de vacanta
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
de vacanta
Dragilor, s-a terminat sau nu vacanta voastra? Florin ne-a scris impresii din excursia triciclizata, OK. Dar restul au venit din concediu? Nu mai stim nimic despre voi! Am votat si pe mtv de cate ori am putut. What's next? ne e dor de voi si vrem (eu sigur, da) sa stim ce faceti acum. Asteptam vesti!!! PA
- camitza1
Am ajuns sa vorbesc cu mine insami ceea ce este destul de grav. Sunt suparata deoarece s-a cam lasat plictiseala si blazzajul (sic!) pe acest forum si e mare pacat. De exemplu, ce-ar fi sa ne spuna x-bassu cum a fost la Baia Mare, la castane? Ca despre cel privat de la Mogosoaia poate nu e voie... Anything! Nici chiar pe colegii mei de parcela bihoreana nu i-am mai zarit la scris. Slaba miscare pentru asa fani cum ne pretindem! Am I right?
- camitza1
Initial trimis de camitza1
Am ajuns sa vorbesc cu mine insami ceea ce este destul de grav. Sunt suparata deoarece s-a cam lasat plictiseala si blazzajul (sic!) pe acest forum si e mare pacat. De exemplu, ce-ar fi sa ne spuna x-bassu cum a fost la Baia Mare, la castane? Ca despre cel privat de la Mogosoaia poate nu e voie... Anything! Nici chiar pe colegii mei de parcela bihoreana nu i-am mai zarit la scris. Slaba miscare pentru asa fani cum ne pretindem! Am I right?
you are totally right. Nici eu nu prea inteleg ce-i cu letargia asta care a pus stapanire pe forum...:confused:
Se zvonea despre un turneu prin cluburi in toamna. N-am mai auzit nimic despre ata in ultimul timp.
Astept vesti de la voi cat de curand.

- rocka
- Junior Member
Ne-am intors acu 2 saptamani din concediu, am inceput repetitiile, pregatim piese noi, si ni le aducem aminte pe cele vechi;) Si pregatim turneul de cluburi.
-
Florin - Junior Member
Asa e!Si daca basistu e iertat,deoarece oricum ne raspunde prompt,ceilalti fani,nu..Extremu de la Oradea a disparut complet,
la fel si Joanne,...
Eu mai intru si pe un site oficial al unei formatii celebre de afara.
Acolo,solistul discuta cu fanii pe site o data la doi ani,dar in schimb
fanii sunt super activi,iar cand unul pune de-o discutie,raspund
cate 80 deodata...au adunat vreo 10000 de teme de discutie.
Ce-ar fi sa ne mobilizam si noi?
Anca
- Unregistered
la treaba
ma bucur ca ati reactionat la ceea ce am scris. dar ar fi bine sa ne stim macar numele, ca sa stim cui raspundem. daca vreti o tema de casa, eu zic sa continuam votarea pieselor, pentru ca e tare slaba miscarea si cred ca baietii ar fi incantati sa afle care piese sunt cele mai ascultate de pe noul album. poate ar fi si asta un criteriu pentru viitorul videoclip, daca nu l-au stabilit inca.;D
Desi imi plac aproape toate la fel de mult, as vrea de exemplu sa faca un videoclip pentru "daca va fi soare". E o piesa optimista, ritmata, cu orchestratie complexa. Partea de clape iti creaza o stare de buna-dispozitie de la inceput. Si ma gandeam la un colaj de imagini in care sa se foloseasca si elemente animate (ex: soarele, inima, elemente de decor din camera).
pe curand prieteni, si sper sa votati cat mai multi, ca a fost o idee tare buna.:hi:
Desi imi plac aproape toate la fel de mult, as vrea de exemplu sa faca un videoclip pentru "daca va fi soare". E o piesa optimista, ritmata, cu orchestratie complexa. Partea de clape iti creaza o stare de buna-dispozitie de la inceput. Si ma gandeam la un colaj de imagini in care sa se foloseasca si elemente animate (ex: soarele, inima, elemente de decor din camera).
pe curand prieteni, si sper sa votati cat mai multi, ca a fost o idee tare buna.:hi:
-
camitza1 - Junior Member
Noi astia de la Oradea (Xtreme si subsemnata) muncim ca eroii, si pe deasupra cica avem si un festival in oras intitulat Toamna Oradeana... pe la care ne mai afisam, asa ca sa ne intretinem...
Dupa parearea mea ii cam aiurea organizat, nu stiu Razvan ce face, dar eu stiu ca din septembrie fac lobby pentru ca Proconsul sa cante de ziua orasului, pe 12 octombrie... dar din pacate fara rezultate...
Asa e cand intereseul e mare, eu micutza, micutza de nu ma vad, si nu se stie clar ce se doreste...
Mai multe amanunte... in buletinele de stiri urmatoare:)
Joanne
Dupa parearea mea ii cam aiurea organizat, nu stiu Razvan ce face, dar eu stiu ca din septembrie fac lobby pentru ca Proconsul sa cante de ziua orasului, pe 12 octombrie... dar din pacate fara rezultate...
Asa e cand intereseul e mare, eu micutza, micutza de nu ma vad, si nu se stie clar ce se doreste...
Joanne
- lixandru
Initial trimis de lixandru
Noi astia de la Oradea (Xtreme si subsemnata) muncim ca eroii, si pe deasupra cica avem si un festival in oras intitulat Toamna Oradeana... pe la care ne mai afisam, asa ca sa ne intretinem...
Ai dreptate Joanne, uitasem ca sunteti prinsi cu Toamna Oradeana. Cat despre concerte, speram sa fie si ei pe lista si m-am intristat ca nu i-am vazut prinsi in program. Dar eu sper din tot sufletul sa vina atunci cand vor face turneul de cluburi. Adevarul e ca daca ar fi dupa noi, ar trebui sa cante baietii numai la Oradea. Spor la munci si nu te lasa!
- camitza1
Initial trimis de lixandru
Joanne
Hello Joanne,
E adevarat ca e greu sa organizezi un concert Proconsul in cadrul unui festival in care vin multe formatii,si fiecare canta altfel de muzica.Si la noi in Arad,la festivalul berii,au fost trei zile de formatii
complet diferite,si fanii trebuiau sa se inteleaga unii cu altii.
Oricum sper sa-ti indeplinesti dorinta,daca nu, ai sa te multumesti cu concertele de club unde stii ca vin numai de-ai nostri si nu trebuie sa te enervezi pe fanii Ozone(de varsta prescolara oricum).Succes si sa ne spui ce-ai facut...
Anca
- anca joldea
Joanne, ai reusit! Ne vedem duminica la concert! YES!!!!!!!!!!:A
Sa inteleg ca duminica canta Proconsul?!?! Ar fi primul lucru bun in Toamna Ordeana din acest an. Sa ma scuze cei care nu-mi impartasesc parerea...

- rocka
- Junior Member
Initial trimis de rocka
Sa inteleg ca duminica canta Proconsul?!?! Ar fi primul lucru bun in Toamna Ordeana din acest an. Sa ma scuze cei care nu-mi impartasesc parerea...
FERICITILOR!!!!!
Anca
-
anca joldea - Junior Member
poze
ca sa va mai treaca dorul, va pun o poza de la Oradea, de la conferinta de presa. dragi prieteni oradeni, ce-ar fi sa ne intalnim duminica? dati un semn, poate tu Joanne, ca esti in randul organizatorilor. astept un semn. Pa!
- Fişiere ataşate
-
- ok_proconsul_foto ovi pascu_09.jpg (237.78 KiB) Vizualizat de 3755 ori
-
camitza1 - Junior Member
:))
totul e bine cand se termina cu bine:))
da, duminica ne vedem la Proconsul ( eu se pare ca mai devreme .. hi hih hi )
)
hai ca v-am pupat
cine e interesat :
http://www.bihon.ro/pagini/diashow/diashow.asp?catid=20&catname=Bihor-party&sortmode=0
da, duminica ne vedem la Proconsul ( eu se pare ca mai devreme .. hi hih hi )

hai ca v-am pupat
cine e interesat :
http://www.bihon.ro/pagini/diashow/diashow.asp?catid=20&catname=Bihor-party&sortmode=0
- xstream
Re: Re: :))
OK, OK! dar ale mele sunt mai mari si bune de wallpaper (sic!) ne vedem duminica![]()
Mai, am si eu niste poze faine din Chanson dar n-am timp acuma sa la atasez. O sa incerc data viitorae.
Cat despre concertul de asta seara a fost super fain cu exceptia multimii de copii care strigau intr-una numele formatiei care a venit dupa voi (nu va suparati dar tastatura mea refuza sa-i scrie numele ...

Oricum ati fost din nou la inaltime.

- rocka
- Junior Member
Re: Re: Re: :))
Initial trimis de rocka
Mai, am si eu niste poze faine din Chanson dar n-am timp acuma sa la atasez. O sa incerc data viitorae.
Cat despre concertul de asta seara a fost super fain cu exceptia multimii de copii care strigau intr-una numele formatiei care a venit dupa voi (nu va suparati dar tastatura mea refuza sa-i scrie numele ...). Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa va intalnesc dar dupa cum spunea xstream "jandarmu` e fruntea tarii ...s.a" si nu s-a lasat induplecat nici cum. Poate cu alta ocazie...
Oricum ati fost din nou la inaltime.
daca ma sunai la numarul afista erai si tu cu noi

JE de la ATN
- xstream
Initial trimis de xstream
apropo, a fost misto azi noapte in iris cu crochete si ficatei si cu vorba buna ( si lunga ca era deja 3 cand am plecat)
JE de la ATN
Ca bine zici! Da, daca ma gandesc bine, am fi stat si mai mult daca "jumatatile" nu trebuiau sa fie dimineata devreme la munca. Recuperam noi in noiembrie. Cu gandul la ei, va mai pun o poza super cu Bodo! Haida PA!
- Fişiere ataşate
-
- x_bziua orasului 2_ovi_098.jpg (193.81 KiB) Vizualizat de 3745 ori
-
camitza1 - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1