plimbari in parc..sau club???

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

plimbari in parc..sau club???

Mesajde Voltyani » Lun Ian 19, 2004 6:25 am

Hei! ma intreb de ceva timp, ca totusi, nu se poate sa stiati tot timpul in studio...deci probabil mai iesiti si pe afara... as vrea si eu sa stiu, si probabil nu sunt singura....ce preferati, un club in care sa va eliberati de energiile negative noaptea, un restaurant unde sa mergeti sa va relaxati cu partenerele voastre, sau un parc unde sa stati pe banca, si sa asteptati sa fiti asaltati de fani.........??:p
Voltyani
Junior Member

Mesajde Florin » Mar Ian 20, 2004 11:26 am

De la caz la caz, in general cluburile tin de meseria noastra asa ca le evitam. Mai mergem din cand in cand sa ne vedem colegii de breasla :-) Cand ne e foame mergem cu sotiile la restaurant ... Cand vrem la aer liber mergem in parc (io personal cu bicicleta. Pe mine nu ma asalteaza nimeni ca nu ma cunoaste lumea :-)
Florin
Junior Member

Mesajde carina » Mie Ian 21, 2004 10:35 am

am o intrebare,pura curiozitate pt ca am trecut de o anumita varsta,exista postere cu Proconsul?revenind la subiect,nu stiu cum e pe la voi insa parcurile din Bucuresti sunt chiar frumoase,mari,cu niste lacuri imense:)odata m-am pierdut intr-unul.mi-au placut in special in august,pe atunci invatam pt admitere in parcul Tei care mi-e foarte aproape.acum e destul de frig pt plimbari in parc.va las,ma asteapta niste examene supergrele,cred ca niciodata n-am asteptat asa de mult sa vina primavara.
carina

Mesajde camitza1 » Mie Ian 21, 2004 11:27 am

multa, multa bafta si primavara iti doresc:D
camitza1
Junior Member

Re: plimbari in parc..sau club???

Mesajde Coralia » Dum Ian 25, 2004 10:24 pm

Initial trimis de Voltyani
Hei! ma intreb de ceva timp, ca totusi, nu se poate sa stiati tot timpul in studio...deci probabil mai iesiti si pe afara... as vrea si eu sa stiu, si probabil nu sunt singura....ce preferati, un club in care sa va eliberati de energiile negative noaptea, un restaurant unde sa mergeti sa va relaxati cu partenerele voastre, sau un parc unde sa stati pe banca, si sa asteptati sa fiti asaltati de fani.........??:p

vrei sa stii unde ii gasesti ca sa ii asaltezi?
Coralia

Înapoi la Proconsul