Cine ar trebui sa fie moderatorul acestui forum?
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine ar trebui sa fie moderatorul acestui forum?
Cine credeti voi ca ar trebui sa fie ales moderatorul acestui forum:)? ce calitati trebuie sa aiba el sa modereze "asa ceva"? si de ce ar trebui sa tina cont Sopra cand o sa aleaga moderatorul?!
-
Love2Fly - Junior Member
care canal? acela in care locuiesc fanii andreea?
ps: vreau sa fiu eu moderator
ps: vreau sa fiu eu moderator
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Un moderator...Hmmm calitati.... greu de enumarat...in primul rind trebuie sa fie foarte NEUTRU...sa priveasca in mod egal taberele de fani si antifani!:) trebuie sa intre zilnic pe forum...sa incerce sa ridice calitate discutiilor din patratzelul lui de moderare..etc!!!
Eu am o propunere: chiar pe tine LOVE2FLY
Eu am o propunere: chiar pe tine LOVE2FLY
-
AIWAMAN - Junior Member
Lol...mersi AIWAMAN
Mda.....cred ca in primul si in primul rand un moderator trebuie sa fie FOARTE IMPARTIAL si OBIECTIV....nu neaparat sa intre zilnic pe forum caci nu prea se poate in Romania:) si sa stie sa pastreze calmul pe forum!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
eu
Pai la cum te aprinzi tu si mai ales ca uneori postezi asa in nestire doar : looool/Suuupeeerrr/etc....adica chestii care aduc doar numar de posturi...scuza-ma dar nu esti potrivit pentru moderator!
-
AIWAMAN - Junior Member
Discursul cu ocazia Aderarii la Forumul AndreEA
Stimati vizitatori!
Azi este un moment important pentru tzara, pentru Bucuresti, pentru lumea intreaga si nu in ultimul rand pt mine. Azi am devenit MODERATORUL acestui forum. Asta nu inseamna o viata mai buna pe viitor insa inseamna ca mandria mea de a fi roman si fan AA va creste caci prin eforturile mele o voi ajuta pe AndreEA sa se integreze si ea in muzica Occidentala (lucru putin probabil). Inca de la inceput vreau sa va spun ca VOM FACE TOTUL pentru o Romanie mai onesta, pentru o muzica mai de calitate si pentru o AndreEA mult mai fiabila. Prin capacitatile noastre, implicit ale mele, vom ridica aceasta vedeta AndreEA la rangul de superstar international
:eek:
Deci....concluzionand...eu....Love2Fly voi face tot ce-mi sta in putintza pentru apararea dreptatii si corectitudinii pe acest forum. Jur sa apar valorile si invatzamintele acestui forum...asa sa m-ajute Dumnezeu!
:a
Azi este un moment important pentru tzara, pentru Bucuresti, pentru lumea intreaga si nu in ultimul rand pt mine. Azi am devenit MODERATORUL acestui forum. Asta nu inseamna o viata mai buna pe viitor insa inseamna ca mandria mea de a fi roman si fan AA va creste caci prin eforturile mele o voi ajuta pe AndreEA sa se integreze si ea in muzica Occidentala (lucru putin probabil). Inca de la inceput vreau sa va spun ca VOM FACE TOTUL pentru o Romanie mai onesta, pentru o muzica mai de calitate si pentru o AndreEA mult mai fiabila. Prin capacitatile noastre, implicit ale mele, vom ridica aceasta vedeta AndreEA la rangul de superstar international

Deci....concluzionand...eu....Love2Fly voi face tot ce-mi sta in putintza pentru apararea dreptatii si corectitudinii pe acest forum. Jur sa apar valorile si invatzamintele acestui forum...asa sa m-ajute Dumnezeu!
:a
-
Love2Fly - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1