www.homerecording.ro

Totul despre tehnologia sunetului

www.homerecording.ro

Mesajde DannyMix » Mar Ian 09, 2007 6:26 pm

Mos Craciun ne-a adus o fata noua cu mult mai buna decat tot ce a fost pana acum pe Home Recording - http://www.homerecording.ro - Prima comunitate din Romania dedicata editarii si productiei audio. S-a trecut de pe Nimeni Music and Graphics pe domeniu propriu de ceva timp dar timpul a facut ca sa dureze ceva pana s-a dat drumul la treaba ... In principiu acum totul este gata si ce mai e de facut se face din mers ...

Ce e de vazut: Sectiuni de articole, tutoriale, documentatii si in curand interviuri, sectiune de download activa si in continua dezvoltare, piata online si pentru prima oara la noi se lucreaza la primul dictionar de termeni dedicat domeniului ... Este acolo si o sectiune de fun stuff ...

Se asteapta pareri, idei, proiecte, reprosuri, injuraturi ... pe mail sau direct pe forumul comunitatii.

Mult respect,
http://www.homerecording.ro
info@homerecording.ro
Prima comunitate din Romania dedicata productiei audio sub toate aspectele - Home Recording
DannyMix
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Ian 10, 2007 1:28 am

M-am inregistrat ca un prieten adevarat ce sunt. Succes cu portalul si daca e cazul si ma pricep am sa particip si eu.

Numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Catalin Truta » Mie Ian 10, 2007 4:01 am

Comunitate e una, site e alta. Deocamdata sint grupulete mici grupate in jurul a trei-patru site-uri. Inca nu cred ca putem vorbi de o comunitate pe domeniul productiei audio in Romania, e prematur. Mai degraba o invitatie de a forma o comunitate.

Chiar si aici, unde deja se discuta de citiva ani subiectul home-recording-ului, activitatea este sporadica, ori o comunitate presupune comunicarea frecventa. Singura, deocamdata, comunitate reala pe domeniul audio, insa nu pe productie ci pe hi-fi, este in acest moment cea de pe hi-fi.ro.

Oricum, bafta, insa ar fi de dorit sa faceti si ceva activitate pe-acolo, ca de citeva luni de cand va urmaresc nu prea se petrece nimic.
Catalin Truta
Junior Member

Mesajde DannyMix » Mie Ian 10, 2007 12:30 pm

Merci dadius mult ... si te asteptam pe acolo ... Ai o idee urc-o pe un mail sau pune-o pe forum acolo ... Ma bazez pe tine si pe cunostintele tale cand apar intrebari ... Merci mult si sa auzim numai de bine ...

Domnule Catalin Truta sunt satul de discutia asta pana peste cap, credeti-ma. Este vorba de o campanie de PR, atat cat ne permitem noi in acest moment, si care campanie este si adevarata, deci nu mintim cu nimic ... In rest nu pot spune decat ca sunt satul de copilarii. Multumim de incurajari si va asteptam pe acolo cu idei, sfaturi si injuraturi.
Prima comunitate din Romania dedicata productiei audio sub toate aspectele - Home Recording
DannyMix
Junior Member

Mesajde Catalin Truta » Mie Ian 10, 2007 6:33 pm

:calm:

Pi-am permis sa dau doua sugestii. Cer scuze daca subiectul e asa sensibil.

Ma inscriu numaidecit pe forum cu conditia sa fie activitate, nu doar ca sa adaug un membru pe lista.

Succes.
Catalin Truta
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Ian 10, 2007 8:36 pm

Catalin Truta scrie:Chiar si aici, unde deja se discuta de citiva ani subiectul home-recording-ului, activitatea este sporadica......

Asa cum sunt de altfel Inregistrarile in Romania (Sporadice si cu mici exceptii Slabute). Nu e un subiect de interes general cum ar fi de ex. Mancarea. :D Am cunoscut aici pe forum si vremuri mai bune e adevarat insa de moment Atat E Tot ce se Poate.

Numai bine
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Catalin Truta » Joi Ian 11, 2007 12:32 am

dadius scrie: Nu e un subiect de interes general cum ar fi de ex. Mancarea. :D

:D

Sa stii ca totusi este, insa la noi lumea inca nu stie sa se orienteze pe internet in scopul informarii. E inca la inceput chestia asta, desi sint sute de romani care sint interesati de subiectul home-recordingului. Uitati-va si la site-urile trupelor sau artistilor, ei nu-si fac site-ul ca sa comunice cu fanii ci il fac de cele mai multe ori doar ca sa-l aiba, pentru ca traba sa ai site.

Vom depasi faza asta in citiva ani (cam doi ani estimez).
Catalin Truta
Junior Member

Mesajde FLOOD_MUSIC » Joi Ian 25, 2007 3:36 am

Depinde ce intelegi prin inceput. Comunitatii home recording i-au trebuit 4 ani sa ajunga in stadiul de dezvoltare in care este acum - vezi forumul de fata de exemplu - Unii s-au saturat sa mai fie la inceput si au plecat in afara, altii s-au apucat sa vanda masini, altii au trecut pe publicitate si era sa zic eu ce au facut cu partea asta educationala. Nu mai e de mult la inceput. Eu zic ca deocamdata atata e. A fost mai bine, e loc de mult mai bine si sigura va fii extraordinar de bine. Rozul asta care vopseste maroul de "dedesupt" imi cam arde retina. :D
FLOOD_MUSIC
Junior Member

Mesajde Catalin Truta » Joi Ian 25, 2007 5:30 pm

Este la inceput comparativ cu comunitatile/forumuri externe. Asta datorita psihologiei romanilor, care e mereu cu un pas in urma. La asta m-am referit, dar se va remedia cu siguranta.
Catalin Truta
Junior Member

Înapoi la Home Recording