Proconsul...& Star Factory!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Proconsul...& Star Factory!

Mesajde Unregistered » Mar Oct 28, 2003 9:49 am

Frumos... pacat ca Laura avea voce atat de mica pentru o melodie atat de mare, si o formatie de calibrul Proconsulului!
Io nu vreau sa par chitzibusara dar din ce am vazut eu pana acum, si Star Factory are staruri in devenire cam la fel de slabute ca si decedata emisiune Pop Star.
Mi-a fost tare drag sa-i vad pe Proconsuli la TV dar macar daca fatuca avea o voce un piculetz mai puternica...
Ce nu sunt sigura eu ca a stiut laura e ca atunci cand ai a band in spate trebuie sa ai si o voce pe masura...,( ori draga de ea probabil ca e o Mezzo soprana cel mult , dar mai degraba soprana cu un abitus mic din cate am auzit eu, iar Bodo sincer nu ma pot pronunta pentru ca parca nu se incadreaza la nici una, dar sigur ceva Alto...)
In fine, gestul de a o ajuta pe fata conteaza!
Bravo baieti si astep turneul si poposirea voastra pe meleaguri bihorene!
Unregistered

Re: Proconsul...& Star Factory!

Mesajde lixandru » Mar Oct 28, 2003 10:04 am

Initial trimis de Unregistered
Frumos... pacat ca Laura avea voce atat de mica pentru o melodie atat de mare, si o formatie de calibrul Proconsulului!
Io nu vreau sa par chitzibusara dar din ce am vazut eu pana acum, si Star Factory are staruri in devenire cam la fel de slabute ca si decedata emisiune Pop Star.
Mi-a fost tare drag sa-i vad pe Proconsuli la TV dar macar daca fatuca avea o voce un piculetz mai puternica...
Ce nu sunt sigura eu ca a stiut laura e ca atunci cand ai a band in spate trebuie sa ai si o voce pe masura...,( ori draga de ea probabil ca e o Mezzo soprana cel mult , dar mai degraba soprana cu un abitus mic din cate am auzit eu, iar Bodo sincer nu ma pot pronunta pentru ca parca nu se incadreaza la nici una, dar sigur ceva Alto...)
In fine, gestul de a o ajuta pe fata conteaza!
Bravo baieti si astep turneul si poposirea voastra pe meleaguri bihorene!

Joanne (ca n-am priceput de ce n-am aparut logata, odata ce m-am logat)
lixandru
Junior Member

:))

Mesajde xstream » Mar Oct 28, 2003 10:05 am

cam asa ceva. vocea nu e rea deloc. dar is doua variante: ori tehnic cevaq nu a mers ca si vocea lui Bodo se auzea incet ( eram la maxim cu sonorul) ori Bodo canta incet sa nu o complexeze pe biata fata. oricum felicitari Laurei pentru alegearea de a canta cu Proconsul.

Je de la ATN
xstream
Junior Member

Înapoi la Proconsul