvente si pe armonice/subarmonice - ies chestii foarte misto dc stii cum sa te joci cu el ...
Anyway....
am auzit ca au aparut niste pluginuri tari de la Voxengo, -Elephant , acum, in iulie, care ar fi mai bune decat waves ... Hmmmm ....oare?
O sa le testez si eu ....
care aveti Atmosphere si Stylus pe acolo ...? bineinteles, AM ce sa ofer la schimb ....caut si eu ProTools varianta de la 6.00 incolo, am auzit ca acum merge doar cu soft, fara parte de hardwARE ....
Ramane in picioare si anuntul meu cu privire la cd-uri in format AKAI ....si bineinteles soft care sa merite......
care vreti sa facem schimb, dati un mail la
Atlantis_4ever@yahoo.com
Am incercat de curand Waves IR - un reverb destul de complex al celor de la Waves, care vine si cu niste cd-uri (pe care le caut ) pt emularea reverbului din diverse catedrale ,etc.... oricum, e foarte controlabil si ... solicita un pic resursele pana calculeaza reverbul.... dar pare foarte capabil ...
Tot de la Waves folosesc pacheul Diamond care le include pe toate ... bneinteles... Waves rules inca!
Tot de la waves am avut ocazia sa testez 2 releas-uri : RVox- pt voci , ...ce sa zic, nu face o compresie atat de dura precum L2,varianta soft, ci una mai ... calduta un pic ....placut, oricum .......si mai e unul pt chitari ...cu care nu m-am jucat suficient ....
ce folositi pt armonicele de bas? Waves-Maxx bAss??? ce parere aveti in privinta lui???
Care aveti Pinguin si Spectra Foo - Spectrum analyzers???... desi PAZ-urile de la Waves sunt bune inca ......
Imi place mult tempo delayul de la DB!!!
Voi ce lanturi de plugins folositi pt voce?
Stiu , este preferabil sa nu fie prea incarcate .....
Ce sa zic ... poate nu voi apuca niciodata sa testez tot ce am , si tocmai de aceea ar fi bine sa postam fiecare si sa facem recomandari ...
Site-ul recomandat de moldofunk de mai sus e foarte bun ... dati o geana pe discutiile de pe forum ...!
Chupakabra !
Keep this topic alive!