Vreau si eu sa fac muzica

Totul despre tehnologia sunetului

Mesajde Coty » Lun Apr 28, 2003 9:15 pm

Deci acelasi lucru se intampla si cu cei care au sintetizatoare hardware? Fac in sequencer compozitia apoi adauga efectele doar dupa ce transforma trackul in audio?
Coty
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Apr 29, 2003 9:38 am

Initial trimis de Coty
Deci acelasi lucru se intampla si cu cei care au sintetizatoare hardware? Fac in sequencer compozitia apoi adauga efectele doar dupa ce transforma trackul in audio?

exact.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde SoniQLab » Mar Apr 29, 2003 3:08 pm

ori alta solutie ca sa inregistrezi in wave cu efecte cu tot, iti iei un (sau mai multe :)) procesor de efecte hardware! mai ieftine iti recomand TC electronic M300, dublu procesor reverb/multi(delay, compresor, phaser...) sau Lexicon MPx 110 si asta tot dublu procesor care sunt in jur de 300$.
SETUP : Mac G4 768ram, Logic Pro 6, TC Works SparkME 2.5, M-audio Delta 44, TC Works Powercore, Emagic EXS24 MK2, reFX Vanguard, Emagic ES1 & 2, Reason 2 via ReWire, Access Virus C, Emu Orbit-3, Yamaha DX200, Emagic MT4 midi, Behringer MX1808 14chan mixer, Alesis M1 monitors, Evolution midi controlers, 2x Technics MK2, Ecler smac PRo20 djmixer
SoniQLab
Junior Member

lasati-va de muzica

Mesajde Gyno » Lun Mai 05, 2003 5:07 pm

... coty apucate de numarat oi in somn
Gyno

Re: lasati-va de muzica

Mesajde Coty » Mar Mai 06, 2003 1:26 am

Initial trimis de Gyno

Gyno, mersi pentru sfat, dar cand am avut nevoie de asa ceva am apelat la Darec, Dadius, SoulViaSound, SoniqLab si ceilalti. Daca tie iti plac oile asta e partea a doua.
Coty
Junior Member

Re: lasati-va de muzica

Mesajde dadius » Mar Mai 06, 2003 7:18 am

Initial trimis de Gyno

Gyno

Daca poti sa ne ajuti in vreun fel pe acest forum esti binevenit! Daca vrei ajutor din partea noastra la fel!
Dar daca mai postezi in doru' pulii ,doar asa ca sa te afli in treaba, am sa cer banarea ta fara nici un regret.
Deci poti considera aceasta interventie drept un AVERTISMENT .
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Danishere » Mar Apr 06, 2004 11:03 am

Coty scrie: ...Ai spus ca nu exista programe de extras voce, atunci sa inteleg de aici ca ptr nu remix de genul asta e nevoie sa cumperi cu licenta vocea originala fara instrumental?....

Si eu sunt incepator, dar putin mai initiat. Nu am cine stie ce mare cacat de scule si nu ma cred marele artist, dar fii atent aici:

Cine se lauda cu asa ceva, :j te pacaleste la sigur ca tu sa-ti pierzi timpul in favoarea lui... Daca vrei sa faci remix-uri, trebuie sa cauti pe net acapella, adica vocalul piesei pe care doresti sa o mixezi. Ar mai fi de spus ca doar vocalul nu este suficient, pt ca trebuie sa cauti midi-ul piesei, ca sa stii ce note ar imbraci mix-ul, nu? :S Astept raspunsurile celorlalti
See ya
Silver blue sounds falling down
Danishere
Junior Member

Urat din partea ta!

Mesajde Danishere » Mar Apr 06, 2004 11:07 am

Gyno scrie:... coty apucate de numarat oi in somn

Eu zic sa termini tu de numarat oile tale si sa cauti o alta ocupatie daca tie nu-ti place ceea ce facem sau ce discutam! Nu te poti caca pe gusturile omului, nu?
Haypa :dir:
Danishere
Junior Member

Nou Utilizator

Mesajde DJCBESS » Vin Apr 16, 2004 1:20 am

SALUT !!!

SA NU FACETI MISTO DE MINE, DAR AM DOAR 17 ANI SI AM INTRAT IN INDUSTRIA "HOME RECORDING-ULUI".ADICA AM INCEPUT EU SA COMPUN DE CAND MI-AM LUAT COMPUTER.

NU VREAU SA MA DAU MARE DAR POT SA VA AJUT LA MULTE CHESTII DE CARE INTREBATI PENTRU CA SUNT UN "PSYCHOPATH" IN DOMEDIUL MUZICII PE CALCULATOR.

MAI SUNT SI LA LICEUL DE MUZICA...

...DECI A AM REALLY PISSED OFF DIN CUZA NIVELULUI DE MUZICA ELECTRONICA IN ROMANIA.

DACA DORITI SA MA INTREBATI ORICE VA ROG SA O FACETI.
EU AM UN HP EVO CU PLACA DE SUNET INCORPORATA SI FAC MUZICA HOUSE SI VOCALE DESTUL DE BINE, EVIDENT CU ASIO DRIVER.

DACA PUTETI SA_MI SPUNETI SI MIE DE UNDE POT SA FAC ROST DE REASON 2.5 V-AS MULTUMI MULT...

DAR CEI MAI MULTI NICI NU CITESC PAGINA ASTA...

AM FACUT INREGISTRARI PE CD DE CRACIUN CU COLINDE (PENTRU CA SUNT LA CANTO LA MUZICA) SI MI-AU IESIT FOARTE CALITATIVE, CEL PUTIN PENTRU DEMO.

[img][IMG]DECI%20...%20INTREBATI-MA,%20INJURATI-MA,%20NU%20SUNT%20CEL%20MAI%20BUN...%20SI%20ASTEPT%20SI%20SFATURI%20%20[/img] [/IMG]

;y :confused: :D
DJCBESS
Junior Member

Bine ai venit DJCBASS!

Mesajde Danishere » Mie Apr 21, 2004 3:45 pm

=D Pentru ca ai intrat in acest forum, am sa-ti spun doua lucruri:

:O -am eu reason-ul 2.5, dar te costa cam mult cheltuielile de transport, si alte..

:O -ai cumva un fisier text, pdf sau doc despre muzica, adica reguli, metode de melodica sau ceva legat de teoria muzicala (nu istoria muzicii)

Mersi
Danishere
Junior Member

cum fac sa adaug un efect VST sau DirectX pe un canal midi

Mesajde gilbert » Lun Feb 28, 2005 4:50 pm

Ceau!Poti sa inserezi un efect dx de ex.de la Waves intr-un canal midi de ex.la unRhino2 sau alt instrument vst.Dar ptr asta trebuie sa dai scroll la pagina in jos si o sa vezi instrumentul pe care l-ai introdus.El si-o deschis automat propriul canal.Acolo dai pe el click dreapta si voila!!Vei gasi efectele instalate de tine.Poti introduce vreo 8 mi se pare.Succes!!
gilbert
Junior Member

Ajutati Incepatori

Mesajde macara » Mie Feb 01, 2006 1:59 pm

SALUT ARE CINEVA SA-MI DAE SI MIE O ADRESA DE UNDE SA IAU NISTE PROGRAME DE REMIXAT MELODI DAR SA FIE PT INCEPATORI . DACA ARE CINE SAMI DEA SI MIE CA INCEPATORI ATI FOST SI VOI ASA CA STITI CUM E ASTEPT RASPUNSURI :n:
macara
Junior Member

Mesajde gilbert » Sâm Feb 04, 2006 6:39 pm

Important e sa cunosti numele unor programe ca de gasit le gasesti daca cauti...
De mixat? Traktor dj3, mixmeister, Mixvibes, BPM, etc..
?????!
gilbert
Junior Member

zeni

Mesajde zeniamin » Sâm Feb 04, 2006 6:51 pm

Important e sa cunosti numele unor programe ca de gasit le gasesti daca cauti...
[B]

am nevoie de placa profesionala ! emu_1280M
zeniamin
Junior Member

Mesajde zeniamin » Sâm Feb 04, 2006 6:52 pm

hai sa colaboram!!!
zeniamin
Junior Member

Mesajde zeniamin » Sâm Feb 04, 2006 6:53 pm

ce programe folosesti?
zeniamin
Junior Member

Mesajde zeniamin » Sâm Feb 04, 2006 6:55 pm

[B]

esti de acord ?
zeniamin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Feb 04, 2006 7:17 pm

zeniamin = avertisment pentru posturi consecutive

1. citeste regulamentul forumului. nu sunt permise posturi consecutive in mai putin de 3 ore
2. in dreapta jos ai butonul "edit". foloseste-l !

multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde marian jan » Dum Feb 05, 2006 2:15 pm

vrei sa te apuci de muzica?pei nu te grabi, ca dureaza!uite asa:te duci,dai o testare si daca ai ureche muzicala esti acceptat.dup-aia studiezi un instrument(sau doua-la alegere) si multa teorie muzicala si dupa aceea iti alegi instrumentul cu care continui si mai faci 4 ani la un nivel ....sa-i zic avansat.dup-aia te duci la un fel de liceu de muzica unde vei fi nevoit sa inveti teorie muzicala la greu si 3 instrumente.dup-aia studiezi ca lumea,intri la conservator,il termini si gata,te poti apuca de muzica.

ce,se poate si altfel?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Dum Feb 05, 2006 3:44 pm

seringa, creca mozart ti-ar fi dat cu postu in damijana daca ar mai fi fost printre noi :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde marian jan » Dum Feb 05, 2006 3:55 pm

deci nu mai zi de mozart ca aci e thread de muzica cu dj si astia zice ca-i injuri........
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Myhaiu » Lun Feb 06, 2006 3:34 am

macara scrie:SALUT ARE CINEVA SA-MI DAE SI MIE O ADRESA DE UNDE SA IAU NISTE PROGRAME DE REMIXAT MELODI DAR SA FIE PT INCEPATORI . DACA ARE CINE SAMI DEA SI MIE CA INCEPATORI ATI FOST SI VOI ASA CA STITI CUM E ASTEPT RASPUNSURI :n:

Lasa si tu o adresa de mail ca poate te ajutam cu un program micut :salut:
Myhaiu
Junior Member

Mesajde gilbert » Mar Feb 07, 2006 12:51 am

La ce colaborare te referi?
?????!
gilbert
Junior Member

Salut

Mesajde macara » Vin Feb 10, 2006 2:07 pm

K Salut o adreasa ciprian_6002@yahoo.com asa am un program dar este putin cam asa si asa, in primul rind nu pot introduce numai citeva sunete, nu poti suprapune alte melodi sau voci deci pur si simplu nu prea pti sa faci mai nimic cu acest program si k mersi inca o data acesta este mailul meu daca poti sa-mi dai sfaturi sau imi poti trimite o adresa de mail de unde pot lua anumite programe ca asa am gasit pe net ceva programe dar sunt numai demouri si unde sa mai pun ca sunt si pline de virusi . NO BAFTA CUM SPUNE ARDELEANU
macara
Junior Member

Mesajde Myhaiu » Sâm Feb 11, 2006 12:37 am

macara scrie:K Salut o adreasa ciprian_6002@yahoo.com asa am un program dar este putin cam asa si asa, in primul rind nu pot introduce numai citeva sunete, nu poti suprapune alte melodi sau voci deci pur si simplu nu prea pti sa faci mai nimic cu acest program si k mersi inca o data acesta este mailul meu daca poti sa-mi dai sfaturi sau imi poti trimite o adresa de mail de unde pot lua anumite programe ca asa am gasit pe net ceva programe dar sunt numai demouri si unde sa mai pun ca sunt si pline de virusi . NO BAFTA CUM SPUNE ARDELEANU

Vezi daca e bun programul asta :dir: Cool Edit Pro 2 rar si daca mai ai intrebari nu te sfii sa ne intrebi. :beau:
Myhaiu
Junior Member

Mesajde gilbert » Dum Feb 12, 2006 12:01 am

Programe bune de compus ar fi ptr. inceput Reason, FL Studio, iar de mixat am zis mai sus...Daca ai loop-uri poti folosi Adobe Audition2(super varianta asta a 2-a)
Succes!
?????!
gilbert
Junior Member

Anterior

Înapoi la Home Recording