o alternativa pt soft

Totul despre tehnologia sunetului

o alternativa pt soft

Mesajde soulviasound » Joi Ian 22, 2004 1:08 pm

Toata lumea de aici cauta soft. Eu personal caut cd-uri cu sample-uri si RTAS-uri sau VSTi-uri. Uite o alternativa la treaba asta.
O placa DVB=75 euro, un abonament netsky= 60 euro/luna (1 mb/sec). => 700mb~ 12 minute.
60 euro / *sa zicem ca suntem 10 care vor=6 euro pe luna la tot ce apare nou in domeniu sunet.
Cine sa faca treaba asta mie chiar indiferent. Nu am zis asta ca sa imi bag eu net acasa fiindca am si sa ma leg la cap nu tin neaparat dar eu sincer sunt dispus sa dau 200 mii pe luna la oricare din voi sa primesc tot ce este nou si sa nu mai las peste noapte calcu la download.
Va mai ganditi scrieti si mai veniti cu propuneri.
soulviasound
Junior Member

Re: o alternativa pt soft

Mesajde DjCre8or » Joi Ian 22, 2004 11:15 pm

salutare. mai omule, eu nu prea am inteles ce vrei tu sa spui acolo, dar din cate am priceput, eu in zilele bune trag cu 7 mega iar de regula cu 2, 3 mega pe sec. De precizat ca stau in regie, in caminele politehnicii si poate ati auzit ce net este aici. Asa ca daca vrei ceva de downloadat sa chestii, tinem legatura. Sper ca nu am inteles gresit, Daca da... lumineaza-ma:))Bafta.
DjCre8or
Junior Member

pai atunci perfect: faci si tu bani

Mesajde soulviasound » Vin Ian 23, 2004 12:18 pm

Initial trimis de DjCre8or
salutare. mai omule, eu nu prea am inteles ce vrei tu sa spui acolo, dar din cate am priceput, eu in zilele bune trag cu 7 mega iar de regula cu 2, 3 mega pe sec. De precizat ca stau in regie, in caminele politehnicii si poate ati auzit ce net este aici. Asa ca daca vrei ceva de downloadat sa chestii, tinem legatura. Sper ca nu am inteles gresit, Daca da... lumineaza-ma:))Bafta.

Am auzit ca acolo merge bine. Si aici in cj merge dar nu la 2,3 mega. Oricum ai o alternativa de a face bani de pe spinarea noastra. Eu iti dau ftp//-uri de pe audiowarez si servere de dcc, tu scoti ce trebuie (dar credema ca ai de scos multi giga) si noi te platim daca mai sunt si ceilalti de-acord. Faci si tu un ban si ai si tu soft. In felul asta scap si eu de nopti pierdute cu download-ul ca mai mult de 128k mie nu-mi vine.
soulviasound
Junior Member

Re: o alternativa pt soft

Mesajde Pizzi » Vin Ian 23, 2004 1:48 pm

Initial trimis de soulviasound
Toata lumea de aici cauta soft. Eu personal caut cd-uri cu sample-uri si RTAS-uri sau VSTi-uri. Uite o alternativa la treaba asta.
O placa DVB=75 euro, un abonament netsky= 60 euro/luna (1 mb/sec). => 700mb~ 12 minute.
60 euro / *sa zicem ca suntem 10 care vor=6 euro pe luna la tot ce apare nou in domeniu sunet.
Cine sa faca treaba asta mie chiar indiferent. Nu am zis asta ca sa imi bag eu net acasa fiindca am si sa ma leg la cap nu tin neaparat dar eu sincer sunt dispus sa dau 200 mii pe luna la oricare din voi sa primesc tot ce este nou si sa nu mai las peste noapte calcu la download.
Va mai ganditi scrieti si mai veniti cu propuneri.

Ce este o placa DVB? Ce este un abonament netsky?
pe bune, nu ma pricep dar am mai auzit termenii astia si as dori sa stiu si eu la ce se refera. Mersi :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

nu e mare smecherie

Mesajde soulviasound » Sâm Ian 24, 2004 12:24 am

Initial trimis de Pizzi

Ce este o placa DVB? Ce este un abonament netsky?
pe bune, nu ma pricep dar am mai auzit termenii astia si as dori sa stiu si eu la ce se refera. Mersi :t

O placa DVB e ca si o placa de retea utp sau bnc doar ca nu este conectat la un proxy server ci la un reciver al unei antene satelit. Abonamentul asta netsky este un provider sa zic asa de la care primesi tu semnal in antena. Ideea este ca merge foarte bine in download dar are un tim de raspuns mai mare (ping-u) dar zic eu este un impediment pentru cei care vor sa joace ceva cu unu din alta tara in "retea". N-ai pentru ce dar oricum nu ma pricep nici eu tare bine la de-astea
soulviasound
Junior Member

Mesajde stormking » Sâm Ian 24, 2004 6:38 pm

Stiti cumva mai multe date despre acest net provider - netsky? Eu nu am gasit nimic despre el.
stormking
Junior Member

Pt. SoulviaSound

Mesajde AudioSiS » Joi Dec 30, 2004 10:39 pm

Ai plug-in RTAS? Am si eu cateva. Daca vrei putem face schimb!
AudioSiS
Junior Member

Înapoi la Home Recording