Salut
Pot spune ca sint un cititor mai vechi al acestui forum, dar este primul mesaj pe care il scriu.
sint din Iasi si vreau sa deschid un studio aici. Am deja un p4 la 2400 cu o placa de sunet Delta 1010 lt, o pereche de monitoare Event tr8 si un mixer Tascam Dm 24.
As vrea sa stiu daca exista documentatii (in speta carti), sau alt fel de materiale scrise in romaneste despre inregistrarea si prelucrarea sunetului.Imi e destul de greu in Iasi ca nu exista nimeni cu o astfel de cultura solida si deci nu am de la cine invata.
Poate o sa spuneti acum :"Pai daca nu stii de ce te mai apuci?". Vreau sa fac asta de placere, nu pentru bani."Cine se naste invatat" mai spun eu?
documentatii
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
http://www.nimeni.as.ro ; cat de curand speram sa putem face mai mult decat este acolo
" It's all about Pc Music "
www.nimeni.as.ro
www.nimeni.as.ro
- Nimeni Graphics
- Junior Member
-
Judge_Aris - Junior Member
Internet Explorer
Judge_Aris scrie:La mine nu merge aceasta pagina?
Sunt probleme cu ea sau am eu o problema?
Incearca alt browser, nu IE.....Mozila, Opera......Pagina este destul de veche shi neactualizata.
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
-
puiu - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1