de baixinho© » Joi Noi 28, 2002 9:28 pm
Clasamentul final al Grupei G
Milan 6 4 0 2 12-7 12
Deportivo 6 4 0 2 11-12 12
Lens 6 2 2 2 11-11 8
Bayern 6 0 2 4 9-13 2
A te califica cu noroc inseamna, din punctul meu de vedere, a ajunge intr-o faza superioara fie datorita unui rezultat indirect (deci sa depinzi de altii), fie sa obtii victoria (sau remiza) printr-un gol marcat in ultimele minute. In ultima etapa, Deportivo a invins liderul, in deplasare, cu 2-1, in timp ce Lens a remizat, tot in deplasare, in compania echipei care a terminat grupa pe ultimul loc. Este o diferenta, totusi, care ma face sa cred ca Deportivo nu s-a calificat in faza a doua a Grupelor Ligii Campionilor din noroc.
Clasamentul final al grupei C
Real Madrid 6 2 3 1 15-7 9
AS Roma 6 2 3 1 3-4 9
AEK Atena 6 0 6 0 7-7 6
KRC Genk 6 0 4 2 2-9 4
In ultima etapa, ele doua echipe care se alau in lupta pentru locul doi al grupei, AS Roma si KRC Genk, s-au intalnit in meci direct pe terenul primeia. Diferenta era de trei puncte in favoarea italienilor, deci pentru a se califica, grecii avau nevoie de victorie, deoarece la egalitate de punte erau avantajati de rezultatele de punte. Scorul final a fost 1-1, prin golurile marcate de Delvecchio, in minutul 40, pentru AS Roma, respectiv, Centeno, in minutul 90, pentru AEK. Deci, formatia greaca a egalat in ultimul minut, nu italienii (a se vedea explicatia de mai sus). Ca si in cazul precedent, nu cred ca AS Roma s-a calificat cu noroc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)