Audiophile 2496 sau Delta 1010LT ???

Totul despre tehnologia sunetului

Audiophile 2496 sau Delta 1010LT ???

Mesajde Crystal Sound » Dum Ian 04, 2004 7:34 pm

Vreau sa-mi cumpar o placa M-Audio si nu stiu exact ce sa aleg: Audiophile 2496 sau Delta 1010LT. Ma intereseaza cel mai mult calitatea, nu neaparat numarul de intrari/iesiri. Daca performantele celor doua placi sunt egale sau aproape egale as alege Audiophile 2496. Daca ati folosit sau ati auzit cum suna cele doua placi va rog sa-mi spuneti daca e vreo diferenta din punct de vedere calitativ. Multumesc mult.
Crystal Sound
Junior Member

Mesajde DZA » Mar Ian 06, 2004 11:48 pm

pentru recording, e acelasi chipset in audiophile si delta...delta are o gramada de chips&tricks pe care eu le gasesc inutile...evident, toate astea le platesti si asa se explica pretul mai mare pt delta.
DZA
Junior Member

depinde ce vrei

Mesajde user reloaded 1 » Sâm Ian 10, 2004 11:54 am

depinde ce vrei sa faci - cu delta poti face inregistrari multitrack, cu audiophile, nu.
audiophile - asculti muzica in bune conditii
delta - inregistrezi
user reloaded 1
Junior Member

Re: depinde ce vrei

Mesajde Crystal Sound » Sâm Ian 10, 2004 5:18 pm

Initial trimis de user reloaded 1
depinde ce vrei sa faci - cu delta poti face inregistrari multitrack, cu audiophile, nu.
audiophile - asculti muzica in bune conditii
delta - inregistrezi

Bine mai, eu vreau sa inregistrez max doua canale mono simultan, cum am spus: calitatea ma intereseaza cel mai mult. Eu nu as folosi Delta 1010 decat daca ar avea calitate mai buna. Din cate am inteles amandoua au acelasi chip pentru inregistrare si ma gandesc ca ar trebui sa aiba performante asemanatoare. Nu cred ca Audiophile este doar pentru ascultat muzica in conditii bune si din cate stiu eu inregistrare multitrack nu inseamna sa integistrezi simultan mai multe instrumente, poti sa inregistrezi fiecare instument dupa metronom si obtii tot o inregistrare multitrack.
Crystal Sound
Junior Member

Mesajde user reloaded 1 » Lun Ian 12, 2004 11:54 am

OK, modific:
audiophile - asculti muzica in bune conditii si inregistrezi 2 canale
delta - inregistrezi multitrack
poate candva va trebui sa faci si inregistrari multitrack. gandeste-te bine la nevoile tale inainte de a cumpara. vezi daca - nu stiu exact ce vrei sa faci - ideea cu metronomu' merge. incearca asta cu o placa mai modesta si vezi daca poti. sau mai poti mixa semnalul - daca poti inregistra direct mix-ul fara sa gresesti, bravo ! - dar e greu si nu ai undo.
user reloaded 1
Junior Member

Mesajde MadysTown » Lun Dec 20, 2004 5:28 pm

Ok baietzi...faceti-ma sa inteleg.....Care naiba e diferenta cand tragi multitrack si normal .....Eu trag 2 mono ..Nu e deajuns? Explicati-mi va rog ce inseamna multitrack!!!!!Cumva sa inregistrezi mai multe instrumente in acelasi timp?
Astept sa imi da-ti detalii!!!!!!!!delta 1010 sau audiophile pentru un studio bunicel!????
MadysTown
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Dec 20, 2004 8:36 pm

Da asta inseamna!.....Sa inregistrezi mai multe instrumente in acelasi timp. Sau un set de tobe complet sau etc.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

delta lt sau audiophile?

Mesajde retxed » Mie Dec 22, 2004 1:04 am

asta era intrebarea mea acum jumate de an,eu am ales delta si am facut o alegere buna.nu sti niciodata cand tre sa inregistrezi mai multe instrumente sau voci deodata,in plus de asta delta mai are si doua pream. pe in-urile xlr.
tot respectul,Ciprian
retxed
Junior Member

Mesajde Mihai VDF » Joi Dec 23, 2004 3:02 pm

eu am audiophile-e super .... calitatea inregistrarii nu difera ( tot 24 cu 96) dar , cum vad ti-au spus mai multi, daca vrei sa tragi mai mult de 2 canale mono sau 1 stereo in acelasi timp, ia delta ....
Dar eu unu' nu cred ca vei avea ocazia sa tragi o toba sau o trupa intreaga cu fiecare instrument separat ...asa ca ...... tot audiophile e mai convenabila
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde Vendetta » Joi Dec 23, 2004 10:17 pm

ps. da cu delta 1010 nu pot sa scot pe un mixer pe fiecare canal alt
sunet ... ????

doar de inregistrat se poate pe mai multe canale ???
Vendetta
Junior Member

Mesajde Michele » Vin Dec 24, 2004 2:42 am

ps. da cu delta 1010 nu pot sa scot pe un mixer pe fiecare canal alt
sunet ... ????

doar de inregistrat se poate pe mai multe canale ???

Exact! De ce nu...?

Sarbatori fericite tuturor si un an nou plin de succese, SANATATE si productii bune.
Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

merge merge

Mesajde retxed » Mie Dec 29, 2004 12:36 am

la ins pe un canal am clapa ,pe altul tv tunerul si pe un canal bineinteles calcul + ca mai am doua canale cu preamp cu microfoane.
la outs pe un canal am statia si pe altul castile.
Cu placa asta poti face ce vrei + ca mai ai un router in care poti sa iti setezi fiecare intrare pe ce iesire sa mearga si tot felul de chesti.inainte sa cumperi ceva intra pe http://www.m-audio.com si downloadeaza-ti manualele cu instructiuni de la delta si de la audiophile si asa le compari cel mai bine.in dilema in care esti tu acum eram si eu.mai intai gandeste-te la ce iti trebuie placa si iti dai singur raspunsul!
cu respect,Ciprian
retxed
Junior Member

Okkkk.

Mesajde MadysTown » Vin Feb 04, 2005 10:51 am

1.La multi ani si tie MICHELE si tuturor celor care anul acest si-au pus in plan sa "se realizeze"..:) :z ....IN MUZICA////
2Cat despre delta 1010 pot spune ca pentru un studio de care poate doar tu stii ar fi bine sa nu arunci cu banii chiar asa..Iti poti lua un procesor de voci cu diferenta de bani dintre 1010 si audiophile...Si pe deasupra ai si calitate ...Am dreptate oare????? :w :N :N
MadysTown
Junior Member

Mesajde Michele » Vin Feb 04, 2005 12:03 pm

1.La multi ani si tie MICHELE si tuturor celor care anul acest si-au pus in plan sa "se realizeze".. ....IN

Ciao Madys Town.
Asta ai spus-o in gluma sau este o intepatura????
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

Mesajde MadysTown » Sâm Feb 12, 2005 2:03 pm

Michele scrie:Ciao Madys Town.
Asta ai spus-o in gluma sau este o intepatura????

Nu inteleg ce vrei sa spui!!!!!Oricum cred ca in gluma,nu?Nu fac misto de tine..Nu-mi sta in fire asta pentru ca nici mie nu-mi prea place sa faca cineva misto de mine!!!O zi buna! ~)
MadysTown
Junior Member

Înapoi la Home Recording