off-topic nesimtit pentru care-mi prezint scuze anticipat.
Izabela scrie:Un alt exemplu de barbat stapan pe p... lui la 11 metri a fost Romario in finala CM'94.Se ajunsese la suturile de la 11 metri.Ii vine randul lui Romario intr-un moment decisiv.Tensiunea era enorma.Calm isi aseaza mingea,suteaza,bara-gol.Spectacol!!!
Izabela, faza cu pricina s-a petrecut intr-un moment in care nervii mei erau pe corzile de chitara, scorul era 0-0 (din prima serie ratasera ambii jucatori, iar din a doua italianul trasese pe langa poarta). a sutat cu stangul (el fiind dreptaci), mingea a atins bara, dupa care s-a prelins pe plasa. dupa aceea, ROMARIO a revenit spre mijlocul terenului de parca ar fi marcat un gol intr-un meci amical, nu in finala Campionatului Mondial. mi-am dorit enorm sa nu rateze, deoarece ar fi putut sa rateze castigarea titlului de cel mai bun jucator al competiei. sa inteleg ca iti place de ROMARIO?
dj_jaxxx, sa ma scuzi, dar Zidane nu a facut nimic in meciul de ieri, in afara celor doua goluri. este FOARTE ADEVARAT ca a adus victoria Frantei in minutele de prelungire, dar daca dobi ar fi marcat din penalty, sau Gerard nu s-ar fi bagat ca musca sa dea mingea la portar in loc sa-l lase pe ala de langa el sa o bubuie in fata, Zidane nu ar fi fost cu nimic mai valoros decat Lampard.