am o problema cu o placa M-Audio Audiophile Usb

Totul despre tehnologia sunetului

am o problema cu o placa M-Audio Audiophile Usb

Mesajde dadius » Sâm Dec 30, 2006 7:29 pm

Am o problema cu o placa M-Audio Audiophile Usb. Ce se intampla? Nu pot auzi ce imi intra pe intrari! Pot inregistra si asculta dupa aceea dar nu pot asculta in timp real cand cant. Nu se aude nimic pe nici o intrare. Indicatorii de input in Cubase sau Sound Forge merg....semnalul intra curat si se poate inregistra....doar ca NU SE AUDE cand "trag" si nu pricep din ce cauza. Mi-au trecut destule placi prin mana si asta e prima care se comporta asa. Daca e cineva familiarizat cu aceasta placa dati-mi vreo idee va rog.Asa e conceputa placa? E normal sa functioneze in felul asta? Orice placa banala iti permite sa te conectezi la comp si sa asculti semnalul de pe intrari. E asta diferita cumva?Mentionez ca am dezinstalat de doua ori driverele si reinstalat. Nu se schimba nimic. Astept pareri si impresii. Va multumesc.

dadius
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Catalin Truta » Sâm Dec 30, 2006 8:08 pm

Banuiesc ca placa asta nu are Direct Monitoring ceea ce explica situatia.

La specificatii nu gasesc, daca totusi are, inseamna ca-i ascuns undeva in meniul mixerului placii.

Daca nu gasesti asta inseamna ca nu poti monitoriza cu latenta zero semnalul de intrare. Se poate monitoriza insa prin driverul ASIO in functie de host-ul folosit. Cubase are un difuzor galben care trebuie apasat pentru asta. Logic face automat cand armezi track-ul pt recording, la altele nu stiu.
Catalin Truta
Junior Member

Mesajde dadius » Sâm Dec 30, 2006 8:20 pm

mi-e tot mai clar ca este asa cum zici tu din pacate. multumesc pentru raspunsul prompt.

respectele mele
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Catalin Truta » Sâm Dec 30, 2006 10:07 pm

Cu placere. De altfel destinatia placii ar fi ascultarea de muzica, nu inregistrarile, numele ei fiind Audiophile. E o placa buna la banii astia totusi.
Catalin Truta
Junior Member

Mesajde bluesound » Sâm Feb 17, 2007 1:05 pm

Poate ai incercat deja si asta..totusi, iti zic.In Delta Control Panel Selecteaza Monitor Mixer din patchbay/router.
bluesound
Junior Member

Mesajde Discordless » Lun Feb 19, 2007 10:37 am

audiophileurile nu au direct mon din cate stiu si eu
baga in cubase si monitorizeaza de acolo
Discordless
Junior Member

Înapoi la Home Recording